💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 887
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 105
  • София
YuliyanRS, не за първи път те молим да спреш да коментираш спойлерите в открит текст. Моля те да уважаваш желанието на някои от списващите в темата да не знаят предварително какво се случва и да ползваш опцията за скрит текст!

# 106
Скрит текст:
Трябва им някой за пъзелите, няма да е учудващо да изберат Катя.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 20:11 от Peppery

# 107
Пленяването беше след първата номинационна, но нищо не се знае.

# 108
Набива се на очи как никой участник никога не се жалва от несправедливи решения на продукцията. При такива примитиви които са събрани е абсолютно нереално. Строги клаузи и/или мощно рязане на записа. Какво говоря, най-умните хора в държавата да бяха, пак щеше да е нереално.

# 109
Набива се на очи как никой участник никога не се жалва от несправедливи решения на продукцията. При такива примитиви които са събрани е абсолютно нереално. Строги клаузи и/или мощно рязане на записа. Какво говоря, най-умните хора в държавата да бяха, пак щеше да е нереално.

Тодор вече си сложи бесилото като се заяде с Ралица и Димо. Другите си мълчат защото осъзнават че всичко зависи от продукцията и представянето им на арената няма никакво значение.

# 110
Много странно,  Шеф Манчев явно е голямата работа , щом изместиха ИВ от 20 на 21 часа.. Grinning

# 111
Игри на волята е било от 20 до 21 часа? Нямаше ли някакъв сериал от 20 до 21? На мен час и половина ми се струва ужасно много за ИВ , а то два часа и половина всяка вечер ли са го давали? Затова ли всеки път като пусна в 21 е започнало вече 😂😂😂 пфф

# 112
Игри на волята е било от 20 до 21 часа? Нямаше ли някакъв сериал от 20 до 21? На мен час и половина ми се струва ужасно много за ИВ , а то два часа и половина всяка вечер ли са го давали? Затова ли всеки път като пусна в 21 е започнало вече 😂😂😂 пфф
Само в понеделник е от 20 часа. През другите дни е в 21 часа.

# 113
Ух, тази кавърма с манатарки в омлет да я гледаш преди ИВ не е добре Simple Smile

# 114
Рейтинга пада, пада. Пък и то само пълнежи дават, та не е голяма загуба Simple Smile

# 115
  • Испания
Надявам се, че с този час по-малко ще орежат моментите ББ, а не игри.

Сюзън - Драма Куин. Голяяяяяяяяяяяяяма трагедия!

# 116
Много се радвам, че тази досадна ревла отпадна.

# 117
  • София
Много проста жена тая Сюзън, и двамата реват като деца. Лигльовци нахални.

# 118
Вайс ми се струва неуравновесен. Чак започвам да се чудя как е минал психотеста.

# 119
  • Испания
Ивана и Джералдин - само пред камерата. Пред Вайс не смеят дума да обелят.

Общи условия

Активация на акаунт