НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 281
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Тук... някъде
diamond, честит да е Николай! Бъдете здрави ❤

# 271
Честито, бъдете здрави Heart

# 272
Честито, Diamond. Да е жив и здрав Ники.

# 273
Честит Николай💞
Чудя се защо вместо киселините ми да намаляват, защото вече коремът ми бая падна, те се увеличават? И през ден, вечер ми става много лошо и съм с разстроен стомах. Снощи големи болки, не стига, че повикът на 🚾 беше много силен, а и бебето не спря да ме рита и разтяга и беше поразително. 🥵

# 274
Да ви е честит малкия юнак, Daimond! 🌷 Да е много здрав и само радост и щастие да ви носи ! 😊

Момичета днес бях на преглед и казах за падането ми в сряда. Доктора огледа бебчо и каза, че всичко е наред с него и да не се притеснявам. Увеличи ми магнерота и ми каза да приемам и ношпа т.к съм имала контракции.В момента съм в 35+2гс  и бебчо вече е 2.600 🙂

# 275
Здравейте момичета. Първо честито на всички мами, нека бебоците ви растат здрави и силни и не забравяйте да ни пишете! ❤

Аз съм 37+0 и се чудя нормално ли е бебка все още да е толкова дива?! Направо ми разказва играта - денонощно са луди танци и гимнастика из корема ми, които последно време са и доста болезнени.

Последната седмица коремът ми буквално се свлече, дишам най-накрая спокойно, търпя сутиен и даже нямам киселини. Ооообаче пък 24/7 имам чувството, че ще се напишкам. И дали на някоя се е случвало, усещам от 2 дни главичката на бебка (която вече е доста ниско) как притиска като пулсации надолу, може би малко над срамната кост. Много е странно и малко болезнено. Извинете ме за сравнението, но е сякаш ти много ти се ходи по голяма нужда и направо усещаш вече натиска. Само че към влагалището де.

Та туй то. Мен ММ ме кара да спя следобед по 1 час 😂 защото бяхме на лекция и акушерката каза, че било хубаво, за да имаме сили ако тръгне раждането вечерта. Той го прие доста буквално и ме слага да си лягам като в детската градина, ако случааааайно бебето тръгнело тая вечер 🤭

# 276
Честит Николай💞
Чудя се защо вместо киселините ми да намаляват, защото вече коремът ми бая падна, те се увеличават? И през ден, вечер ми става много лошо и съм с разстроен стомах. Снощи големи болки, не стига, че повикът на 🚾 беше много силен, а и бебето не спря да ме рита и разтяга и беше поразително. 🥵

И моите киселини се възвърнаха със пълна сила, уж ми беше паднал корема. Даже се събуждам всяка вечер в 2 от ритници и споледващи киселини с гадене. 37+5 съм.

# 277
Диамантчее, браво! Героиня! Да ви е  жив и здрав синът! Да ви радва, да расте здрав и силен! Поздравления!
Rainbow, имах киселини по време на самото раждане!Не можех да повярвам! Това си говорехме с акушерките- що за късмет? Не стига контракции и раждане, ми за капак киселини...

# 278
  • Варна
Хора, аз съм много тъжна (даже си поплаках малко). Обадиха ми се днес, че моята следяща АГ няма да е на работа до 17ти ноември. Моя термин е на 2ри, така че абсурд да я чакам да ме изражда. Frowning1 Хубавото е, че си имам бекъп лекар и не ме притеснява толкова самото раждане. Кофти ми е, че точно в 9тия месец нямам следящ лекар и последно бях на преглед при нея преди 2-3 седмици и нямах търпение да ме гледа идния вторник. Щяхме да обсъдим всичко за раждането, да оправяме документите и т.н. Сега не знам как ще процедирам... дежурен ли ще ме гледа, какво ще става... кой ще ме вика на тонове ако пренасям, към кой да се обръщам въобще за въпроси...Представях си също как тя ще идва да ни навестява с бебето (понеже преди като съм лежала в болницата идваше няколко пъти на ден да ме види), а сега просто ще разчитам на сестрите.  Може да се лигавя, но много объркано ми стана всичко и се саднах супер много.
Може пък да е за хубаво.

# 279
Ехаа, честити да са новите бебоци ♥️♥️♥️ Да растат здравички, усмихнати и щастливи ♥️♥️

# 280
Лили, разбирам те. Когато беше предишното ми раждане, всичко беше уговорено. Трябваше датата да е 4 дни преди термин само и само да чакам конкретен лекар да се върне от отпуска и три дни преди секциото ми се обадиха да ме информират, че е в болничен и няма да го има един месец.
Еми, родих, при който беше на смяна и не останах очарована. Този път се надявам да не ми мине котка път и да съм при него.
Какво да се прави, случват се такива неща. Никой не е застрахован. Но, да, неприятно е да имаш нагласа за един и в последния момент да има промяна.

# 281
И аз щях да съм така, Лили. Все пак нагласата е голямо нещо и когато се разбъркат нещата в последния момент, е напълно нормално да ти стане тъжно.
Лелеее и докато раждам киселини 🤭
И без това сега се оригвам като запалянко на стадиона, остана и да напъвам и да ми ври, ама каквото стане де...

# 282
Честитооо diamond_star 🥳 Да ти е жив и здрав Николай 👶🏼❤💐
Пожелавам си и на мен такова раждане! 😃

# 283
Лили и аз те разбирам много добре и съжалявам Heart всичко ще се ппдреди

# 284
Dagny, BubblyFogg честити бебчета! Да растат здрави и много усмихнати. Бързо възстановяване на вас. Hug
Dagny като не се е получило нормално, не се ядосвай. Ти си направила всичко възможно, но някои неща не зависят от нас. Важното е, че сте добре!
Диамантче честито бебче Николай. Heart Ние сме се засекли в Шейново днес. Днес се роди и нашата дъщеря Радина- 2,630кг, 49см. Снощи в 5ч. ми изтекоха водите и аз се запътих насам.  Smiley Нямах никакво разкритие и в 9ч ми пуснаха система. Отказах упойка, че се бях заинатила и родих към 17:30ч. Благодаря на целия екип. От 14:00ч бяха до мен, но просто нещата не се получаваха. Обвинявам се, че не се справих по-добре, но болките ме бяха изтощили. Имам само два външни шева и куп емоционален товар. Поплаках си доста. Момичета вярвам, че вие ще се справите по-добре! Hug

Общи условия

Активация на акаунт