💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 390
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 140
То вече стана ясно, че се преиграват или поне части от тях. Най-очевидно беше на онази игра с каруцата, където Рибарите коваха едни пирони, а после каруцата им мина по мост, на който всички пирони стърчаха. И да е отнесъл глоба някой за монтирането, работата отече.

# 1 141
  • Sofia
Реално разлика между мъже и жени не трябва да се прави.

Това няма как да се случи, защото мъжете и жените не сме еднакви, като базови физически дадености. Ако не се прави разлика между участниците от двата пола, всички жени ще си заминат в първите няколко седмици, включително – добре тренираните мацки, като Ваня и Джери, например. Писах го и назад в темата.
Жените природно сме ощетени, откъм сила и бързина, но не съм чула мъжете да се раждат с по-малко мозъчни гънки, та е съвсем нормално и в реда на нещата, когато има игра, включваща пъзел, участниците да не са дискриминирани по полов признак.

# 1 142
И на мен ми направи впечатление, че тримата - Мира, Влади и Контражура се гърчеха прегърбени на червената част на въжето, а единствено наша Иванка изпъната като струна, та дори и подпряна на въжето. Та тя нито веднъж не се наведе да го натовари този корем и кръст, пък се подиграваше, че Влади получил крампи в корема. Побутнаха я от продукцията, тази игра е мислена точно за нея.

А накрая и Ралица с какви суперлативи я засипа, ще кажеш че Ивана е изкачила връх Еверест без кислород.

# 1 143
  • София
Скрит текст:
И все я казва в отсъствието на тези, за които говори - отново факти.
Ванче, спри се!!!😄😄😄😄
Аз съм във форума от 2016 г. и не харесвам Владислав от ден първи - много преди Ивана да започне да я дразни. И двете неща могат да бъдат проследени. Бих те помолила да не ме цитираш повече.

И все я казва в отсъствието на тези, за които говори - отново факти.
Да не гледаме различни предавания?
Не се ли оплакваше на Любомир и Джералдин, че Ивана трябвало да му се извини?

# 1 144

Благодаря момичетата да постнатите снимки.
Гледам ги пак ,и пак, и пак.🙃
В един момент изглеждат равни, но после не.Имам чувството ,че снимките са от различни игри

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 00:50 от vvi

# 1 145
  • София
За мен войната на племената приключи.Браво на жътварите,специално на Ивана!Те просто не подозират какви галеници на съдбата са,щом не са им дали една от сестрите.
Аз съм изумена от творческото безсилие на сценаристите.На мен не ми е забавно,на останалите участници-още повече.Нямам думи! Те ще решават кое племе да се разпадне! Защо?Основен рекламодател ли са?
Не стига,че търпя поне 1/3 ефирно време онази малката да ми превежда какво трябва да видя,а днес трябваше и това да издържа?Йо била тормозена от племето си ?! Тошко трябва да няма досег с нея?!Бясна съм.
Тошето от един момент я нарече фалшива,в лицето разбира се,усети се той.Аз подозирам и Ваня,че е изцяло наясно.Много се промени-усмихната е,говори си с всеки и това се случи след битката,на която ходи с Йо.А Симона не се ли срамува,че не се досеща какви ги говори за сестрата,ха-ха.
Няма какво да разцепват племена-да им дадат отделно на тези двете,те да си добавят Джерито,Любето и да се бият с всички останали.

# 1 146
Реално разлика между мъже и жени не трябва да се прави.

Това няма как да се случи, защото мъжете и жените не сме еднакви, като базови физически дадености. Ако не се прави разлика между участниците от двата пола, всички жени ще си заминат в първите няколко седмици, включително – добре тренираните мацки, като Ваня и Джери, например. Писах го и назад в темата.
Жените природно сме ощетени, откъм сила и бързина, но не съм чула мъжете да се раждат с по-малко мозъчни гънки, та е съвсем нормално и в реда на нещата, когато има игра, включваща пъзел, участниците да не са дискриминирани по полов признак.
Да в спортно отношение, жените са с около 70% по-зле от мъжете, в 99% от спортове, с изключение на фините спортове, тип фигурно пързаляне и прочие.
Това не го казвам да обидя някоя дама, това реално си е така и е природно. Давам прост пример с тениса и Серина Уилиям, общо взето най-великата за всички времена. Разправяше, че можела да биела играч от топ 10 при мъжете.
Някакъв на който и името не бях чувал, извън топ 100 прие предизвикателството и я размаза, като по време на мача сигурно играеше на 30% от възможностите си и се лигаваше и я тролеше.

Затова и казах, че най-нормалното е да има мъжки и женски формат. Обаче трудна работа това, което е ясно, но така не е честно.
За пъзела съм окей да дават на мъжете, но тогава и за жените да дават здрави дълги физически битки, плуване, сила, кардио и прочие, когато се изправят при мъжете, да е абсолютно random, да ама не. Те не само се съобразяват с жените, ами се съобразяват и на 100% индивидуално спрямо жените и техните възможности, които много ясно се вижда и не е честно ама изобщо.
Реално дали си мъж или жена не трябва да има значение, защото формата е 1. Това е положението. Водиш се за 1 играч и всичко трябва да е равно.
Нещо което ме вбесява в последно време е, че дадени хора в предаването, хем искат да не се прави разделение, хем като им се каже нещо, ама тоя е сексист, не уважава жените, ама ти кой си, ти победи жена, нищо не си направил и прочие. За мен това е обръщане на палачинката е супер жалко.
Йоанна от край време се опитва да очерни Тодор. Който за мен си е със селски манталитет, бивша мутра, но няма нужда да го очерняме за всичко, нали ?
Когато сме в живота на жената гледам като на жена, в играта обаче аз ги гледам като играчи и не ги дискриминирам, като да кажа, че всички жени са слаби или обратното.
Джери и Ваня са доста силни за мен, Симона също за определен тип игри, но тя е по-тежка заради физиката си и в доста от игрите, които дават и са тип женски тя страда от това.
Но ако се изправи срещу друга жена в битка, която физиката да е от голямо значение там ще си проличи колко е силна.

# 1 147
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Оффффф, не я търпя тая Ивана, ама пусти инат! На инат я взе тази игра!

Не я взе на инат,а по продуцентска линия.Играта беше избрана,за да спечели тя.
Също така,видяхте ли как си беше подпряла въжето на тялото реално тя не използваше никакви мускули,за да се държи.
Влади за мен е големият победител.
Александър е куку,ще се окаже по-зле и от Катя.Игра ролята на тих и неконфликтен човечец 3-4 седмици и вече се издава.Смотаняк и в игрите,и в живота.Маминка това,маминка онова...Ето,и Милен за 1 седмица го прецени що за човек е.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 07:03 от Adoralova

# 1 148
  • Sunshine state
Не ги дишам тия двете вещици, особено Йоанна! Щяла да разпада Ловците. Отвратителна ми е. 🤢
Яд ме е, че тая кучка Ивана се спаси. 🙄
За Алекс съм утре. Станимира ми е много глупава. Алекс не ми е любимец, ама Мира много се задържа. Абе, който и от двамата да отпадне, ми е все тази.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 03:20 от Pupitka

# 1 149
  • София
Мдам, както и предвидих, рибарски дуел в петък. Дано и Рибарите впоследствие се разпаднат, защото го заслужават по всякакви параграфи. Докато гледах днешния епизод се сетих за един възможен изход, който не е коментиран тук си мисля. Тъй като все повече се загатва и говори за предстоящо претопяване на едно от племената, то идната седмица в понеделник вместо териториална битка най-логичното нещо е да спретнат една битка само между Рибари и Жътвари, защото са 5 човека. А Ловците да не участват. Много съм плюл по Туапарев и си мисля с право, но ако видим един такъв изход, ще му кажа, ''Браво'' Не че ще си променя мнението за него и шоуто му, но ще е малка крачка в правилната посока.
По принцип да не се повтарям за кой ли път, но отдавна трябваше да има претопяване. Първо спасиха Рибарите с това да откраднат чужд играч, а сега държаха цяла седмица и Жътварите с 5 човека. Дали е нарочно или не, няма как да сме на 100% сигурни макар то да е очевидно, че е все във вреда на Ловците. И за да има някаква награда за всичките техни победи, то от продукцията трябва да им ударят едно рамо, след като не желаят да разпадат племе с 5 човека (както прабългарите миналата година, на които пак да повторя не бе даден шанс да се спасят с финална игра, а стояха и гледаха отстрани). Тъй като вече няма време и не могат да чакат някое племе да остане с 4 човека (а и няма гаранция, защото идната седмица може и Ловец да отпадне и да останат 5 на 5 на 5 и още повече да с проточи първата фаза), то най-вероятното нещо е следващата седмица и то още в понеделник да има игра в която загубилото племе да се разпадне. Това вече е дискутирано тук. Но идеята ми е ако има такъв сценарий, то Ловците да не участват в тази игра, защото са 6 човека и защото навсякъде по света се поощряват победителите. Така е било още от древна Гърция, древния Рим и гладиаторите на Арената и така е останало и до ден днешен. А какво ни внушава палячото Тупарев? Може да имаш 30 победи (Юлиян), да мачкаш и то с лекота, но няма пък да ти дадем победата, защото си простак. Чудно. Ама сме в Игри на волята, не в Биг Брадър, Тупарче и тук победите и комплексната класа би трябвало да значат нещо. Сега какво имаме? Ами има едно племе с класа над останалите и ако те бъдат претопени пак ще е същата гавра. Победите трябва да значат нещо и да носят своята тежест, защото това е шоу с акцент върху игрите. Какво послание дават иначе? Не е важно да си победител и силен, важното е да пърдиш, псуваш, лежиш, философстваш и губиш битка след битка, но накрая онзи силния балък е прецакания... Победителите не трябва да бъдат унижавани! Някой писа, ама защо толкова се филмираме, накрая един ще спечели. Да, така е, но аз много мразя фалша и несправедливостта. Имаш 6 човека, другите две племена са с по 5, защото са по-слаби. Ами правиш една игра между тях и не закачаш големите победители на 1-та фаза, Ловците (които реално са 7 човека, защото Милен им бе откраднат от продукцията). Някой писа, ама след като играта е индивидуална какво толкова. Е как??? Май никога не сте гледали Сървайвър или поне миналата година да бяхте гледали сезон 1 на ИВ. Чуждите елементи се чистят на съветите. И ги чистят слабаците и интригантите. Представяте ли си Алекс, Чудомир, Мира, Ивана и всякакви такива елементи да гонят Ваня, Тодор, Боби, ами това ще е пародия и гавра в едно. Така че това е един от последните шансове на Тупарев да приближи брега на блатото в което в момента дълбоко е нагазил и е стигнал центъра му...

За днешната игра. Като игра ми хареса, но още като я видях знаех какво ще се случи. Ивана първа и Мира втора. 100% женска игра. Вече взе да ми писва да се подпират така жените. В ужасно и дразнещо еманципиран свят живеем. Няма как да кажа браво на Ивана, защото първо играта бе направена за нея, второ мамеше най-долно през цялото време и никой не и направи забележка, а вместо това я обявиха за Жената чудо. Мерзост голяма. Димо сляп ли беше, не виждаше ли че въжето на кифлата се подпираше с цялото и тяло??? То така и до утре ще си виси. Поредната тотално опорочена игра. Мира на 70-та минута при подхода за преминаване към червения сектор, просто за миг се разсея и глупаво загуби, иначе тя щеше да в втора. Големия победител за мен е Влади, то се видя, че именно той вложи най-много инат и усилия. Прегъна се момчето, чак ми стана лошо да го гледам, но устиска. Браво, Влади! Simple Smile А онази не спря да налива масло в огъня. Когато и да отпадне това недоразумение все ще е късно.

Утре съм за Алекс, но ми е все тая кой ще отпадне. От рибарите симпатизирам само на Ники. Не казвам Милен, защото за мен той не е рибар, а ловец.

# 1 150
Значи, кое племе как и кога ще се разпада е решила продукцията.Просто "решението " го вмениха снощи на сестрите , та да могат да отнесат те хейта и вътре, и вън.
Явно не са им нужни вече и ще ги чистят, а къде по-добра причина от сестри, "решили сами" кое племе ще разпаднат.И двете отиват първи на номинации след разкриванито на истината.
Предполагам, че ще има и игри където ще отпада повече от един човек.😀

# 1 151
Тодор се бил сетил!?!?
Най-тъпото парче. Еталона за тъпотия.

Ралица намекна че продукцията изведнъж ще тресне новината - "тия са сестри"!   Тогава Тошката, най-тъпото на терена ще каже - аз ги бях усетил. Познавам един подобен индивид. Винаги всичко му е ясно и винаги пост фактум се оказва че се бил сетил отдавна. 

# 1 152
Ауууууууу и какви псувни се чуха от устата на Сашето, а уж майката била най-свята на света

# 1 153
  • София
Сигурна бях, че Ивана няма как да си тръгне, но се чудех каква ще е играта, че да я лансират. Е, намериха - има такъв уред, баланс борд. Няма да е изненада, ако тя "случайно" си тренира на такъв вкъщи. А и отделно си мамеше с въжето.
Няма как да я поздравя за победата, защото не беше честна играта.
Ама пък не мога да отрека, че косата й е хубава...

# 1 154
Не е ли Саръиванов продуцента, защо все Тупарев обвинявате?

Общи условия

Активация на акаунт