Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 600
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Искам да попитам някой дали е поръчвал кутия от You’re worth it box и дали е доволен Качили са в стори продукти от една кутия и съдържанието изглежда страхотно.
Аз КАТЕГОРИЧНО не бих ги препоръчала! Грубо държание към клиенти, заплахи и др. подобни, но всеки да си преценява сам!
❄ В кутията за януари ще откриеш...
Шест изненади за красота на обща стойност над 250лв. те очакват в Кибрит през януари...
🍊През януари още ухае на мандарини и пуловерите са топли, а мислите препускат като вихрушка, за да подредят план за годината... 📜✒

💡Нека през този месец си дадем време да се заредим с много нови идеи, които да ни вдъхновяват всекидневно... ✨

📆За твоето първо Кибритче през 2021 събрахме свежест и хидратация в 6⃣продукта на обща стойност над 250 лева, които да се превърнат в твоя нов любим ритуал! 💆♀

☃ Дните през януари ще са мразовити, но ние сме се погрижили да внесем цвят и настроение във всеки един от тях... 🍋

🚚 Поръчай своята месечна доза щастие сега, а ние ще ти я доставим между 13 и 16 януари!

Поръчай своето Кибритче днес Simple SmileВ скрит текст качвам и снимки на нещо споделено като клиент на You’re worth it box от мен и техният отговор.
Скрит текст:

Скрит текст:

Ами честно казано не е зависело от тях в случая.  а вие писахте ли им да се откажете от кутията? Или просто сложихте този пост.
Ако така сте реагирала, без да се свържете преди това с тях, мисля че не сте права

# 496
  • София
На мен единствено не ми харесва, че пуснаха 2 лимитирани издания, уж равностойни, а вече продуктите са разкрити и първото издание е на доста по-висока стойност от второто. Което не е готино.

# 497
  • Варна
Аз КАТЕГОРИЧНО не бих ги препоръчала! Грубо държание към клиенти, заплахи и др. подобни, но всеки да си преценява сам!В скрит текст качвам и снимки на нещо споделено като клиент на You’re worth it box от мен и техният отговор.
Скрит текст:

Скрит текст:
[/quote]

Ами честно казано не е зависело от тях в случая.  а вие писахте ли им да се откажете от кутията? Или просто сложихте този пост.
Ако така сте реагирала, без да се свържете преди това с тях, мисля че не сте права
[/quote]
Е как да не зависи от тях? При коя друга кутия се е случвало нещо подобно??? Няма такава и знаеш ли защо- защото първо чакат да им дойдат поръчките, снимат звездата на кутията и тогава пращат. Никой нищо не обещава предварително! Граници и полети не са били затваряни/спирани, но това е отделен въпрос. Достатъчно съм ги рекламирала тук и дори, когато изникна съмнението ми за японския серум заявих, че кутията си е съвсем наред, продуктите дори имат БГ описание, ясен произход и т.н. Но! Да ми спамят в чата и да ме заплашват чак със съд, когато точно те са подвели не един и 2ма, че ще получат едни неща, а в крайна сметка- изненада. И аз няма как да прецакам бизнеса на когото и да било, те ще си го съсипят сами с ей такова държание, каквото демонстрират.

# 498
Jenny Shavarska, прочетох поста тук вечерта преди да пратят кутиите. Дори и да имах време да реагирам не мисля, че съм длъжна да го правя. Все пак следях страниците в соц. Мрежи за да видя нещо интересно, но нямаше. Повече и страниците им няма да следя. Далеч по-интересно са ми Кибрит, bellebox, good book, Марви и всички останали, които знаят как да се държат със своите клиенти. 🤗

# 499
  • Варна
Promo set Christmas time от : https://cllcgn.com/product/promo-set-christmas-time/

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 22:09 от Bistra Kostadinova

# 500
Jenny Shavarska, прочетох поста тук вечерта преди да пратят кутиите. Дори и да имах време да реагирам не мисля, че съм длъжна да го правя. Все пак следях страниците в соц. Мрежи за да видя нещо интересно, но нямаше. Повече и страниците им няма да следя. Далеч по-интересно са ми Кибрит, bellebox, good book, Марви и всички останали, които знаят как да се държат със своите клиенти. 🤗

В този аспект, така е. Най -добре би било като нямат продукта да се свържат с клиентите по имейл или телефон преди да пратят продуктите и да питат дали все още искат поръчката.Или просто да приемат връщане на продуктите

# 501
# 502
  • София
Охх този боди бътър го имаше и в Кибрита, ароматът хич не е моя, та го подарих, мирише ми на чубрица някак 😁 На всички други около мен много им хареса де.

