Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Хармония, изобщо не приравнявам историите, съвсем различни са. Аз говоря как ми изглеждат актьорите като комуникация в кадър и извън,пък и като химия, мое мнение
И мое, също.Hug

# 466
  • Варна
КПА е един от най-хубавите турски сериали .
Аз , по лични прини по това време не го гледах с вас , но това не ми попречи да върна и да прочета старите теми и да видя какво ви е вълнувало в този момент  . Изгледах го буквално за три дни . А от тогава съм го гледала сигурно двайсет пъти и всеки път съм се вълнувала като за първи път .
Туба не я бях гледала преди това  и започнах да чета за нея . Останах приятно изненадана и от нейната личност и обществена дейност . Тя е посланник на добра воля на УНИЦЕФ . По време на карантина се включваше на живо в своя канал в You tube , в който разискваше различни теми , свързани с жените .
Освен приятелството от мъжката част на КПА , в женската също се породиха приятелства . Туба остана близка с Илкин Тюфекчи и Ъшъл  Юджесой

# 467
  • Варна

Туба има сантимент към КПА, често си спомня с носталгия и хубави спомени за това време.И има защо..., бяха като скачени съдове с Енгин и другите полицаи в историята.

Араселиа Two Hearts въобще си те разбираме прекрасно. Имаха  наистина голямо сработване двамата и въобще всички от екипа. Това се доказва от многото съвместни снимки от сета.  Заедно хапваха, снимаха се с фенове, станаха приятели - мъжката група ходеше заедно на футболни мачове и събирания. Ето сега Тойгар, Бурак и Енгин, както и задочно А.Т.Т. бяха заедно. Въобще там имаха сякаш друга обстановка.
А и Туба  притежава една, как да кажа - мекота и грацилност. И наистина с Енгин сякаш станаха едно цяло - в сериала Йомер и Елиф, навън  показваха приятелско отношение един към друг, хората ги харесаха и даваха своята подкрепа както на сериалната двойка, така и на сериала.

Тук в "ДП"  въпреки  прекрасната игра на Неслихан, нещо се "счупи" още в началото на сериала. Нейните фенове категорично обърнаха гръб първо на Санджар, после автоматично и на Енгин.
Решиха да направят нова двойка - Наре/Гедиз и  започнаха атака против двойката Наре/Санджар.
Аз това не мога да проумея - нали гледаме сериал, една измислена история - защо е този негативизъм и "пренаписване" на  историята.
Дори и сега се продължава да се критикува, да се бойкотира сериала, двойката и най-вече Санджар/Енгин. А пък от последните серии  вече и Наре не им е удобна, защото  отхвърлила този, когото те /феновете/ харесали. Ами смехотворно е направо.

Нито една снимка от Енгин и Неслихан  зад кадър няма, освен онези на промото за  сезоните...

Момичета, абсолютно съм  +1 на размислите ви " защо така стана"  Smile
Феновете на Неслихан се настроиха срещу Санджар, естествено някои го прехвърлиха на Енгин, не всички разбира се, и защото харесаха Гедиз от целия сериал най- големи дивиденти засега отнесе Ураз, стана звезда  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Феновете на Неслихан вече я плюят здраво като Наре, щото загърби най-доброто в сериала Smiling Imp т.е. Гедиз, а сега не могат да се примирят с факта, че той не е това, което беше   Rage
А, че няма приятелска атмосфера, то е ясно, тези работи си личат Scream
Да припомня само и какво беше извън снимки с Берг, хем това беше, не сериал, а филм, но просто хората си паснаха като хора, и с Туба, и с Берг, бяха толкова близки извън снимки.Тук нещо куца, но мисля, че вина имат самите продуценти, защото това с фенските войни вреди на актьорите и на самия сериал, и те щат не щат, трябва да правят нещо по въпроса, напр. да пускат нещо извън сериала, като интервюта, да направят някакви фотосесии на главните или те си знаят какво, но да разсейват негативизма, който залива сериала.
СЦ попресолиха манджата с очернянета на Санджари прекалено белия Гедиз, оттам тръгнаха отрицанията, но те естествено търсят големия ефект от контрастите.

# 468
  • Пловдив

Момичета, според мен, никой освен Наре не знае какво е станало горе на скалата.
И ние знаем. Тя иска да спаси Санджар да не стане убиец, той и каза, че докато Акън е жив няма да е в безопасност. Стана кой, кого??? То като кокошката и яйцето..., кой е пръв, при нас - кой е прав.

Днес е починал един голям, велик актьор - Поклон!!!
https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Pochina-Shon-Konuri … Psu9K4ymuODGGf68c

# 469
  • Варна
А , между другото два пъти ходих до Истанбул и двата  пъти без да съм целяла се докоснах до места  , където се е снимал сериала . Първото е полицейското управление . А второто чайната на Бейлербей , където Йомер призна любовта си и прости на Елиф . Там се вижда един аквариум и той е пълен с рибешки глави . Естествено и къщата на Елиф видях от корабчето .

