Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 654
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
На мен, каквото видях от снимките, много ми харесва Марви. Всичко ще ползвам, само скраб за тяло не обичам.

# 421
  • София
Къде точно в сайта на You are worth it box ги има тези 25% намаление. Нищо не ми излиза на мен. Само някакви налични кутии от август и октомври виждам.
Днес You Are Worth It имат намаление 25%. Грабнах 2 кутии (освен коледната). Отдавна ги следя. Simple Smile

Ужас, голямо разоряване с тези намаления и празнични кутии.

Няма го на сайта. Обявиха го 2 влогърки. Пишете им, ако имате интерес, защото може и да са свършили. Днес бяха налични кутиите за август, октомври и ноември.

# 422
Чудна /първа за мен/ кутия от Марви.Типично зимни продукти, крем за ръце нокти и за суха кожа /имам деца, за тях ще е топикрема/.Разни хубави мостри, Иии скраб за лятото Joy Какво не ѝ харесвате, не знам.
Одеалцето ми е червено, коледната престилка за бутилка джуджешка Heart Eyes , видях на снимката от по-рано  някакво коте, значи са различни..
Поръчвам някоя кутия през 3-4 месеца и съм си доволна, декември се поглезих и с Кибрит и с тази

# 423
  • Стара Загора
Е, вече прочетох какво има в кутията на Марви и няма да е изненада. Звъннаха ми, че е в тяхната аптека, но утре ще отида да я взема.
Имам 2 кутии на You are worth it и не ми харесаха кой знае колко.

# 424
  • Пловдив
Като ви чета от Марви няма да ползвам само скрабта за тяло.

# 425
На мен много ми хареса скраба! Ухае страхотно!
Бих разменила крема на Биодерма, балсама за ръце и всички мостри за скраба.

# 426
Бях си сложила аларма за Марвито, но в крайна сметка я пропуснах. Доядя ме, че не се вредих за нея, но пък сега съм доволна, че не съм успяла. Понякога всяко зло за добро!

# 427
Много ми хареса кутията на Marvi, скраба е страшен 🤩 С проблемна кожа съм и съм много доволна от продуктите - всичко ще си ползвам. За протокола - чакам FancyBox, GoodBox, коледната на MFB и както си обещах приключвам за няколко месеца с кутиите.

# 428
Аз поръчах Gala кутията на PickNDazzle и кутия с 3 парфюма, както и BelleBox x Youth Lab. Дано да ми харесат и да мога да ги ползвам, че с тоя себореен дерматит по принцип внимавам и затова преди бях спряла.  Засега нищо от получените кутии и календар не съм пробвала....чакам да почивам повече дни и тогава да се отдам на проби 🤣

# 429
Сега видях Коледната кутия на Lautus https://lautusclub.com/products/my-xmas-beauty-box
и много се изкушавам... а взех и кутията на New Brave hair Grinning #зарибена
*Извинявам се , ако тази кутия не е за тук, но пък е многоо добра

Ако някой има интерес към кутията на Марви нека ми пише.

# 430
  • София
Аз поръчах Christmas Edition-a на MFB. Гледам сега, че няма вече наличност.

# 431
Възможно е тези дни Марви да имат наличност на кутията за декември, тъй като бяха объркали и ми пратиха две кутии на цената на една и ако не се бях обадила щях да съм с две.

# 432
Четох няколко страници назад и не видях коментари за Коледната кутия на Кибрит -продукти за коса -за какъв тип коса са и примамлива ли е за тестване ?

# 433
Кибрит са пуснали мъжка коледна кутия, струва ми се интересна, но не знам дали си заслужава цената.

# 434
  • София
Кибрит са пуснали мъжка коледна кутия, струва ми се интересна, но не знам дали си заслужава цената.

Интересна ми изглежда кутията, дори обмислям да я закупя. Погледнах продуктите в произволни сайтове и сумирах крайна цена 51,50 лв. (продуктите на Gentlemen's Hardware бяха с 15% ТО в сайта, в който прегледах). Не мисля, че е изгодна кутията, но ако съдържанието и наистина предизвиква интерес - защо не?!

Общи условия

Активация на акаунт