Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 663
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
И аз очахвах Марвитал да пуснат по-добра кутия покрай Коледа, но уви...

От YOUTH LAB съм ползвала маски за лице - излизаха ми пъпки от тях и се зачерявах. Не бих си купила техни продукти. Но моята кожа е чувствителна... Може в мен да е проблема.

# 406
Оф, и аз имам кожа, склонна към пъпки. Май ще отменя поръчката...

# 407
От скука поръчах Гуудбокс за декември. Да видим дали ще ме изненадат.

# 408
И аз този път успях да поръчам 2 Марвита и съм много доволна сега, виждайки съдържанието. Точно зимно-коледна кутия. Браво!
Поръчах си и Book Box (чашите са страхотни), и я чакам. И спирам с кутиите за следващите месеци. Въпреки, че се появяват доста интересни кутии и мнооого изкушават Blush

# 409
  • София
И аз очаквах повече от Марви. А не преобладаваща тематика атопична кожа. Simple Smile

Поръчах и аз YouthLab. Имам разни мини продукти, но все не стигах до тях та реално не знам дали ще ми подействат добре. Дано.

# 410
И аз този път успях да поръчам 2 Марвита и съм много доволна сега, виждайки съдържанието. Точно зимно-коледна кутия. Браво!
Поръчах си и Book Box (чашите са страхотни), и я чакам. И спирам с кутиите за следващите месеци. Въпреки, че се появяват доста интересни кутии и мнооого изкушават Blush
От къде си поръчахте book box?

# 411
От къде си поръчахте book box?
Имат страница във Фейсбук: book box-книжарница.

# 412
  • Стара Загора
Кибрит декември е наличен отново, сигурно са няколко бройки

https://kibrit.bg/box/december

# 413
Явно съм пропуснала, че кутията на Марви вече не е всеки месец. Доредих се за Коледната, но очакванията ми бяха по-големи. Но нищо. За успокоение си поръчах специалната кутия на MFB.

# 414
Някой може ли да качи по-подробна снимка на Марвитал, с описанието на продуктите. На тази, която вече беше качена вчера, не се виждат много добре всички продукти. Тези одеала еднакви ли са за всички? Това сиво никак не ме вдъхновява.

# 415
Аз моята я отказах още снощи.

# 416
Някой може ли да качи по-подробна снимка на Марвитал, с описанието на продуктите. На тази, която вече беше качена вчера, не се виждат много добре всички продукти. Тези одеала еднакви ли са за всички? Това сиво никак не ме вдъхновява.
Моите са в червено и в сиво. Много мекички.
Още тази вечер ще пробвам скрабът за тяло със златни частици и лосионът за тяло на Топикрем Blush Една приятелка преди време много ми беше похвалила марката. Има и крем за ръце и мицеларна вода на Биодерма, ампули за лице на Vichy, душ-олио за тяло на La Roche-Posay, балсам за ръце на Икаров, паста за зъби, много симпатична дрешка за бутилка вино и др. Много разнообразна кутия, наистина...
Ако някой си получи Book Box-а, да "метне" една снимка:)

# 417
  • София
Днес You Are Worth It имат намаление 25%. Грабнах 2 кутии (освен коледната). Отдавна ги следя. Simple Smile

Ужас, голямо разоряване с тези намаления и празнични кутии.

# 418
Малко е разочароваща кутията на Марви ...и аз не знам защо я взех.

# 419
Къде точно в сайта на You are worth it box ги има тези 25% намаление. Нищо не ми излиза на мен. Само някакви налични кутии от август и октомври виждам.
Днес You Are Worth It имат намаление 25%. Грабнах 2 кутии (освен коледната). Отдавна ги следя. Simple Smile

Ужас, голямо разоряване с тези намаления и празнични кутии.

Общи условия

Активация на акаунт