Поклон пред паметта на Шон Конъри !

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:14 от Blak kristal

# 470

Ами Фарах Зейнеб Абдуллах и "МСП".
Там имаше синергия, както каза Енгин.

А , между другото два пъти ходих до Истанбул и двата  пъти без да съм целяла се докоснах до места  , където се е снимал сериала . Първото е полицейското управление . А второто чайната на Бейлребей , където Йомер призна любовта си и прости на Елиф . Там се вижда един аквариум и той е пълен с рибешки глави . Естествено и къщата на Елиф видях от корабчето .

Поклон пред паметта на Шон Конъри !

Кристалче Two Hearts радвам се за теб! Аз обаче умишлено търсих "управлението" - намерих го, упорито търсих и кафенето където Йомер чакаше Елиф, но не можах да го открия. Най-наивно си мислех, че е някъде наблизо - той нали казваше, че е срещу управлението и излизаше набързо. Търсих и разпитвах, ама йок...
А къщата на Денизер си я фотках от корабчето.  

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:09 от Марта_49

# 471
99 % съм сигурна, че когато Кахраман отпрати Менекше да си търси сама адвокат, каза "Акън-макън, йок" 😂.

А пък аз съм била на площада пред полицейското управление преди въобще да почнат да излъчват турски сериали по нашите телевизии (долу-горе преди 100 години 🙂). Изобщо разглеждах Истанбул без предварителна подготовка и съм озпуснала важни обекти сигурно.

Кристалче, какви са тези рибешки глави 😲
  Аз съм на половината почти, много ми е мъчно за Наре, все плаче, объркана, раздвоена, разтроена, дали постъпва правилно, и от страха как ще реагира детето, което си прави свои си планове.
  Гедиз много п.. ски номера почна да прави, на път е да ме разочарова, и то много.

Поклон пред Шон Конъри 🙏

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:47 от araselia

# 472

Аз съм на половината почти, много ми е мъчно за Наре, все плаче, объркана, раздвоена, разтроена, дали постъпва правилно, и от страха как ще реагира детето, което си прави свои си планове.
  Гедиз много п.. ски номера почна да прави, на път е да ме разочарова, и то много.

Има една голяма вероятност Менекшето да се обърне за помощ към него - да ѝ намери фалшив доктор за мнимата бременност.
Или той или Яхя ще са "предателите"  - склонна съм повече към Гедиз.  Яхя, може да е изневерил на Елван, може да е манипулиран от Менекше, но след като разбра, че  тя е отговорна Мелек почти да умре - не ми се вярва да ѝ се води по ума. Или пък някак ще подскаже на семейството, че тя "мъти" нещо гадно.
Иначе егати и брат ще се окаже...
Гедиз така или иначе тръгна срещу Санджар, защо да не направи и това?  Но ако е той  и впоследствие всичко се разкрие - дали ще има очи "да не си разваля отношенията" с  Наре? А-а, той знае че тя е заминала  за Швейцария и там където "страда" може да е заради факта, да е разбрал, че всъщност е останала. Не заради  Санджар да са сълзите...

# 473
  • Варна

В дъното на снимката , където са застанали двамата мъже . Аквариума е пълен с рибешки глави.😃

# 474
  • Пловдив

Вече върви новината по сайтовете, че и актрисата Дениз Ъсън се присъединява към каста на сериала ни.
Природена сестра на Акън ли ще е, нещо друго ли ще е... Предстои.
Какво се знае за нея:
Родена на 28 май 1993 г. в Измир - 28 годишна. Завършила е университет с катедра "Химия". Все още продължава следдипломното си образование. Висока 1,69, 54 кг., зодия Близнаци.
Участвала е в сериалите: "Навсякъде ти" - 2019 г.; "Атие" - 2019 г. и "Добър ден, лош ден" - 2020 г.

# 475

Вече върви новината по сайтовете, че и актрисата Дениз Ъсън се присъединява към каста на сериала ни.
Природена сестра на Акън ли ще е, нещо друго ли ще е... Предстои.
Какво се знае за нея:
Родена на 28 май 1993 г. в Измир - 28 годишна. Завършила е университет с катедра "Химия". Все още продължава следдипломното си образование. Висока 1,69, 54 кг., зодия Близнаци.
Участвала е в сериалите: "Навсякъде ти" - 2019 г.; "Атие" - 2019 г. и "Добър ден, лош ден" - 2020 г.

Като външност е супер 👍 😍 Пък и химичка 😉

# 476
Официално Енгин е моят любим турски актьор! ♥️🥰

# 477

Нюанси. Heart

Страхотна роля като Санджар. Heart

# 478
Ell, добре дошла 👋

# 479
  • Варна

Ell ,добре дошла !👋
 На хора гледащи с мишката , заседнали на първи епизод и правещи изводи от коментарите на другите не обръщай внимание .

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 20:10 от Blak kristal

Общи условия

Активация на акаунт