НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 280
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честито на всички нови бебета в групата Heart

# 286
Нони, да ти е жива и здрава Радина , браво на теб , герой си 💐❤
Бързо да се възстановяваш 💐
Ние с теб бяхме май с един термин 🤔, сега малко се спекох , че даже и багажа не съм стегнала , а ор вчера доста контракции имам , даже и болезнени .

# 287
Ехаа, супер,  всеки ден по бебче-две Simple Smile
Честита рожба и на Нони !
И аз вече нямам търпение.

# 288
Леле, всеки ден поне по едно бебче се ражда вече!
Да са ви живи и здрави, да растат весели и спокойни дечица!

# 289
Честито на всички бебчета! Бързо възстановяване на мамите! Gift Heart От четвъртък ще пуснат много хубави работи в Лидл. Прикачвам снимка

# 290
Ехаааа честита Радина! Живи и здрави бъдете цялото семейство

# 291
Нони честита бебка да ви е здрава и засмяна Hug

# 292
Нони, живи и здрави да сте! Страхотно име- силно! ❤❤ Бързо да се оправяте и да се гушкате . Много е хубаво , нали’? 🤗🤗🤗

# 293
Честита Радина 💞 Нека расте здрава и щастлива!

# 294
Честити бебчета Николай и Радина 🥳🐣. Бързо възстановяване Diamond и Nonny ! Наистина почна бебевалежа май, луда работа 😜 . Първите дни сигурно ще ви е ошашавено на новите мамчета, но ние тук чакаме да разберем как е оцеляването с бебе вкъщи - ако намерите време и желание да споделите ще ви четем с кеф 😀

# 295
Честито на всички мами, здрави да са бебчетата, дочакахме си ги Simple Smile Аз съм в очакване все още, но се вълнувам след всяка поява на бебче в групата. Толкова сте положителни всички, че се зареждам и тръпна все повече. Бързо възстановяване мами, пишете когато можете за първите ви дни с бебчовците. Тръгна ли ви кърмата, дохранват ли ги с адаптирано, как ви се отразява на вас емоционално. 🙏🙏🙏❤️

# 296
Ама вярно, елате пък кажете как е. Не ни забравяйте.

# 297
Ама вярно, елате пък кажете как е. Не ни забравяйте.
С бебе вкъщи е купон. Smile Аз тръпна в очакване да разбера как е с две бебета вкъщи. WinkWinkWink

# 298
  • Варна
Леле, Nonny, честито! Heart Eyes Много здраве на теб и Радина и на цялото семейство! Heart

Иначе, благодаря на всички за подкрепата, поуспокоих се малко. Hug  Каквото такова, важното е накрая всичко да е наред. Нашите баби да не са имали следящ лекар я! Sweat Smile

# 299
Идвам да разказвам. Днес беше първия ми провал като майка 😃 след секциото вчера и кръвпизливите малката беше с анемия преливаха и кръв снощи и беше в кувьоз с лоши изследвания.  и днес минава си деня аз нито знам къде е как е, никой не идва никой нищо не казва, сестрите и акушерките нямат право да казват. Аз бера душа в интензивно с катетри, банки кабели цялата подута от хиляди системи с тампонада в матката, от която имах чувството че ще гръмна като граната. Е разгеле качиха ме горе в стаите наобяд и пак нищо за детето и почнах да откачам, та се задействаха и ми я донесоха. Само че аз съм като след самолетна катастрофа не мога к не трябва да ставам много и само я милвах. Викам си айде тя е лекичка ще я гушна и това дете като повърна на фонтан и като се задави и като спря да диша и аз като скочих както не мога да дишам от болка, завлачих тука катетри, подложки стана тексаско клане излизам в коридора с бебето акушерката го взе и го свести и ми се смеят.
Прекрасна е, красивичка , оформена, тихичка и добричка, мърка като котенце нещо под мустаче обичам си я вече, обаче как да се опазя сега от параноята, че ако се задави какво ще правя. Хубаво ще гледам клипове, ама.... това вече ми е травма. Хора, почвам да психясвам дали ще св справя без да я повредя. Тя е като малка мишка в трици 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт