ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 923
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
О, много ви благодаря момичета за изчерпателните отговори!Ясно е,че мога да чукна в Гугъл ,ама има да се ровя.А вие ми отговорихте и на незададени въпроси.
Обаче надали ще мога директно 20 Мин.Много съм обездвижена.Но съм много мотивирана.
Рени, започни от 10 или докато имаш сили и всеки ден с минутка отгоре. В началото, когато моят син ме заведе във фитнеса и аз мислех, че не мога 20 минути, но на инат ги избутвах. Бързо се свиква с натоварването, така че няма да се предаваш Hug

# 226
Рени, ако искаш да си постоянна, да не ти досади, избери си формула, която ще си сигурна, че ще спазваш. 40-60 мин. монотонни движения в даден момент писват. Имай си дни и с 40 мин, но по-ефикасно ще бъде да си правиш интервали - пр.2 мин.бързо, 5 мин.бавно; 1 мин.бързо-3 бавно...Така за около 20 мин.ще си преродена Grinning

# 227
  • София, България
Не съм ходила 2 дни до WC, защото нямам въглехидрат в менюто. Но пак кантарът показва 200 грама надолу. Доволна съм. Още повече, че следващите два дни са плодови и ще си ям плодове. Вярно бананите ще ми липсват, но поне ще има хубав вкус в устата от плодовете. Само да избутам и този рибен ден.

# 228
Тоалетната и на мен ми е болна тема....Май, ще взимам пробиотик да попия малко. Началото на годината пиех Елакса капсули,  които не са с добавена полезна бактерия и де чувствах отлично, сега пак май ще ги взема, че зимно време ми е бая тегаво със зеленчуците и става страшно😁 Иначе кантарът днес показа 55.350, въпреки неразбирателството с белия трон😁 От към храна сложиш в тава свинска плешка с лук, моркови, домати, чесън и спанак за разкош и пекох под фолио❤ Много добре стана ❤ Ако не бях забравила солта, още по- добре щеше да е, но сега е хептен диетично 🤣🤣🤣

# 229
  • София, България
Добро утро! Още 400 грама надолу съм днес без да съм ходила до WC. Тъй като вече съм на два плодови дни, само изпих една чаша портокалов сок и след няма и половин час вече бях до WC. Ще видя какво ще покаже кантарът утре. Доволна съм! Simple Smile Още минуси на всички пожелавам.

# 230
  • София
И аз съм още малко надолу - 82,8 тази сутрин. Аз - доволен!

# 231
Добър ден ♥ Явно е ден на минусите днес Stuck Out Tongue Моят кантар показа 54,350 Stuck Out Tongue Почти кило разлика от вчера след посещение на 00 Grinning

# 232
И аз съм приятно изненадана. Не съм започвала точно диета, но се водех по точковата какво да хапвам. Като гледах вечер да не ям въглехидрати и да нямам хранене след 20ч. Свалила съм 1кг за седмица. Доволна съм, при положение, че не съм се ограничавала драстично.

# 233
Добро утро Simple Smile

При мен нищо ново освен, че при така създалите се обстоятелства виждам, че за де не качвам трябва да се въртя около 1200-1300кк на ден, а за да свалям, около 1000кк.. което не е много Sad
Уикенда ще пробвам малко да се разходиме по плажа с децата и/или да покараме кънки.
Просто това седене си казва думата.

Успешен Ден Wink

# 234
  • София, България
Добро утро! Кантарът пак ме изненадва приятно. Още 600гр надолу без да съм минала през WC все още. Още 1.1кг преди да видя 6 отпред. Остава ми още малко до тази цел и се чувствам добре. Отделно вчера съм се разхождала към 2 часа, а имаше и доста изкачване на стълби.

Eli..........
Скрит текст:
не искам да ти се меся, но според това, което аз съм чела една жена не би следвало да се оганичава и да приема храна за по-малко от 1200 калории, заради малкото нутриенти, които се взимат. Ако искаш редукция ще трябва да е чрез спорт. Не, че аз не направих същото правейки Червенкова често бях под 1200 калории. Дори по половин час разходка навън изчерпва калории, тъй че съветвам, ако имаш възможност да си вървиш през ден поне за по час да кажем и ще имаш прилична форма на движение, отделно на кънки и други, които са по-интензивни от вървенето.

# 235
Съгласна съм Tissi,

Не стоя на по 1000кк повече от 2-3 дена поред. Гледам уикенда да се мърдам повечко.
През седмицата, работя от вкъщи. И в последно време от рано до късно, после вечеря, къпане на две маймунки и т.н. просто не остава време.

Това което ям гледам да е много балансирано. Наистина без никакво моно и стерио Simple Smile
Аз наистина много внимавам и защото съм вег., нещо да не изостане.

Коя е твоята цел? И колко си висока? Сигурно си казала..

# 236
Здравейте! Може би въпросът ми не е за тук или пък е бил обсъждан. Но да попитам, някоя мацка пила ли е и има ли отзиви за Детокс чая на Джулиана Гани? И още за един чай четох, или по - точно запарка от корени на гръмотрън.... Ще се радвам ако има мнения за тях Simple Smile

# 237
  • София, България
Добро утро! Днес кантарът показва същото като вчера, което ме радва. Не съм ходила до WC все още. Вчера си направих една разходка 2 часа и половина вечерта.

Eli..........,
Скрит текст:
висока съм 155см. Целта ми е написана в лентичката. Според BMI горната граница за нормално тегло е на индекс 25, което при мен отговаря на 60кг. Т.е ако смъкна 11кг ще съм на горната граница. Един килограм отгоре и съм в категория Наднормено. Започвайки на 1-ви ноември бях в клас Затлъстяване клас I, а сега съм в горната граница на Наднормено. Oбаче аз ще се стремя към идеалното ми тегло. Тъй като има 4 формули и 4-те варират. 47,8 е най-ниския показател сред тях и 54,5кг е най-високият. Затова реших да гоня златната среда между двете от 50кг. Най-ниското здравословно тегло, което е преди да отида в поднормена категория е 44.4кг, което не виждам да има опасност да се случи Joy

Но и да смъкна под 60кг ще ми е голяма радост, тъй като ще съм в здравословни килограми.

Уви, не съм чувала нито за чай на Гани, нито за другото. Но от двете бих си взела второто, което не е рекламирано от някоя известна личност.

# 238
Вчера кантара показа 67.800 (започнах 70). Мерих се преди малко с метъра. С талията съм -3, което ми се струва доста голяма разлика. Ханш -1, гръдна -3. Това е за 12 дни. Доволна съм.

# 239
Tissi,

Сестра ми е 1,55см и най-малко съм я виждала около 46-47кг. На нея не и стоят добре защото по конструкция няма ханш и изглежда като дете.  50кг мисля са идеални за нея. Давам го само като пример на подобен размер човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт