Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 68 288
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Здравейте момичета, някоя от вас получила ли е коледната кутия на Четящото фламинго?

# 361
Някой ,който си  е поръчал кутията за декември на Good box ще може ли да ми каже ,какво има в нея ?

Кутията още не е изпратена, след 14-15 декември ще са доставките и май още не са разкрили и продукт.

# 362
  • София
Pick'n Dazzle имат някаква Гала кутия, как ви се струва?
http://links.pickndazzle.com/ls/click?upn=j0maovGCmhLD0oq6QcakcT … Qi-2Fz-2BIL6bk-3D

# 363
  • София
Ако питате за адвент календара-69лв с безплатна доставка.

Ако кремът на Ecooking е пълноразмерен, само заради него си заслужава.
Друго нещо, обаче не ме грабна.

# 364
Някой, който е поръчвал "Nailbox", би ли споделил снимка и мнения? Няма значение кое издание е, искам да получа обща представа какво съдържа кутията.

# 365
На 9 ще я пращат, поръчала съм я, но вероятно ще я взема доста по-късно.

# 366
Някой, който е поръчвал "Nailbox", би ли споделил снимка и мнения? Няма значение кое издание е, искам да получа обща представа какво съдържа кутията.

Двете кутии NailBox, които си поръчах лятото. Мисля, че едната беше за домашна грижа, другата СПА - за маникюристи.

# 367
  • София
Ето тук има една от кутиите:
https://mynailshop.eu/kutiia-za-manikiur-nailbox-i-liatnoto-nast … -thingamijyc.html

Кремът за очи същият от кутията на Кибрит ли е ? Пише de-puffing, но ми изглежда същият.
Иначе хич не е зле кутията.

# 368
Оо тези nailbox ми изглеждат интересни. Бих поръчала някоя със сигурност.

# 369
  • Пловдив
Имам коледната кутия на Кибрит продавам я но по-ниска цена или разменям продуктите. Всичко е чисто ново.

# 370
Ново специално издание на MFB:
В средата на месец ДЕКЕМВРИ
My Full Box ще ви изненада със страхотна селекция
от луксозни марки и продукти!
Насладете се на най-доброто от световните топ брандове!
Подгответе се за една вълшебна Коледа, изпълнена с лукс и много изненади.
Приблизителната обща стойност на продуктите в кутията надхвърля 337 лв.

# 371
  • София
Реших и аз да се пробвам с една кутия . Кибрит и Марви са изчерпани. Двоумя се между МФБ и Беле бокс. Не мога да се реша с кое да стрелям като за пръв път Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
Как така Марви кутията е изчерпана? Та тя още не е в продажба за месец декември?

# 373
Реших и аз да се пробвам с една кутия . Кибрит и Марви са изчерпани. Двоумя се между МФБ и Беле бокс. Не мога да се реша с кое да стрелям като за пръв път Stuck Out Tongue Winking Eye
Писахме за марвито на 10ти от 10ч  ги пускат, сега така си пише изчерпано просто Grinning

# 374
  • Стара Загора
И аз съм се наредила за Марви с reminder 9:59ч, че чух че бързо свършали, а и не пускат хиляди бройки.

Общи условия

Активация на акаунт