Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Може ли някакъв линк към "котешката" кутия - Murry Box?

# 481
  • София
Код POLINA за NailBox, ако някой иска да си поръча кутията.

Дава отстъпка?

# 482
  • Стара Загора
Би трябвало. Това е видео с отваряне на Nailbox за маникюристки и има предоставен код за Поли.

https://youtu.be/6KswUk6Hy4Q

# 483
Мицеларната вода на So Simple беше ужасна. Активизира ми обривите (тип пеперуда) на лицето и щипеше ужасно. Пробвала съм много мицеларни води, постоянно ги сменям, друга не ми е действала така. Донякъде съм доволна, че я срещнах в травъл размер в кутия, че да не налетя на нея някой ден... Отиде пълноразмерна в кофата. 😁
сигурно е от цитрусовия екстракт, и на мен цитруси по лицето не ми влияят добре

# 484
  • София
Кибрит кога пускат в продажба кутията за следващия месец?

# 485
  • Стара Загора
Предполагам днес или утре. Днес на 21.12 изтича коледната кутия и трябва да рекламират следващата.

# 486
Да, кутията на Кибрит за януари е пусната в продажба.

# 487
  • Пловдив
Поръчах вече Кибрита, доставка между 12-16.01.2021
Да се надавям да има приятни продукти.

# 488
  • София
И аз поръчах. Предния път се чудих и после се ядосвах.

# 489
Здравейте! Искам да попитам някой дали е поръчвал кутия от You’re worth it box и дали е доволен Качили са в стори продукти от една кутия и съдържанието изглежда страхотно.

# 490
Аз си взех лимитираната им кутия с тонера на Saff. Много съм доволна.

# 491
  • Варна
Здравейте! Искам да попитам някой дали е поръчвал кутия от You’re worth it box и дали е доволен Качили са в стори продукти от една кутия и съдържанието изглежда страхотно.
Аз КАТЕГОРИЧНО не бих ги препоръчала! Грубо държание към клиенти, заплахи и др. подобни, но всеки да си преценява сам!
❄️ В кутията за януари ще откриеш...
Шест изненади за красота на обща стойност над 250лв. те очакват в Кибрит през януари...
🍊През януари още ухае на мандарини и пуловерите са топли, а мислите препускат като вихрушка, за да подредят план за годината... 📜✒️

💡Нека през този месец си дадем време да се заредим с много нови идеи, които да ни вдъхновяват всекидневно... ✨

📆За твоето първо Кибритче през 2021 събрахме свежест и хидратация в 6️⃣продукта на обща стойност над 250 лева, които да се превърнат в твоя нов любим ритуал! 💆‍♀️

☃️ Дните през януари ще са мразовити, но ние сме се погрижили да внесем цвят и настроение във всеки един от тях... 🍋

🚚​​​ Поръчай своята месечна доза щастие сега, а ние ще ти я доставим между 13 и 16 януари!

Поръчай своето Кибритче днес Simple SmileВ скрит текст качвам и снимки на нещо споделено като клиент на You’re worth it box от мен и техният отговор.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 492
  • София
В случая, ако не зависят от тях причините, не можем да се сърдим. Да, разочароващо е, но... Винаги можем да върнем кутията при така стекли се обстоятелства. Предполагам няма да откажат.

Аз съм ги питала няколко неща. Винаги са отговаряли и са любезни. Поръчах си кутията с тонера на Saff и две от предните им кутии, защото бяха с 25% отстъпка, но още не съм имала време да ги отворя. Харесаха ми продуктите и от първото лимитиранo издание, но то се изчерпа преди да поръчам, а и лосионът на Saff го имам.

P.S. Маслото за тяло от Good Box ухае не-ве-ро-ят-но. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 10:39 от bebsun

# 493
Да, ситуацията с Ковид, Европа, Англия, пратките и търговията е отчайваща... Коледната кутия на MFB също ще се забави неизвестно колко по подобни причини.
Положението наистина е зле, остава да се сърдим за някакви кутии... Хората правят каквото могат и има много по-важни неща.

# 494
Аз КАТЕГОРИЧНО не бих ги препоръчала! Грубо държание към клиенти, заплахи и др. подобни, но всеки да си преценява сам!

🚚В скрит текст качвам и снимки на нещо споделено като клиент на You’re worth it box от мен и техният отговор.
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз поръчах кутията им точно заради тези продукти и добре, че беше качила поста, че тогава аз трябваше да съдя тях. Длъжни са да ни информират, а не всеки е длъжен да чете постовете им! За отговора им ще замълча, че възпитанието не ми позволява да кажа какво мисля. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт