Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 622
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз не, ама трябва да започна. Joy Някак все ме домързява да си мажа тялото.

Добре че не ме грабна това издание на MFB, ще си чакам специалното с бялата козметика.

# 451
Мицеларната вода на So Simple

беше ужасна. Активизира ми
обривите (тип пеперуда) на лицето и щипеше ужасно. Пробвала съм много мицеларни води, постоянно ги сменям, друга не ми е действала така. Донякъде съм доволна, че я срещнах в травъл размер в кутия, че да не налетя на нея някой ден... Отиде пълноразмерна в кофата. 😁
На мен не ми дразни на очите, обаче нищо не може да ми почисти, нито лек грим, да не говорим за спирала!

# 452
Здравейте! Чудя се дали да си купя изданието на Кибрит в колаборация с Brave new hair и имам въпрос към тези от вас, които го имат. Доволни ли сте от продуктите?

# 453
  • Стара Загора
Аз имам 2 броя, благодарение на една съфорумка. Току що се изкъпах за пореден път с шампоана и балсама от коледната кутия. Моята коса е чуплива и много добре ми оформя вълни, има блясък и живина. Ароматът е страхотен.

# 454
Аз имам 2 броя, благодарение на една съфорумка. Току що се изкъпах за пореден път с шампоана и балсама от коледната кутия. Моята коса е чуплива и много добре ми оформя вълни, има блясък и живина. Ароматът е страхотен.
А шампоани образува ли пяна? Питам, защото вече някои шампоани на големите марки не ползват пенители за пяна, а така моята коса не може да се измие и става мазна.
Благодаря предварително.  Simple Smile

# 455
А шампоани образува ли пяна? Питам, защото вече някои шампоани на големите марки не ползват пенители за пяна, а така моята коса не може да се измие и става мазна.
Благодаря предварително.  Simple Smile
Шампоанът е без сулфати и прави косата уникално мека, но аз съм с мазна коса, която мия всеки ден или през ден и този шампоан е един от най-бързо омазняващите ме. Подарих го, защото имам други които харесвам, но бих си го запазила ако нямах, предвид че мия всеки ден. Задължително трябва да се нанесе два пъти за да измие хубаво.
И другите продукти от кутията са страхотни, само балсама не съм пробвала все още. Замислих се да си поръчам още една, но имам доста продукти и може би ще пропусна.

# 456
  • Варна
Безсулфатните шампоани не се препоръчват за хора с омазняващ се се скалп или за хора, които третират косите си с преси/сухи шампоани/стилизиращи продукти

# 457
Безсулфатните шампоани не се препоръчват за хора с омазняващ се се скалп или за хора, които третират косите си с преси/сухи шампоани/стилизиращи продукти
Аз съм се спряла на шампоаните на неума, които също са безсулфатни, но наистина се получава натрупване, а и на всяко миене слагам специална маска за скалпа.
Използвам скраб за скалп на керастаз на всеки 1-2 седмици.

# 458
  • Стара Загора
Не прави много пяна и дори на инфото пише да се слага 2 пъти. Прави я наистина мека. Аз си мия косата през ден, най-късно на 4-тия ден, но не съм сигурна дали се омазнява повече.

# 459
Бистра, защо не се препоъчват за омазняващ се скалп? Иначе знам, че не се пенят тези шампоани. Имам един от Марви, но още не съм го пробвала.

# 460
  • Варна
За премахване на стерилизиращи продукти и да не се натрупват по косата просто ползвайте 1-2 пъти месечно дълбоко почистващ шампоан. Аз имам този https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/detoksikirasht-shampoa … cals-vivid-250-ml Буквално рестартира косата. Аз си ползвам безсулфатни и сулфатни шампоани без проблем.

# 461
  • Варна
amini, защото безсулфатните не измиват косата достатъчно добре. Скоро открих скраба за скалп и се преродих с него. Вече мога да  ползвам какъвто шампоан си искам и май не е много хубаво да се ползва при всяко измиване, но не ми пука. Преди си миех косата през ден, а сега през два

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 04:26 от Bistra Kostadinova

# 462
  • Стара Загора
Аз съм си харесала детоксикиращия на Biobaza. Вие кой ползвате? С удоволствие бих разредила миенето на косата, но да не ходя с видимо мазна коса.

# 463
  • Варна
Аз съм си харесала детоксикиращия на Biobaza. Вие кой ползвате? С удоволствие бих разредила миенето на косата, но да не ходя с видимо мазна коса.
В момента ползвам този, но ми е първи и нямам база за сравнение: https://makeup.bg/product/409532/#/option/951390/
Сега съм със шампоан на Лавера и балсама от серията: https://lavera.bg/category/products/hair-care-products/
Купих ги  от офиц. ФБ страница на марката за България за около 32-33лв. Сега предполагам, че ги има и в Лили, ДМ и др. дрогерии. Един път седмично ползвам флуида на Фито вместо балсама на Лавера.

# 464
Очаквах продуктите за коса от кутиите 😉 аз моите ги подарявам, имам много от по-висок клас. Този скраб от мейкъп го гледах, но ми е подозрително евтин.

Общи условия

Активация на акаунт