НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 146
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Дух, знаеш ли, че аз винаги съм мислила, че по време на кърмене не може да се отслабне лесно или е почти невъзможно. Няма да забравя един ден гледах "Отчаяни съпруги" и в тази серия имаше една странна жена, която си кърмеше детето, което май беше вече на 7. Линет я видя да нагъва някакви много калорични неща и се чудеше как има такава фигура и тогава тази жена и каза, че още кърми и така си поддържа тялото. Е, аз бях изумена и тогава започнах да се ровя в интернет и открих, че много жени отслабват покрай кърменето, заради енергията, която изгаря организма. Но, ако не спираш да се тъпчеш, е нормално да не свалиш нищо. Така че не е точно така, не се отчайвай. Аз също съм депресирана за вида си и се чудя как ще вляза в прилично състояние..

# 541
Дъгичке, аз не веднъж съм казвала колко нещастна се чувствам, заради външния си вид в момента. И като си гледам дрехите и се чудя и след раждането какво ще нося. Наистина нямам никакви дрехи.
Ами за кърменето се надявам да се стекат щастливо обстоятелствата при мен. Просто знам, че на много жени им се отваря зверски апетит.

# 542
За парите като начин на показване на благодарност тънкия момент е как би го изтълкувала отсрещната страна и как точно се дават.  Ако са придружени с благодарствено писмо и акцента е върху писмото по-скоро, може и да е добра идея. В крайна сметка, човека може да купи с тях пастички и кафе за колегите си ако иска. Важното е да идва отвътре и да е придружено с правилните думи според мен.

# 543
Дух, не искам да те отчайвам, но аз лично не отслабнах по време на кърменето. При мен бонуса беше, че аз просто не качих много килограми и нямах какво особено да свалям. Все пак си останах два килограма повече от преди бременността и с тях стартирах втората.
От друга страна познавам жена, която доста отслабна по време на кърмене. В този ред на мисли, мога да кажа, че май си е индивидуално.
Не бързай да се отчайваш. Не се знае при теб как ще бъдат нещата. След като мине една година нещата ще се нормализират, още повече, че ти си настроена за тренировки. Дано имаш време, де, защото гледането на дете ангажира цялото време и внимание и ако нямаш помощ и отмяна ще ти бъде по-трудно.
С  подходяща организация и мотивация мисля, че ще се справиш все пак. Щом веднъж си отслабвала 50 кг., което си е внушително, значи и сега може да го направиш. Реално ще имаш нужда да свалиш около 10-15 кг. предполагам.
Учудващо за мен, аз никога не съм била от най-най слабите /61-62 кг. при ръст 160 см./, но пък по време и на двете бременности качих точно 10 кг.

# 544
Аз си се следя на моя кантар, електронен е и си знам, колко съм била в началото. Като започнаха с жк вече бях 3ти месец и +2кг. Стартирах 50кг сега съм 62 (по моя кантар). На мен също ми е интересно колко кг ще оставя в родилното и колко ще си взема с мен. Последните 3 месеца започнах да свалям. Бях стигнала 63.6 сега съм 61.8 според акушерката било добре за мен, щом бебето наддава (ме че не съм съгласна).
Духче и аз съм като теб, в момента нямам какво да облека. Нося 3 клина, 5 тениски и 1-2 жилетки. Яке дори нямам. Мислех, че ще родя поне до сега и няма да ми трябват, понеже аз си нося по-широки дрехи и дори да не ми спадне бързо корема, все нещо ще ми стане. Уви за сега нищо не ми става.. писна ми от клинове, маратонки и анцузи. Искам си дънките и токчетата...😭 Да видим как ще изляза от болницата и аз.
За пари на лекаря аз съм против, нали все пак си плащаш за избор, тези пари са достатъчни според мен. Мислех символична почерпка за здраве на бебчо и мен, но не знам как ще успея да внеса с тези мерки.... А и ако е в дните за ЖК тук е в отделна сграда (в един двор са, но все пак) и не знам дали ще мога да вляза, че се попълват един куп бланки на влизане... Евентуално да звънна на акушерката ако може да излезе да дам на нея (като съм много доволна и признателна и на нея също).

Сега се замислих и аз, че като спрях магнезия и свършиха кпнтракциите, а вече мн искам да си го видя и гушна 💞
Но все пак с него сме се разбрали, че ще изчака ноември и той слуша мама. 🤭
При мен е същото 😂😂

# 545
Момичета, минавам да ви запозная с бебка Естел, която се роди по спешност днес в 05:01 часа, предизвикани естествено раждане, но без окситоцин в 37+5 и е скромните 2 кг.

За сметка на това мъничето е много силно! Диша съвсем сама, поддържа си температурата сама и засуква чудесно. За това и не я сложиха в куриоз, а си е при мен. Иии така, отчетох се 💗

# 546
Много ме депресирате с това, че по време на кърменето не се отслабва

И мен!!!

# 547
Честито LiFi, все така силна да е малката и занапред. Ще я оставят ли за наблюдение известно време или си я взимаш скоро вкъщи?

# 548
Честито бебе Естел, да е жива и здрава и все така борбена в живота,  а на мама бързо възстановяване Simple Smile

# 549
  • София
Честита Естел Heart

# 550
Честита да е Естел.
Чаках те с нетърпение LiFi. Скромни, скромни, ама напълно достатъчни. Нека е все така силна и здрава. ❤️

# 551
Борнче, сестрички по съдба са те! Мили душички, може да са малки, ама са много силни! А и аз не познавам някой да е останал 2 кг. така чееееее 😂 ще порастнат прекрасни госпожици 💗

Веси, не знам още, мисля, че няма да стоим много, максимум 5-6 дни, но ще видим 🥰

# 552
Юхуууууууууу колко яко!!!! Честито ни бебче. Живи и здрави да са и тя и мама

# 553
Честита да е бебка Естел , здрава и силна ❤💐
На мама бързо възстановяване 💐

# 554
Честито бебче, Лифи! Прекрасно име сте избрали на малката госпожица. Да расте здрава и силна!

Общи условия

Активация на акаунт