Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 624
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Изчерпана е.
Rage

# 436
  • Стара Загора
Пишете им някой ако се откаже от кутията си да ви имат предвид.

# 437
GoodBox - Декември

Маслото за тяло на SoSimple мирише УНИКАЛНООО!!! 😍😍😍

# 438
Според мен, ако използвате една от вашите кутии с лого Кибрит, за 40лв може да вземете много по-яки неща за един мъж. Дори ще е по-оригинално и лично. Успех☺

От една кутия на Кибрит - за октомври, имам мицеларна вода на So Simple, която ме разплака от дразнене, особено около очите:/ Някой друг има ли такъв проблем?

# 439
Мицеларната вода на So Simple беше ужасна. Активизира ми обривите (тип пеперуда) на лицето и щипеше ужасно. Пробвала съм много мицеларни води, постоянно ги сменям, друга не ми е действала така. Донякъде съм доволна, че я срещнах в травъл размер в кутия, че да не налетя на нея някой ден... Отиде пълноразмерна в кофата. 😁

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 11:49 от slavina713

# 440
Някой може ли да качи описанието на продуктите от Good box, благодаря предварително!

# 441
Някой може ли да качи описанието на продуктите от Good box, благодаря предварително!

# 442
Ваучерът за какво е от кутията на гудбокс?

# 443
Ваучерът за какво е от кутията на гудбокс?
www.wishio.bg

# 444
  • Варна
Аз този месец нищо не съм поръчвала- исках Кибрит , свърши, а и не съжалявам , че не поръчах. Чаках брейв ню- еми пак не поръчах . Чудех се и за декемврийския Гуд бокс и пак не посмях да поръчам! Нещо ме спира...
Харесва ми кутията, ама с тези масла за тяло по всички кутии не знам как смогвате да ползвате.
Мицеларната на So Simple я имам от октомврийския Кубрит и не съм стигнала до нея. Мислех да я ползвам за чистене на гънките на мопсовете , ама като ви чета май ще я хвърлям директно! Не ми се рискува.
Януари даже май февруари ще поръчвам кутия!
До тогава ще се любувам на вашите.

# 445
Благодаря за споделените снимки на Good box Hug Хареса ми съдържанието, поръчах си и аз. Масла за тяло и кремове за ръце, както и маски за лице постоянно ползвам, ще влязат в употреба веднага.

# 446
Да не знае човек какво да поръча вече...Тъкмо си казваш приключвам за тази година с кутиите и хоп... изскача някоя изненада.
😆

# 447
Изглежда много приятно това gift издание! Мисля да го поръчам за подарък, че не ми се обикаля по магазините.
За съжаление Luxury изданието ще се забави...

# 448
Днес и аз си взех кутията Goodbox. Много ми харесва, като го има елемента на изненадата. Не ми излезе във фб и тук предварително какво има.

# 449
  • Пловдив
Лосиони/масла за тяло много ям, маски за лице доста ползвам. Много се радвам на такива продукти.

Общи условия

Активация на акаунт