Кой какво сервира снощи.........кой какво ще готви днес

• 33 023
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Снежно покривче на Нат   но с карамелова глазура bouquet  bouquet  и печено пиле с гъби. Хляба си чака реда да се пече

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 16:13 от pep-4o

# 706
# 707
Днес нали бях решила да не готвя, но мъжа като каза че е гладен и го съжалих и на бързо сварих картофи, отворих една домашна консерва с пипер, боб и кисели краставички нарязани наситно и ги смесих. Получи се чудна салата. Сварих яйца, направих и една шопска салата, извадих мезета и обяда се получи.

# 708
За вечеря - останалата каша и чушки с чесън, за утре планирам спагети Болонезе.

# 709
За вечеря: панирах калмари мерлуза, за утре/обяд-пиле с ориз и зелева салата.

# 710
# 711
Днес за вечеря: пъстърва на фурна, салата картофи.
За утре мисля боб.

# 712
Днес супа от калкан и пържен калкан, салата марули и салата варени картофи. Десерт дребни сладки и ягодово руло. За утре пилешки пържоли, пържени дробчета /пилешки/ със соев сос, салата и десерт още не съм измислила newsm78

# 713
Снощи салатка домати и ракийка! smile3508
После мусака,накрая палачинки с ягодово сладко,а за утре мисля пилешки бутчета с картофи да изпека във фурната!И бързо става и вкусно,пък върви и с биричка! beer

# 714
снощи мусака,
а днес мъжа ми реши да се прави на Иван Звездев и сготви от книгата му каварма по радомирски - мммммммммм...  

# 715
закуска - препечени филии с хайвер и пастет
за обяд имам идея да направя фарфалето с филе и сметана, но ако успея да изляза и ад напазаря продукти, че в това лошо време...

# 716
снощи
пикантни ребърца и запържен боб
днес
пържени картофи, кренвирши с яйца, лютеница

# 717
Снощи се отказахме от зелето, та правих грах яхния с кърначета и питките на Карина, а за десерт меденки.
Днес вечерята ще е печена скумрия с варени картофи и салата зеле. Десерта още не съм го измислила... newsm78

# 718
  • варненка от София
Днес смятам да сготвя пиле с орих, вчера бяхме на гости при свеки и там хапвахме.

# 719
Снощи тънка наденица с картофи на фурна днес пълнени чушки с бял сос Peace

Общи условия

Активация на акаунт