ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 852
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Браво, момичета, прекрасни сте, а мерките ви наистина са манекенски.
Ще се вземам в ръце, та дано и аз успея да сваля някой друг кг, че като си дребен всеки излишен кг си личи. Много ме дразни тази конструкция на тялото, че при нея се трупа основно на ханш и бедра, дори ханшът не ми боде толкова очите, колкото краката...; толкова да харесвам слаби крака, че не може да бъде.

# 106
  • София, България
2 кг надолу след първи ден на яйчен фаст, напълно очаквано - вчера за целия ден съм изяла 4 яйца, 40 гр масло, 90гр пълномаслено сирене (забравих 30 грама допълнително на второто яйце за закуска) - тази невинна комбинация всъщност е достатъчно мазна, че да не искаш да ядеш, ако може никога отново, но това няма как да стане, та се налага пак да хапнеш от тази тъй засищаща комбинация. В оригиналния фаст яденето било на 3 часа - аз ще повърна, ако трябва да ям толкова начесто и се чудя дали има хора, които го правят?

Имам лека мускулна треска, днес ще избутам Клоуи по-късно. От 11ч и 12ч имам продължение на първото интервю за работа и ще се радвам, ако е успешно. Успешен ден на всички и много минуси - кантарни и обиколни Simple Smile

# 107
  • София
Обмислям и аз яйчения фаст, защото този уикенд изтървах коня в реката тотално. Това студено време изостри апетита ми за въглехидрати и волята се опитва да си вземе отпуска... Та може би ще се наложат спешни мерки, а и обожавам яйца под всякаква форма...

# 108
Здравейте и от мен. Никога не съм правила диети и съм била от слаба до нормално тегло. След бременност си върнах килограмите, от които стартирах , но след разни хормонални промени и седене вкъщи по майчинство, започнах пак да трупам.  Сега съм 10 кила над моето нормално състояние и много ми пречат и ме тормозят Sad
Проблемът е, че не знам каква диета да захвана, защото не съм много по месото. Опитвала съм тези яйчени фастове, но толкова много яйца не ми действат добре като цяло.
Скрит текст:
Аз също съм вегетарянка. Аз бях на крем супи. Сигурно имам около 10 вариянта, които ги въртя за вечеря.
На обяд много салата, наистина много и малко нещо бобово или ориз със зеленчуци сготвено, или салата от леща, или тофу с нещо.
Закуска винаги малък черен хляб със сирене/кащкавал с малко домати.
Ели, може ли да споделиш за тези крем супи? Този режим ми звучи доста добре.

# 109
Здравейте и от мен. След бременност имам 10 килограма за сваляне. Веднъж бях пробвала 90 дневната диета, но на третия ден бях с ужасно главоболие и се отказах. Тогава кърмих и реших да изчакам.
Реших да започна с ограничаване на  порциите и да опитвам различни неща, докато намеря своето. Ще тренирам по програмата на Клоуи, но не знам коя точно да подхвана. Имам и тежести в къщи и смятам през дните за почивка от режима ѝ да правя малко упражнения за ръце. Те са ми може би най-зле.
Имам два въпроса и ще се радвам някоя от вас да ни отговори.
1. Проблем ли е разтворимото кафе? Пия си кафето чисто, но не знам до колко е подходящо разтворимото.
2. Приемате ли хранителни добавки? Аз си поръчах хром, защото вечно ми се яде сладко.

# 110
здравейте и добре дошли 🎈🌺
аз пия и разтворимо кафе, и хром, не ми пречат на диетстването Simple Smile

такааааааа..... след като не се спирам с яденето, два дни карах на чисти протеини - пилешко, риба, гнезда от телешката кайма....
и ядох, ама ядоххххх.....
днес изненада - едното карантинно кило си заминало

започвам месеца на 60.5
моно или НВД ще правя

# 111
Електра,

За основа винаги е праз, моркови и 1-2картофа, после варира: тиквички, тиква, карфиол, броколи, жъла леща, цвекло, задушени гъби +1яйце, зелен боб+2зелени сушки. После слагам малко зехтин, сол и чубрица. ( Без мляко и/или масло).
Правя ги малко по-гъсти от обикновена супа, защото и децата ядат от нея за вечеря и се поливат, пък и да се усеща по-косистентна храна.
Толкова съм свикнала с тия супи, че ако няма, ми липсва Simple Smile

Правя ги в херметическа тенджера и така цялото ми готвене е мсксималко 15мин.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 09:39 от Eli..........

