Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 620
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Чудя се дали да си купя изданието на Кибрит в колаборация с Brave new hair и имам въпрос към тези от вас, които го имат. Доволни ли сте от продуктите?
Аз си я взех, но нещо съм със смесени чувства, не е лоша, но пък и не е нещо кой знае какво. Имам и бонбонената терапия и са ми еднакви като действие. Правих терапията вече два пъти, не ми дава нужната вителност на косата (но и скъпи професионални като алтерна и керастаз не ми я дават). Утре ще опитам пак, но този път ще пропусна балсама имам подозрения, че ми втърдява. Но то си е до коса, като всичко,  за мен не са вълшебни продукти, но на друг може много да се харесат. Не съжалявам, че взех кутията, начешах си любопотството, но поотделно, на реална цена не бих взела.

# 466
Шампоанът е без сулфати и прави косата уникално мека, но аз съм с мазна коса, която мия всеки ден или през ден и този шампоан е един от най-бързо омазняващите ме. Подарих го, защото имам други които харесвам, но бих си го запазила ако нямах, предвид че мия всеки ден. Задължително трябва да се нанесе два пъти за да измие хубаво.
...,

Аз поръчах Кибрит за коса Brave  hare и сега малко се притесних дали ще ми хареса .
Аз съм с омазняваща се коса ,но не ползвам продукти за мазна коса(с тях на следващия ден си е по-мазан ) ,а за тънка,обем и т.н.,защото с тях не се омазнвава бързо .

А за скраб за коса -имам един на Лоривал , ползвах веднъж и не съм повторила-то не се изми хич .  Мислех да го хвърлям даже . Може би трябва да дам още един шанс.

# 467
  • София
Добре ме подсетихте. Аз имам скраб от кутия на MFB. Както и чакам детокс шампона на Biobaza от YouAreWorthIt.

Ако имате мнение за скрабовете от MakeUp, споделете по-натам. Wink

# 468
В темата за азиатска козметика имаше отзиви, че на доста фалшиви придукти са се натъквали момичетата в сайта на makeup... Confused

# 469
  • Пловдив
Аз каквото съм поръчала от мейкъп съм доволна
Доста магазини зареждат от там.

# 470
  • Варна
Кутийки за котенца

Тези в азиатска козметика от кога пазаруват от БГ сайтове, че нещо не ми се връзва? Клиент съм на сайта от година и половина и досега не съм получавала продукт със съмнителен произход. Пазарувам само козметика и аксесоари, за парфюмите им доста хора се съмняват, но за там не мога да дам мнение

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:45 от Bistra Kostadinova

# 471
  • Варна
Може ли малко по обстоен коментар за продукта?Какво визираш под рестартира?

# 472
Според коренянките всичко продаващо се на българският пазар е скъпо ,некачествено и неработещо, а според някои от тях, азиатците дори правят специални партиди само за нас.😂 Аз не бих гласувала доверие точно на тях, що се касае до родните сайтове и магазини🤭

# 473
  • Стара Загора
Код POLINA за NailBox, ако някой иска да си поръча кутията.

# 474
Някой поръчал ли си е новото издание за домашна грижа на Nailbox?

# 475
# 476
Че е скъпа в България азиатската козметика, скъпа е. Неща, които редовно се пускат на промоция в азиатските сайтове на действително изгодни цени, тук се намалят максимум с 10 лв, а редовните цени на продуктите са 2,3, често и петорно по-скъпи. Примери: Missha Aqua Sun Gel - $7-9 в корейските сайтове, 30 лв в makeup. Missha Time Essence, редовно намаляна на $22 в корейските сайтове, тук не мърда под 100 лв.
А относно продуктите, проблемът не е толкова в оригиналността, колкото в реформулировките. Южна Корея имат съвсем различни закони от ЕС, и голяма част от екстрактите, които използват в козметиката си (реално, това, което я прави качествена) са забранени. Например, продуктите на Dr. Jart за европейските Сефори са с много заменени активни вещества, за да отговарят на изискванията в сравнение с оригинала, който се продава в ЮК.
Това, разбира се, не означава, че всеки продукт е по-малко качествен или ефективен, но е добре човек да се образова и да почете малко преди да си вади заключения (и най-вече дава парите). Особено, когато разполага с почти 20 теми, в които редовно се коментира конкретния въпрос. Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 14:07 от Reddish Brown

# 477
  • София
Една нова кутия Fancy Box, тъкмо я отворих. Това е снимка със съдържанието, мога да снимам и по-обстойно, ако има интерес. Има и подарък явно вътре, сенки от същата марка на червилото, молива и спиралата. Не са ми познати марки, но за серума намерих че е скъп. Ще се пробват 🙂

# 478
Тази марка Cougar/Rosdon e ужасен китайски боклук, внимавайте с нея, защото може да предизвика проблеми ...

# 479
Първата кутия на FancyBox много ми хареса, тази изобщо. 10-ти крем за ръце... В миналата кутия също имаха крем за ръце. Умирам си да открия дезинфектант в кутията... От Март месец насам не сме затрупани с маски и дезинфектанти 🙄 и кога ще спрат да слагат масово червени, оранджеви и лилави червила в кутии предназначени за широк кръг потребители? Молива, спиралата и серума изглеждат ок. Тази марка я има в Pick N Dazzle кутиите, не съм я пробвала. Сайта им е много дървен, предлагат доставка само до адрес. Миналия път я поръчах през Фейсбук страницата и ги помолих да ми я изпратят до офис. Тази я поръчах през сайта в менюто за коментар към поръчката отново помолих за доставка до офис ама не - пуснаха ми я до адрес...

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 14:11 от slavina713

Общи условия

Активация на акаунт