# 503
  • София
Чудех се откъде ми е познат. Simple Smile

# 504
  • Варна
bebsun, кутийката се предлага от офиц. сайт на марката- https://cllcgn.com/
You’re worth it box са прекупвачи, но всеки преценява откъде ще закупи кутийката, ако я иска разбира се. Тя и цената е еднаква дори Simple Smile

# 505
Такива кутии не могат да се върнат. Можеш да си прекратиш абонамента (ако имаш такъв де). Онзи пост си беше съвсем в реда на нещата, полезен и точно в тон с идеята на темата. Марката,  която са обявили Yor're worth it box, беше рекламирана страшно много из социалните услуги мрежи, че да си купя всичко, каквото ми е било интересно. Бюджетна марка е все пак. Предлагам да прекратим тая тема, отговорихме на запитването за кутията, стига толкова внимание сме им отделяли. Всеки има глава на раменете си, да прецени къде и какво да пазарува. Ще помоля ако има допълнителни въпроси, да ги задавате на лично, че вече 2 страници оспамихме и адвокатите и разочарованите. Весело посрещане на празниците!

# 506
  • Варна
Може ли някакъв линк към "котешката" кутия - Murry Box?
https://www.facebook.com/Murry-Box-103987048263784

# 507
Здравейте, момичета!

Във връзка с извършените от потребител „Бистра Костадинова“ публикации, уронващи
престижа и създаденото до момента добро име на предлаганите от нас услуги чрез
платформата „YOU WORTH IT BOX“, се чувстваме ангажирани и задължени към Вас
нашите клиенти да Ви запознаем с нашата гледна точка по случая. След запознаване
с нашето становище оставяме всяка една от вас сама да прецени правота на всяка
една от двете страни.
След развилият се дебат, свързан с продукти от марката „MITOMO“, представихме
както в настоящата платформа, така и лично на потребител „Бистра Костадинова“
официални документи, издадени от лицензираните дистрибутори на марката за
територията на Република България и другите страни от Европейския съюз. От всички
тях е видно, че продуктите от марката „Mitomo Co“ са маркирани с различни бар
кодове на опаковъчната кутия и на индивидуалната опаковка на продуктите.
Всички баркодове, положени върху продукти от марката „Mitomo Co“ са
регистрирани и положени единствено и само от производителя на продуктите.
Всяка една от Вас може да се увери в изложеното чрез проверка на баркодовете,
положени върху продуктите „Mitomo Co“ на официалният международен интернет
портал - Global Electronic Party Information Registry /GEPIR/ -
https://gepir.gs1.org/index.php/search-by-gtin.
Във връзка с подаденият сигнал от потребител „Бистра Костадинова“ пред Комисия за
защита на потребителите нашият правен отдел е депозирал пред административния
орган официално становище по случая. Същото Ви го предоставяме за запознаване.
След произнасяне на КЗП ще Ви запознаем и с официалното разрешение на
контролния административен орган по случая.
Следва да се има има предвид, че политика на нашето търговско дружество е винаги
да разрешава възникнали спорове между доставчик и потребител на база добро
партньорско сътрудничество. Именно за това ние приемаме всяка критика, отправена
към нас и се стараем ежедневно да подобряваме нашите услуги.
Твърдо заявяваме, че дружество не толерира грубо държание и отношение към Вас –
нашите клиенти. Никога представител на дружеството не е отправял заплахи към
който и да е било наш клиент, в това число и към потребителя „Бистра Костадинова“.
В случай, че наш служител е проявил отношение, в разрез с политиката на
дружеството Ви молим да ни сигнализирате на посочените от нас телефони за контакт
- 087 966 4404 или на ел. поща - support@youworthitbox.com .
Относно декемврийската ни кутия Ви информираме, че разликата в стойността на
продуктите между декемврийското ни издание и лимитираната ни кутия е поради
обстоятелство, че декемврийската ни кутия се изчерпа за изключително кратко време.
Предвид постъпилите многобройни запитвания и с цел да удовлетворим нашите
клиенти дружеството създаде и предостави за продажба втора декемврийска
лимитирана кутия. Включените в нея продукти бяха подбрани изцяло съобразно,
постъпилите желания и запитвания от Вас - нашите клиенти. Именно предвид
обстоятелството, че всички предлагани от нас продукти са оригинални те се закупуват

единствено от официални представители на съответната марка. В случая всички
наличности на продукти от основната ни декемврийска кутия бяха изчерпани, поради
което въпреки желанието ни за това във втората кутия бе невъзможно да бъдат
включени същите продукти като в основната такава.
Следва да се има предвид, че ние екипа на „YOU WORTH IT BOX“ винаги сме насреща
да отговорим на всеки един поставен пред нас въпрос.
Екипът на „YOU WORTH IT BOX“ Ви желае весело посрещане на празниците!

