💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 874
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 90
В анкетата гласувах,че не симпатизирам на нито една от двете.Искам ловците в резиденцията.Те са ми любимото племе,а и седмицата на реката отключи много неприязън към Ваня.А тя пък е любимият ми участник😊.Рибарите имат шанс довечера.Капитан при жътварите се надявам за е Любо/Влади.Крайно време е вече разпадналата се Света Троица да даде властта.

# 91
Присъединявам се и аз към по-горните коментари .Катя и Николай-това са играчите,другите са пълнеж.Недобър кастинг при рибарите

# 92
Не вярвам Вайс , да даде капитанското място, но днес може да има изненади.
Катя и Николай не са ми сред симпатичните но дават сърце и душа в игрите, заслужаваха по силен отбор.

# 93
Аз пък много се забавлявам с всички. Колко сладко Станимира отиде да спи. Разговорите на Ники с петела, копането на дупки... даже избухването на Алекс ми хареса- отиде да скача по арената наместо да нападне физически Катя. Повечето са добри деца. Изключение са ми Вайс и Тошко- те са от друга социална среда, където насилието и грубастта се ценят. Лазаринов се чудя защо де слега на Тошко или ще е стратегия до време. Но се радвам, че поне засега никой не може да стигне в сексизъм Веско от сезон 1. А на арената многото се раздават. Браво на всички!

# 94
Тодор и вайсчо не носят ризи

# 95
Не вярвам Вайс , да даде капитанското място, но днес може да има изненади.
Катя и Николай не са ми сред симпатичните но дават сърце и душа в игрите, заслужаваха по силен отбор.
Кой ще го пита дали ще даде капитанското място?Гласовете вече са 3:2 за опозицията:)

# 96
Тодор и вайсчо не носят ризи
Те носят потници Sunglasses И диагоналки Sunglasses

# 97
  • Стара Загора
Не знам за вас, ама аз мисля да си избродирам това гениално твърдение: Един Милен пролет не прави! Simple Smile

# 98
Катя и Николай влачат напред единствено себе си. Не виждам в другите отбори кой ще им търпи простотията, подходящите съотборници им останаха, за да могат да се изтъкват и да се правят на многострадални, пречещите бързо излязоха. Никиту първо се мазнеше на Иван, после на Криста, сега на Милен. И винаги точно върху най-слабите жени си излива агресията - докато Катя беше явен аутсайдер овикваше нея, сега наред е Станимира. Катя, дето много истини била казвала, не може да приеме някой да ѝ каже истината в очите. Все повече започвам да вярвам, че сестра ѝ я е завлякла там заради ключовата дума "изолация", да пробва да я изчисти - много неща би обяснило.

# 99
  • Варна/Амстердам
На нито една от сестрите не симпатизирам, тъй като често показват лоши човешки черти (дали по сценарий или не), но не мога да отрека, че са добри играчи. Ако не беше сагата, щях да съм им силен почитател.

# 100
  • Варна
Искам уибауите най накрая да победят и да отидат в резиденцията. Имат нужда да налеят кокъла и да се изкъпят царски. На реката да идат ловците, а жътварите в стопанството.

# 101
А аз си мисля, че или тази седмица или следващата трябва да разпуснат някое племе и да зазимят речната квартира.

# 102
  • София
От фейса прочетох - не знам колко е вярно, че видяхме вече няколко спойлера разбити на пух и прах -

Скрит текст:
че тази седмица рибарите ще са пак на реката, а жътварите ще вземат в плен Катя

# 103
  • Варна/Лондон
Стискам палци Рибарите тази вечер най накрая да се  докопат до вилата. Не заради друго, искам да гледам Ники в битка с храната, колко може да изяде за отрицателно време. 😄

# 104
От фейса прочетох - не знам колко е вярно, че видяхме вече няколко спойлера разбити на пух и прах -

Скрит текст:
че тази седмица рибарите ще са пак на реката, а жътварите ще вземат в плен Катя

Много ме съмнява това да я вярно. Да си вземат трън в гащите. Иде ли Катя там ще настане война, както не понася Ивана и като види това чудо Вайс, направо ще изпуши отново. Няма да имат живот Жътварите.

Общи условия

Активация на акаунт