ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 936
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Минавам да се похваля, че днес кантарът показа 53,6 (дори след закуска) след като две седмици беше замръзнал на 54,2. Май и съм свалила по 2-3 см от мерките, но не съм сигурна дали се мерих на същото място Grinning Много съм доволна, че се чувствам по-добре, а и вече започвам да харесвам огледалото.

# 241
Здравейте, ❤
има ли дами, които са успели да смалят раземра на прасците си? Ако да, кааак, с какви тренировки?? Не мисля че при мен са много големи, но ме дразнят.. 🤭🤭

# 242
Добър ден, момичета. При мен нещата почват да изглеждат реални🤣 Сутринта кантара показа точно 55кг., за който мечтаех при ръст 167 см.❤ Цяла седмица се въртя око 55 и май вече ще повярвам, че съм толкова, а не е моментно🤣 За днес е постна мусака от зелен боб със завивка от яйца и кисело мляко и малко пилешко от вчера.
Относно прасците  - моите винаги са били едри и нищо не помага освен цялостно отслабване и то не особено много. Чела съм, че това е мускулът, който най - трудно се смалява, именно защото е мускул и е генетично заложен. При мен се смалиха, след отслабването, но все още мисля че са големечки, но се примирих вече 😁

# 243
Да, с повдигане на пръсти. Прасците ми никога не са били едри, но от повдиганията оше се смалиха. 31 см са.
Ако тренираш, на края на упр. просто се повдигаш на пръсти 10-20 пъти. И постоянство.

# 244
  • София
Да, с повдигане на пръсти. Прасците ми никога не са били едри, но от повдиганията оше се смалиха. 31 см са.
Ако тренираш, на края на упр. просто се повдигаш на пръсти 10-20 пъти. И постоянство.

Ей това е много готин съвет, благодаря! И моите прасци не са твърде едри, но не бих имала нищо против няколко сантиметра надолу, защото глезените ми са много, много тънки.
Иначе аз съм с още едно 100-200 грама надолу, но не ги броя за особено постижение...

# 245
Да.
А ако е на стъпало така, че петата да слиза още по-ниско е още по-добре.
И моите глезени са финни,  с развити прасци не е красиво.

# 246

Точно прасците пък, не си бях мерила никога Simple Smile
Сега го направих за абсолютното недоумение за мъжа ми Simple Smile
Та моите са 36см, на дъщеря ми на 6г са 28см ( 1,30м 25кг) , така че 31см ми се струва съвсем малко Simple Smile

# 247
Не се шегувкам Grinning

Глезените ми са м/у 18-19 см.

# 248
Не се шегувкам Grinning

Глезените ми са м/у 18-19 см.

Извинявай, ако съм прозвучала като, че не ти вярвам. Просто казах че са тънички крачета Simple Smile

Аз съм 1,75. Няма как да са ми толкова тънки кокалите Simple Smile

# 249
  • Велико Търново
Слагам два дъмбела и стъпвам на тях-всеки боже ден клякам по 100 пъти така, ако съм у нас, обувам 12 см. ток, слегам бг торбата и клякам-така 50 пъти, останалите 50 без торбата, която е 12 кг.
Аз съм много дебела, защото ям много и дори не ми се пише и споделя.Ще се взема в ръце, докато не е станало непоправимо положението.

# 250
Хора, мнение за Юли Тонкин?Наскоро една позната ми каза за него , чувала съм го само като име, ама какъв е по точно не знам.И той бил помагал на хората в отношението на отслабването, бил много интелигентен и мотиватор.

# 251
Здравейте! Може би въпросът ми не е за тук или пък е бил обсъждан. Но да попитам, някоя мацка пила ли е и има ли отзиви за Детокс чая на Джулиана Гани? И още за един чай четох, или по - точно запарка от корени на гръмотрън.... Ще се радвам ако има мнения за тях Simple Smile
За този на Джулиана Гани за първи път чувам. Пиех преди чай от гръмотрън заради задържане на вода. Доста е неприятен на вкус, но пък вършеше чудесна работа с изкарването на водата.

Моя бивша колежка пиеше от този уж детоксикиращ чай - Wow Tea. Детокс не усети тя, но пък се чувстваше добре от него и също изкарваше вода.

Гледам обсъждате размери на прасци, винаги съм мислела, че моите са нормални, към леко заклъглени. Меря сега, 33.7см.

Пепа, колко ти е обиколката на глезена? Сега си премерих при мен, 22.5 см над кокалчетата и 24.5 см през кокалчетата. Все си мислех, че имам дебели глезени, а харесвам такива:

Скрит текст:

# 252
  • София, България
Edеn, да ти имам крачката, ама то твоят крак си е дълъг, то се вижда, изглежда много добре. Heart Eyes

Моят единия прасец е 44.5, а другият 45.5, като това е измерено на 1-ви ноември, вдругиден като среда на месеца и като приключване на 12 дни по Червенкова ще се измеря пак.

siska79, аз като знам на какво казваш ти дебела..., но все пак - стагай се! Ще те хокаме!

# 253
Тиси, мерките са си мои, но това са крачетата на Меган Маркъл. Давам ги за пример за тънки крака, които много харесвам. Моите са доста далеч от тези, уви.

# 254
  • София, България
Ех, че ме заблуди! Хубави са, няма спор. Ако фигурата ти е сходна, не виждам защо да не можеш да имаш такива. Аз няма как просто, защото съм 155см и съответно всичко е по-късо при мен. Затова прасец като моя е грозно, все едно мъжки прасец съм си сложила на краката. Каране на колело ми го причини. Бях фина девойка, тренирала спортна гимнастика и танци... и на 14 се научих да карам колело и не го оставих 2 седмици подред сигурно....Един ден се прибрах и видях прасците си "подути" троен размер. Казах на баща ми да отидем на лекар, но той ми каза, че това е мускул. Казах, че не го искам, ама уви - така си остана... спортът го зарязах, но този прасец си остана част от мен.

Общи условия

Активация на акаунт