[/img][/img][/img]Прилагаме и единствения чат към Г-жа Костадинова, както и становището ни към КЗП.

# 508
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета!

Във връзка с извършените от потребител „Бистра Костадинова“ публикации, уронващи
престижа и създаденото до момента добро име на предлаганите от нас услуги чрез
платформата „YOU WORTH IT BOX“, се чувстваме ангажирани и задължени към Вас
нашите клиенти да Ви запознаем с нашата гледна точка по случая. След запознаване
с нашето становище оставяме всяка една от вас сама да прецени правота на всяка
една от двете страни.
След развилият се дебат, свързан с продукти от марката „MITOMO“, представихме
както в настоящата платформа, така и лично на потребител „Бистра Костадинова“
официални документи, издадени от лицензираните дистрибутори на марката за
територията на Република България и другите страни от Европейския съюз. От всички
тях е видно, че продуктите от марката „Mitomo Co“ са маркирани с различни бар
кодове на опаковъчната кутия и на индивидуалната опаковка на продуктите.
Всички баркодове, положени върху продукти от марката „Mitomo Co“ са
регистрирани и положени единствено и само от производителя на продуктите.
Всяка една от Вас може да се увери в изложеното чрез проверка на баркодовете,
положени върху продуктите „Mitomo Co“ на официалният международен интернет
портал - Global Electronic Party Information Registry /GEPIR/ -
https://gepir.gs1.org/index.php/search-by-gtin.
Във връзка с подаденият сигнал от потребител „Бистра Костадинова“ пред Комисия за
защита на потребителите нашият правен отдел е депозирал пред административния
орган официално становище по случая. Същото Ви го предоставяме за запознаване.
След произнасяне на КЗП ще Ви запознаем и с официалното разрешение на
контролния административен орган по случая.
Следва да се има има предвид, че политика на нашето търговско дружество е винаги
да разрешава възникнали спорове между доставчик и потребител на база добро
партньорско сътрудничество. Именно за това ние приемаме всяка критика, отправена
към нас и се стараем ежедневно да подобряваме нашите услуги.
Твърдо заявяваме, че дружество не толерира грубо държание и отношение към Вас –
нашите клиенти. Никога представител на дружеството не е отправял заплахи към
който и да е било наш клиент, в това число и към потребителя „Бистра Костадинова“.
В случай, че наш служител е проявил отношение, в разрез с политиката на
дружеството Ви молим да ни сигнализирате на посочените от нас телефони за контакт
- 087 966 4404 или на ел. поща - support@youworthitbox.com .
Относно декемврийската ни кутия Ви информираме, че разликата в стойността на
продуктите между декемврийското ни издание и лимитираната ни кутия е поради
обстоятелство, че декемврийската ни кутия се изчерпа за изключително кратко време.
Предвид постъпилите многобройни запитвания и с цел да удовлетворим нашите
клиенти дружеството създаде и предостави за продажба втора декемврийска
лимитирана кутия. Включените в нея продукти бяха подбрани изцяло съобразно,
постъпилите желания и запитвания от Вас - нашите клиенти. Именно предвид
обстоятелството, че всички предлагани от нас продукти са оригинални те се закупуват

единствено от официални представители на съответната марка. В случая всички
наличности на продукти от основната ни декемврийска кутия бяха изчерпани, поради
което въпреки желанието ни за това във втората кутия бе невъзможно да бъдат
включени същите продукти като в основната такава.
Следва да се има предвид, че ние екипа на „YOU WORTH IT BOX“ винаги сме насреща
да отговорим на всеки един поставен пред нас въпрос.
Екипът на „YOU WORTH IT BOX“ Ви желае весело посрещане на празниците!

[/img][/img][/img]Прилагаме и единствения чат към Г-жа Костадинова, както и становището ни към КЗП.
[/spoiler]
Вие други неща с които да си играете нямате ли си? В интерес на истината с това "изявление" тотално се отказах от вас. И моля ви научете се как се слагат снимки, а не да поствате едно и също нещо 15 пъти. В разрез с правилата на форума е.

# 509
  • Пловдив
Същественото с единствения чат с потребителката не се вижда тук.

Общи условия

Активация на акаунт