НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 254
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
И аз съм така със сладкото от 1-2 седмици.  Сигурно организма се подготвя да губи кръв Joy

# 346
Ами на мен вече не ми дават да пия магнезий. Каза ми АГ, че влияе на кръвосъсирването и както и да раждам не е ок.
Направо толкова сладко не ми се е яло и по време на цикъл

# 347
Аз вече съм 37гс+ и все още пия магнерот 3х1. Другата седмица съм на преглед и се надявам да ми го спре вече.

Ами на мен вече не ми дават да пия магнезий. Каза ми АГ, че влияе на кръвосъсирването и както и да раждам не е ок.

# 348

И за мен има логика да се спре магнезия, а всички ми повтаряха като луди да си го пия до последния ден! Аз го спрях като влязох в деветия и само казвах добре добре

# 349
Ами моята лекарка беше категорична. Въпреки че й казах, че от три седмици са ми изтръпнали пръстите и нощем и ръцете ми отиват, тя каза че като спра магнезия още по-зле ще стане, но че ме можем да рискуваме.

# 350
Здравейте момичета ,
И аз да се похваля сутринта в 5 часа със спешно секцио се роди синът ни Преслав. Роди се в 35 г.с +1 , 3630 кг, 50 см Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ама какво направи ти бе, момиче?!? Това е отгледано дете като на термин, а ти го роди такъв голям, голям в 35 г.с.?! Все такъв и да бъде- да расте голям, снажен, пръв сред първи! Да е щастлив и късметлия! Всичко най-хубаво му пожелавам! 💖❤️💞
ivanamar, нищо не мога да ти кажа конкретно за Надежда, защото всяко правило е предпоследно и се сменя нон-стоп. Като влязох в сряда можехме да се храним в столовата, после ни затвориха по стаите. Децата до последно можеше да ги оставяш в неонатологията. Там ги къпеха, обличаха и даваха мляко на некърмещите. Можеше да ги оставиш там и да пренощуват. Матей не беше при мен само първата нощ, защото бях в стая с две мацки след секцио и бяха в супер болки-реших да ги пощадя и да ги оставя да се наспят. Иначе оттам насетне си беше само при мен и го взимаха само за визитация и тоалет. Ако имах нужда си взимах памперс от тях и си го сменях в стаята. Обаче правилата се сменят нон-стоп... Имаше 2 родилки с положителен тест за коронавирус ( без симптоми) и бяха настанени в изолатор. Това го пиша, защото вирусът го има, съществува и без значение дали си в държавна, или частна болница-никой няма право да те върне, а и не е редно! Тези две нещастни майки постъпиха в сряда с мен и още не са си виждали децата, няма и да ги видят, докато не получат поне 2 отрицателни теста. Ама не ги взимат и бащите като потенциално болни, а трети роднини с поне 3 отрицателни теста. Вие можете ли да си го представите този ужас?!?
Дух, знаеш... И аз исках Божидар по 1000 причини, всички символични, но като се замислих как звучи с презиме и фамилия... Разколебах се. Но познай- Матей означава,, божи дар,, 😁, да не говорим, че имен ден има на 16.11, а терминът ми беше за 15ти,та...Реално пак си е Божката... 😁😜😊❤️
Иначе сме си вкъщи от днес и е страшнооо!!! Децата само искат да го гушкат и мачкат, таткото не може да се дореди, бебето не може да се наспи, затова и заспива докато го кърмя... Т.е. не се донаяжда и яде на час и половина... На практика ми виси на цицата, а тя е цялата колкото него... Идилия.. 😁

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 22:50 от Gerta

# 351
Леле Герта , това с майките с корона вируса звучи ужасно . Милите жени , да бе можеш да си видиш детенцето 😥
Не знаех , че имат стая с три легла 🤔. Когато раждах бяха 2 единични, една с 5 легла и всичко останало двойки

# 352
Ама вие не ядете ли сладко? Сега вече ми стана много гузно, защото аз не се ограничавам особено и си хапвам като ми се прияде. Знам, че за доброто на бебето е да се храня здравословно, но не ми се получава особено. Всъщност е странно положението - почти постоянно съм гладна, но нямам апетит - не ми се услажда храната и съм станала злояда.

# 353
Вие сте на сладко, аз на тесто. Не знам какво ми става, ама трябва да го ограничавам, че дет се вика власите се давят на края на Дунава.

# 354
Ама вие не ядете ли сладко? Сега вече ми стана много гузно, защото аз не се ограничавам особено и си хапвам като ми се прияде. Знам, че за доброто на бебето е да се храня здравословно, но не ми се получава особено. Всъщност е странно положението - почти постоянно съм гладна, но нямам апетит - не ми се услажда храната и съм станала злояда.
е как пък ще да не ядем. Ям та ушите ми пукат.
Герта, хаха нали мъжете ни с еднакви имена, тя си представих как и синовете ни са с еднакви име и фамилия. И да, аз споделих на моя, че още едно бебе е щяло да е Божката ама е станал Матей и той така вика, че значело пак същото.
То аз първоначално исках да е Теодор, ама ми навява кофти асоциация и мъжът ми вика го Божидар и Теодор са едно и също.
Сега не искал Боил хаха не звучало като за бебе Joy

# 355
Абе, аз гледам да не ям много, ама днес направих ябълков сладкиш и лазаня. И двете малий тесто.
Ама, аз съм си спокойна, че ще финализирам бременността с +10 кг., та може да си позволя малко да отпусна душата.
Името на бебето предстои да го сънувам. Днес съм за едното, утре за другото, на третия ден за третото и после хайде пак. Хаха...
Теодор на мен много ми харесва, както и Теодора. Не само като значение, ами и като име как звучи.

# 356
  • Варна
Аз не знаех, че магнезия трябва да се спира, но на мен не са ми изписвали, че да ми каже някой... Sweat Smile Само общи витамини ми изписа моята. На сама глава си взимам по един магнезий, ама много рядко. В месеца един-два пъти примерно.
Иначе и аз си ям сладко, ама глада не спира ... Почнахме да си купуваме кутии с бонбони, че като ми се дояде много, хапвам един бонбон и толкоз. Sweat Smile И така цял ден се въртя покрай кутията.

# 357
е как пък ще да не ядем. Ям та ушите ми пукат.
Герта, хаха нали мъжете ни с еднакви имена, тя си представих как и синовете ни са с еднакви име и фамилия. И да, аз споделих на моя, че още едно бебе е щяло да е Божката ама е станал Матей и той така вика, че значело пак същото.
То аз първоначално исках да е Теодор, ама ми навява кофти асоциация и мъжът ми вика го Божидар и Теодор са едно и също.
Сега не искал Боил хаха не звучало като за бебе Joy
Хахаха..... Пък сте си и квартални... Хахаха. Ами... Това с имената си е много щикотлив въпрос. Най-важно е за теб да се откроява сред всички и като го видиш да го познаеш.. Например нашичкият като го видях не беше Божидар...

# 358
Леле Герта , това с майките с корона вируса звучи ужасно . Милите жени , да бе можеш да си видиш детенцето 😥
Не знаех , че имат стая с три легла 🤔. Когато раждах бяха 2 единични, една с 5 легла и всичко останало двойки
А на какъв принцип настаняват в тези стаи?
В една стая с 5 жени за 2200, сериозно ли?
Доплаща ли се за единичните?
Натам съм се запътила да раждам, снощи позната роди там и каза, че трябва да се подготвя за пълна изолация и да взема всичко нужно, защото не позволяват да ми оставят багаж.

# 359
А на какъв принцип настаняват в тези стаи?
В една стая с 5 жени за 2200, сериозно ли?
Доплаща ли се за единичните?
Натам съм се запътила да раждам, снощи позната роди там и каза, че трябва да се подготвя за пълна изолация и да взема всичко нужно, защото не позволяват да ми оставят багаж.

Когато раждах беше на принципа кой предвари , той завари . Сега чувам че единичните стаи се заплащали то доста сериозна сума .

Общи условия

Активация на акаунт