# 112
здравейте и добре дошли 🎈🌺
аз пия и разтворимо кафе, и хром, не ми пречат на диетстването Simple Smile

такааааааа..... след като не се спирам с яденето, два дни карах на чисти протеини - пилешко, риба, гнезда от телешката кайма....
и ядох, ама ядоххххх.....
днес изненада - едното карантинно кило си заминало

започвам месеца на 60.5
моно или НВД ще правя
С най-добри чувства казвам, че отстрани изглежда, че след моно имаш йо-йо ефект. Миналия месец започна моното от абсолютно същите килограми, свали и после си ги върна, а после качи и още един, който сега си смъкнала с хранене с протеини. Според мен продължи с НВД.

# 113
и е така, и не е така
след моното задъжах килограмите и дори бях свикнала да ям по- малко
просто за 10 дни карантина нямаше как да не кача
че то аз правя фаст в понеделник само заради качването през уикенда

благодаря ти за мнението, и аз май съм за НВД 🌺

# 114
Момичета,запарена коприва ако пия,дали ще ми развали фаста?Без подслаждане.Че съм на ОМАД,на обяд само ям ,но тогава пия кафе с мляко и след него обядвам,я ако пия и коприва, много ще се надуя.Та,мога ли сутрин или вечер нея?

# 115
Чая от коприва като диуретик ли ще го пиеш? Не мисля, че ще развали фаста, щом е без подслаждане.
Аз се връщам в темата. След отново неуспешната бременност, ми беше някак все едно дали отслабвам или не. Накрая пак си бях 75,5 кг. Миналия месец се взех отново в ръце, намалих въглехидратите и започнах домашни тренировки не повече от 30 минути дневно. В момента съм точно 70 кг. В това мрачно и студено време обаче се боря с желанието си за постоянно похапване. Отделно, че все приготвям нещо вкусно за мъжа ми и детето и не издържам да не ям и аз, но поне гледам да е минимално количество, само колкото да опитам храната и си броя калориите. Ако през деня съм яла повече, вечерта правя още една високо интензивна тренировка.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 12:34 от Stillness

# 116
Ще го пия за кожа и коса.

# 117
Добър ден, момичета ♥ Аз си се въртя твърдо около 56 кг от петък, което много ме радва Simple Smile Много ми се иска да закова на 55, но и 56 - 57 съм доволна да поддържам ♥ Днес за обяд си направих един спаначен експеримент на фурна с каквото имам в хладилника - яйца, кашкавал, кисело мляко, сирене, маслини, чесън ♥ Стана много вкусно и това ще е и за вечеря и утре за обяд.

# 118
  • София, България
Аз съм за употребата на всякакви чайове, запарки, отвари от нашата мила природа.
Каквото и да консумираме, ако е с мярка не се превръща в отрова. В момента сме в студените сезони
и на мен ми пада доста косата. Накупих си шампоани с хинин, коприва, хининова вода и прочие, но отварата от
коприва вярвам, че ще е най-истинска и полезна. Трябва да се поогледам и аз за коприва да си направя и да се полея на няколко пъти.

Йей, последен ден на яйчен фаст. За 3 дни 8 яйца, 80гр масло и 240гр пълномаслено сирене. Тази сутрин се измерих и бях с 200 грама отгоре, но не съм ходила до WC още, може и да съм се позапекла, та не се притеснявам. Да кажем, че водата е била изчистена за този фаст.

Утре започвам Червенкова. Така се радвам, там е по-вкусно. Relaxed

# 119
Малко извън темата, една жена ми беше препоръчала суха коприва ронена, 1/2 буркан мед + останалото коприва, и от сместа по една лъжица на гладно сутрин.
Първо, че някак засища.. после за косата и имунната система е супер.
Не съм го правила от години, но сега ме подсетихте.
Помня много добри резултати, но си трябва постоянство, поне 2месеца.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 15:16 от Eli..........

Общи условия

Активация на акаунт