ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 821
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • София, България
Учените откриват постоянно все някакви нови неща. Руските учени откриват едно, после американските друго и не можем да се ориентираме кое да приемем за статукво, та най-общо казано хората се разделят на два стана или в някои случаи повече. Аз също съм чувала, че трябваЛО да се яде по малко яйца, защото можеЛО еди-какво си, то и да ги ядеш по принцип можеЛО да те разболее и от салмонела, но всеки приема риска, прилагайки знанията, които е приел да следва.

Иначе за яйчен фаст си мисля, че явно има причина да предлагат да се прави от 3 до 5 дни, но все пак, за да се утвърди сред средите на отслабващите значи на по-голямата извадка действа положително.Намерих статия, която твърди, че именно пълномаслените сирена, които се използват в яйчения фаст понижават "лошия" холестерол.

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/7040029

Време е за второ хранене за деня. Като му подремнах 2 часа... Пак ще са 2 яйца с масло и бри този път.  Още не съм започнала да правя на Клоуи упражненията и трябва да се ориентирам вече.

# 91
Д-р Берг си е американец, но аз го слушам на руски, защото не знам английски. А французина в оригинал съм го чела, но както казах е старо. Има много нови публикации по въпроса, но честно казано ми омръзнаха спорове и борба на мнения. А и нямам нито знанията по въпроса, нито търпението на Шоки, Кам и другите. Само споделям телеграфно резултатите от прочетеното по темата през последните 10-15 години.
Най-смешното е, че колкото и източника (сериозни, световно известни медици) да посочи човек е нищо в сравнение с информацията от "една жена" или бг готвач. Дори съм сигурна, че повечето не си правят и труд да прочетат/изслушат.
Всеки преценява за себе си според здраве, цел, вкус и т.н.
Моля да не се приема моето мнение като лекарски съвет, защото не е такъв. Не спирайте статини и други лекарства без лекарско наблюдение и четете страничните ефекти на всяко лекарство И добавка/витамини.

# 92
И аз мисля че всичко просто трябва да се прави внимателно. 5дена само на яйца мисля не е ок каквото и да се казва. Тия фастове повече от 3 дена мисля са като диетите чудо.. но това е си е мое мнение Wink

Аз съм вегетарянка от 5г и какво ли не съм слушала за анемиите и болестите,които съм щяла да си докарам. Е, мога да ви кажа, че по-здрава не съм била никога и анемията, която имах хронично изчезна.

Също не съм много съгласна със стандартните мерки. Аз на +8кг имах едва 2см повече талия. И въобще там е място където не трупам.
Ей сега държа един метър и се чудя какво и как да меря...
В най-тясната част на талията ми е 64см, на пъпа 73.. ханша ми е 92см, бедрата 51см, подгръдна 74см, ( гръдна не я броя, защото е пластмасова) , китка 15см.. вече не помня какво друго мога да си измеря Simple Smile
 Но за 8кг съм свалила 3см бедра и 2см талия и 1-2см дупе. другото си е същото...на +3кг пак от там почвам да раста.

# 93
И аз искам - 3 см бедра и - 2 ханш, талия - 5,6 см

# 94
  • София, България
Избутах първия ден на Клоуи Тинг! Направих пак нейните загрявка преди и отпускане след и двете видеа, които бяха планирани за ден първи. Усещам, че въпреки всичко утре ще се местя с по-няколко сантиметра, като правя упражнения.

Не съм яла още след сутрешните яйца. Исках първо да избутам упражненията преди да хапна.

Успех на всички! Нов месец, ново начало за нови минуси! Sunglasses

# 95
Вдъхновихте ме да се измеря и аз. Бюст-95, подгръдна-82, талия-70, ханш 93, бедро-52 и пустият бицепс-37....( За бицепса май се обърках) по-късно ще го измеря пак, че не съм сигурна толкова ли беше или 34.

# 96
  • Стара Загора
Тиси, коя програма правиш на Клоуи Тинг?

# 97
  • София, България
Тиси, коя програма правиш на Клоуи Тинг?

Тъй като не съм във форма започнах с най-кратката - 2-week summer shred challenge 2019, с която целият YouTube се зарина.  
Правих днес, когато можах пълната форма на упражненията, а като ми беше трудно - леката форма на упражненията. На някои съм толкова зле, че измислих лека форма на леката форма. Flushed

По принцип най-добрият вариант е да започна от някоя low impact програма и полека да покачвам темпото, но при мен не работят такива благоприятни варианти. Явно ще трябва да се потя и да хленча на някое по-хардкор упражнение, за да се вкарам в релси.

# 98
Ели, колко си висока и колко кг?
( извинявай, ако си споменаваа).
Само 🍋 запомних, че е прилично висока и е около 64. Направо манекенка си е.
Питам понеже имам сходни мерки с вас, двете, а за съжаление съм дребна. Конструкцията ми е тип: Круша. Е, имам си разбира се  и излишни кг.
Накратко, вегетарианка съм. 159 и 52-53 кг, на 40 г. Винаги съм била 48-49 кг,но вече почти  три години се мъча да смъкна тези  4-5 кг и не се получава.
Уж, се стремя да се храня нисковъхлехидратно- без зърнени и бобови, а само яйца и риба, малко млечни, зеленчуци, някой друг плод или чаша вино,  ама калориите ли какво ми идват в повече...

# 99
Минала съм покрай манекенка 😀 Но все пак благодаря 🙂 175 см/64 кг съм сега.
Аз се храня ВМ НВХ, но свалям най-бързо, като правя разни изненади за тялото.
Един ден се храня с повече калории, между 1500 и 2000 и ям 3 пъти с някакви ядки за следобедна междинка, а следващите два дни ям много малко калории между 600 и 700. Като гледам в нискокалоричните дни да ям и двата дни една и съща храна. Или яйца или пиле, риба с някаква салата. Тогава ям два пъти. 600 калории звучат малко, но реално са 6 варени яйца със салата. 3 на обяд и 3 на вечеря.

# 100
Тити, аз съм 1.75м  ( не се притеснявай, въобще не мисля, че трябва да го помниш, дори и да съм го казала Wink )
Аз също съм вегетарянка. Аз бях на крем супи. Сигурно имам около 10 вариянта, които ги въртя за вечеря.
На обяд много салата, наистина много и малко нещо бобово или ориз със зеленчуци сготвено, или салата от леща, или тофу с нещо.
Закуска винаги малък черен хляб със сирене/кащкавал с малко домати.
 Аз вече свалих каквото имах. Сега ви следя, за да ви се радвам на напредъка и за да не забравям колко ми костваха тия килограми Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:16 от Eli..........

# 101
Добър вечер, момичета❤ Плахо се примъквам в темата ви, която чета отдавна 😊 Цял живот се боря с килограмите и точно достигнах приятна визия от 65 кг на 167 см. тип круша и забременях през 2018г.😜 Спрях редовното тичане и посегнах към въглехидрати от картофи и ориз и финиширах в родилното 107🤫  Вече почти 2 години след раждането съм 57 - 58 кг, че и 56 показа кантарът в петък😁 Храня се нисковъглехидратно по два пъти дневно. Според околоните даже съм прекалено слаба вече, но аз се харесвам. Целта ми е да поддържам това тегло от тук нататък и ще продължа да ви чета за опора и ще споделям как вървят нещата, тъй като тук вярвам,че ще намеря разбиране ❤

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:18 от georgieva88

# 102
Да се отчета и аз-днес видях тройката! 53,9, надявам се да я задържа. Мерки не съм мерила от години, може утре да ги видя. Започнахме да правим упражнения с ММ (който е много по-стриктен с калориите от мен). Той намери някакви тренировки 4 пъти седмично, различни мускулни групи + малко кардио на пътека. Мен малко ме боли белега от секциото като бягам, но аз и без това мразя пустата пътека Grinning Днес ни беше втората тренировка, дано задържим мотивацията, то бал сигурно няма да имам, но все пак да изглеждаме и да се чувстваме добре.

# 103
Tити, забравих за килограмите, 55 съм.

Но както виждаш с Лимонче сме на една височина, на малко сантиметри разлика и 9кг разлика, скоро и по-малко. Дефакто сигурно изглеждаме еднакво. Така че не всичко са килограми.

# 104
Ти си по-фина от мен. Аз имам едри кокали и стави и колкото и колкото и да се мъча никога няма да съм толкова нежна.

Общи условия

Активация на акаунт