Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 66 714
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нещо съмнително бързо се изчерпват напоследък кутиите на кибрит.

# 76
  • Стара Загора
Ще има второ издание на кутията за неуспелите да поръчат, но предполагам, че и те бързо ще свършват. Предложих им преди месеци да направят кутия All time favorites и казаха, че ще помислят и е добра идея, та ако има ще е сигурно за края на годината и може на мен да благодарите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
  • София
Аз пробвах през линка в имейла и не стана. Реших, че просто не са оправили линка. Не очаквах така да се разграбят. Искаше ми се да я поръчам. Confused

За чуждестранните кутии - Lookfantastic доставят до тук. Другите може с превозвач.

# 78
  • Варна
Видео с продуктите на Авант Cupid https://www.youtube.com/watch?v=rWD8-o4eXWs

# 79
Според мен това не са пълноразмерни продукти,а мостри.Пълноразмерните са по 50 мл,а тези от 10 мл се водят делукс мостра.Тези продукти обиколиха всички английски кутии.Че са хубави хубави са,но не са нищо уау.

# 80
  • София
Хич не съм се и опитвала да взема кутията на Avant. За мен тия продукти са хубави, но в никакъв случай уау. Никога не ме е блазнело голямата "спестена" сума Wink сега сигурно ще ме помислите за луда, но ако кутията беше с продукти на бг фирма - saff  или alteya, най вероятно щях да съм първата поръчала. За мен те са по добри като продукти.

# 81
  • Варна
кои са ТЕЗИ продукти от по 10мл. 50мл. окоочен още не съм виждала? И къде да намеря „мостри“ за по 200лв.всяка?

# 82
  • София
Не са мостри, не знам дали са пълноразмерна, но определено количеството им е ок 10 мл е само околоочния продукт, което е нормално. Другите са по 30-50мл.

# 83
Някой поръчвал ли си е от чуждестранните кутии. Има ли вариант да се достави до България. Помня, че ги споменахте в старата тема.

има друга тема за чуждестраните кутии https://www.bg-mamma.com/?topic=1122991.msg41511484#msg41511484

# 84
Хич не съм се и опитвала да взема кутията на Avant. За мен тия продукти са хубави, но в никакъв случай уау. Никога не ме е блазнело голямата "спестена" сума Wink сега сигурно ще ме помислите за луда, но ако кутията беше с продукти на бг фирма - saff  или alteya, най вероятно щях да съм първата поръчала. За мен те са по добри като продукти.

Така е, ако нещо се продава без пари, то толкова и струва. Никоя хубава марка не си дава продуктите без пари, ако може да ги продава за обявената цена

# 85
Кутията няма как да е на печалба за авант...кутията е с цел реклама и вероятно на печалба са само кибрит. Иначе в зависимост от маржовете и бройките, авант са или на нула или на минус,  но се надяват да избият ако хванат редовни клиенти след това,... Плюс рекламата към нас, аз даже не ги знаех, не си ги взех, но имам вече знание че такава компания съществува Simple Smile
Хич не съм се и опитвала да взема кутията на Avant. За мен тия продукти са хубави, но в никакъв случай уау. Никога не ме е блазнело голямата "спестена" сума Wink сега сигурно ще ме помислите за луда, но ако кутията беше с продукти на бг фирма - saff  или alteya, най вероятно щях да съм първата поръчала. За мен те са по добри като продукти.

Така е, ако нещо се продава без пари, то толкова и струва. Никоя хубава марка не си дава продуктите без пари, ако може да ги продава за обявената цена

# 86
Следващият месец ще има Авант в кутията на Look Fantastic, т.е.декември

# 87
  • София
Колко е доставката от look fantastic до Бг?
Следващият месец ще има Авант в кутията на Look Fantastic, т.е.декември

# 88
Честно казано не знам,видях ,че има продукт на Авант като sneak peak на ноемврийската кутия на една ютубърка,която следя -the diaryofthebeautygeek.Сайта прави директна доставка до България,но мисля,че трябва да си направите абонамент поне 3 месеца.С фирма превозвач също става,по-добре питайте в темата за чуждестранни кутии,аз не съм абонирана за Look Fantastic за съжаление.

# 89
Момичета, коя е фирмата зад Кибрит? Получихте ли си кутията за месеца?

Общи условия

Активация на акаунт