Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 665
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не можах да се доредя.  МFB е изчерпана , поръчах Белебокс , дойде ми имейл ,че е изчерпана, при наличност ще ми изпратят, ако не- януари. Аз не искам януари, сега искам Joy

# 391
И аз не успях да се доредя до Марви , за жалост. Има ли шанс да пуснат още кутии ?

# 392
  • На изток от Рая
lar28, не пускат други кутии...

И аз успях да поръчам Марви  - дори поръчах две (за една приятелка).
Една позната ми звънна да каже, че и тя иска - в 10:18 бяха изчерпани, много сте бързи...

Гледах видеото на Антоанет Попова - отваря адвент календара на Пинк енд Дазъл, има хубави продукти, ако на някого му е интересно - видеото е от влогмас (ден Sunglasses.

# 393
  • София
Ето линк с инфо за последната кутия на NailBox:

https://thingamyjic.blogspot.com/2020/12/nailbox.html

# 394
Нямам търпение да видя какво има в кутията на Марви. Утре ще е при мен, днес е изпратена, много са бързи. Не знам дали ще мжга да я взема утре. Моля някоя дама, ако я вземе да я снима тук, че сърцето ми не трае. Grinning

# 395
  • Варна
 BELLEBOX X YOUTH LAB 🧜🏼‍♀️ В нашата най-cruelty-free кутия ще откриеш 5 дерматологично тествани продукта на обща стойност 261 лв от @youth_lab_dermocosmetics

😱 Можеш да поръчаш своята сега за 55 лв на сайта ни www.bellebox.bg

Кутията включва 👇
✨Restoring Serum 30 ml на стойност 100 лв
💫Oxygen Moisture Cream 50 ml на стойност 50 лв.
👀CC Complete Cream For Eyes 15 ml на стойност 58 лв
🧖🏼‍♀️Daily Cleanser 200 ml на стойност 28 лв
💦Dry Oil 50 ml на стойност 25 лв

🚚 Доставките започват на 14-ти Декември в Понеделник

# 396
  • Стара Загора
Нямам търпение да видя какво има в кутията на Марви. Утре ще е при мен, днес е изпратена, много са бързи. Не знам дали ще мжга да я взема утре. Моля някоя дама, ако я вземе да я снима тук, че сърцето ми не трае. Grinning

Аз нямам имейл, че е изпратена, но не живея в София. Моля ако някой качва съдържанието да бъде в скрит текст. Аз искам сама да си разбера какви са продуктите 🤗

# 397
decuto, не съм от София, а от Добрич. Не зная на какъв принцип ги разпращат, но това ми е най-бързата онлайн поръчка до момента. Права си, наистина за скрития текст, не всички са като мен. Grinning

# 398
И аз имам имейл от Спиди, че утре Марви ще ме чака в офис. Hug
  Прекрасни са! Винаги бързи и точни с доставките.

# 399
Аз знам какво има в марвитал,но няма да споделям,видях я в блога на една приятелка,хубава е кутията

# 400
Как я има в блог при все,че днес ги пуснаха?

# 401
  • Стара Загора
Взех си я от аптеката тази вечер Марвитал. Слагам съдържанието в скрит текст за любопитните. Поръчах и от комплектите на Apivita Wine Elixir за майка, a за мен любимата маска с морска лавандула. Имат 20 % намаление и цените са много прилични. Особено комплекта е чуден.

Скрит текст:
Одеялото е към кутията, а мини престилката било дрешка за бутилка Simple Smile

Всичко е с голям срок. Единият крем само е до 10.21, така че съм предоволна. Мини маслото на Икаров ухае фантастично на портокал и канела. Супер коледно ти става като отвориш.

# 402
Дами, напомням, че покупко-продажбите са забранени в бг-мамма.

# 403
Извинявам се, мой пропуск.
Поръчах и youth lab кутията на bellebox, харесаха ми като състав продуктите (с изключение на олиото, него ще го измажа по тялото или косата). Някой има ли отзиви за марката, ползвали ли сте техни продукти?

# 404
Ох, безкрайно съжалявам за Марвитал, чество. Един пълноразмерен лосион за тяло, Лирикар, Атодерм .. Хич не съм доволна от съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт