💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 455
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Sofia
Ауууууууу и какви псувни се чуха от устата на Сашето, а уж майката била най-свята на света
Отвратително!
А има вид на много хрисим,благ и мил...позьор!
Да отпадне дано!

# 1 156
Елиминационната битка довечера не е ли от дуела Юлиян- Стоян?

Сашето и Мира ще я играят 3 дни...

# 1 157
  • Испания
Не е ли Саръиванов продуцента, защо все Тупарев обвинявате?

И двамата.

# 1 158
Не е ли Саръиванов продуцента, защо все Тупарев обвинявате?

Искаш да кажеш - Фродо!

# 1 159
Няма как да кажа браво на Ивана, защото първо играта бе направена за нея, второ мамеше най-долно през цялото време и никой не и направи забележка, а вместо това я обявиха за Жената чудо. Мерзост голяма. Димо сляп ли беше, не виждаше ли че въжето на кифлата се подпираше с цялото и тяло??? То така и до утре ще си виси.

Изобщо не съм и фен на Ивана, но не мога да отрека, че е много съобразителна в игрите и се възползва максимално от възможностите. Нищо нередно не е направила с въжето, никой не каза предварително как трябва или не трябва да се държи то. В случая и не само сега, тя просто търси удобния и лесен начин и го намира.

# 1 160
  • София
Ивана ми стана много неприятна с този пазарлък на въжетата. Ясно е как напредва "в кариерата" - нагло същество, напомня ми на маниера на един определен тип жени.

# 1 161
Да, условието беяе ДА СЕ ДЪРЖИ  ЗОНАТА червено......, 2 те ръце са там , другото е баланс....тя и Мрънка ще да издържи дълго ама не се пусна правилно, сама си го каза

# 1 162
Аз се чудя кой ли ще изкара Тодор от играта. И как? Имам чувството, че ще избухне и сам ще си тръгне. Не знам дали е сексист, женомразец или намсикъвси, ама има жена и във визитката си каза, че жена му е ангел, на мен това ми казва някои неща Simple Smile Малко е стил Христа, ама нито Йоана, нито Екатерина имат човек до себе си...

# 1 163
Почвам да си мисля че тия "интервюта" са с подсказки. Задават им нишка
- Ще говориш че не уважава жените...   
- Че си хитра и имаш стратегия...

Йоанчето казва "Тодор вече започна да разбира, че аз съм хитра"
След малко интервюират Тошката и той казва - Малката е хитра.

А ние бунаци ли сме?
Само нишка им задават, да импровизират над нея, че ако им дадат цялата тема има опасност да стане като декламация на зле научено стихотворение.
Горкия Тошко (а.к.а. табуретката  https://www.flagman.bg/article/223014 ) как се мъчеше да каже думата "интелигентна"  Simple Smile

А по всяка вероятност и диалозите са по зададена нишка.

Бе коя нормална жена казва пред камера "аз съм хитра". А и не пред камера. Що за сценарий?

# 1 164
  • Sofia
Ивана е научена е да търси мекото и лекото, и да паратизира на гърба на другите. Тежко им на гостоприемниците...

# 1 165
  • София
Той Тошко много думи не може да произнесе...

# 1 166
  • София
Няма как да кажа браво на Ивана, защото първо играта бе направена за нея, второ мамеше най-долно през цялото време и никой не и направи забележка, а вместо това я обявиха за Жената чудо. Мерзост голяма. Димо сляп ли беше, не виждаше ли че въжето на кифлата се подпираше с цялото и тяло??? То така и до утре ще си виси.

Изобщо не съм и фен на Ивана, но не мога да отрека, че е много съобразителна в игрите и се възползва максимално от възможностите. Нищо нередно не е направила с въжето, никой не каза предварително как трябва или не трябва да се държи то. В случая и не само сега, тя просто търси удобния и лесен начин и го намира.

Да, освен, че тази игра беше създадена специално за нея. Хайде сега. Миналата седмица пъзели за оцеляване, тази едно въже, което бе абсолютно подходящо само за нея.

# 1 167
Почвам да си мисля че тия "интервюта" са с подсказки. Задават им нишка
- Ще говориш че не уважава жените...   
- Че си хитра и имаш стратегия...

Йоанчето казва "Тодор вече започна да разбира, че аз съм хитра"
След малко интервюират Тошката и той казва - Малката е хитра.

А ние бунаци ли сме?
Само нишка им задават, да импровизират над нея, че ако им дадат цялата тема има опасност да стане като декламация на зле научено стихотворение.
Горкия Тошко (а.к.а. табуретката  https://www.flagman.bg/article/223014 ) как се мъчеше да каже думата "интелигентна"  Simple Smile

А по всяка вероятност и диалозите са по зададена нишка.

Бе коя нормална жена казва пред камера "аз съм хитра". А и не пред камера. Що за сценарий?

Задават конкретния въпрос на участника и все едно е получил прозрение. След това режат и монтират. Примерно за жълтиците, където говорише Лазаринов. Питат го: Знаеш ли, че жълтиците могат да откупят всичко? И участника развива темата. Според мен и ротационното ползване на жълтиците, не е обмислено добре. Трябва да е разяснено или ако имаш жълтици да може да ги ползваш по всяко едно време на играта (да има тарифа). А не това да е на късен етап, когато повечето са отпаднали с жълтиците и само дето са ги имали. Казано по просто: Имаш жълтици, избират те на номинация и ако искаш да не идеш примерно плащаш 200 гроша и не ходиш, ако нямаш отиваш.

# 1 168
Изгледах го пак.И да , в началото въжетата са с различни  дължини, както и на отделните кадри на различните участници т.е монтажът е от поне два варианта на битката.За да балансираш върху цилиндър формата му трябва да е идеална!!!
Хайде сега познайте на кой беше крива/сплескана тръбата? Ако е крива от двете страни/оппред и отзад/ е идеално да намериш балансната точка, но само от едната е равносилно на загуба.🙂🙃Ама нещо не им се е получило баш така, та затова явно монтажът е сбирщайн.

# 1 169
Не било честно че подбрали еди коя си игра за еди кого си.

Честно ще е единствено ако всички (и участниците и ние) знаят предварително точната последователност на игрите. Ако имаме гаранции, че продукцията не манипулира гласуванията.
Но това никога няма да стане.
Все пак - не сме на спортно мероприятие.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт