💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 523
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 185
Не знам със сигурност, но подозирам, че е Лазарини - https://lazarini.eu/ . Поради тази причина го наричат така според мен, иначе му е бащино име, а не фамилия - Николай Лазаринов Лалев.

# 1 186
Вчера нещо не работеше Нова плей и изпуснах по-голяма част от епизода, но поне хванах победата на Ивана.Smile Сега ще пусна да го изгледам, да видя какви пак глупости е имало със сестрите. Обаче, тази сутрин още в леглото ми дойде една идея, какво може да стане. И без това тук пишете за разпадане на Ловците, в което няма никаква логика. Та.....замислих се малко и се сетих, че може да разпарчетосат и трите племена, като разкрият новината че Екатерина и Йоанна са сестри и после ги накарат да си избират нови съплеменници и от трите племена и така да направят две напълно нови племена. Хех Relaxed

# 1 187
Та.....замислих се малко и се сетих, че може да разпарчетосат и трите племена, като разкрият новината че Екатерина и Йоанна са сестри и после ги накарат да си избират нови съплеменници и от трите племена и така да направят две напълно нови племена. Хех Relaxed

Значи, ако направят това, ти получаваш награда за прозрение и безплатен стаж като редактор при Тупарев за следващия сезон на Игрите, а аз ритуално и с дълъг пост във форума и Фейсбук се отказвам да гледам всички техни продукции до края на живота си. Joy

# 1 188
  • София
За довечера стискам палци на Мира. На мнение съм, че и тя е слаба в игрите, но поне се справя на определени етапи. Александър според мен е най-слаб от всички играчи и в трите племена.
Но, като цяло довечера искам да видя най-вече играта на съюзниците. Николай най-накрая има шанс да бъде избран за такъв (от Александър, Мира няма да го посочи).

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 20:14 от geriiii_

# 1 189

Значи, ако направят това, ти получаваш награда за прозрение и безплатен стаж като редактор при Тупарев за следващия сезон на Игрите, а аз ритуално и с дълъг пост във форума и Фейсбук се отказвам да гледам всички техни продукции до края на живота си. Joy

Please don't go Disappointed
За мен така ще е по-честно и интересно, отколкото да мъдрят пъклени планове как да унищожат Ловците.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 190
  • София
Момчета,само вие ме разбирате Worried
Дяволче-твоят сценарий е по-приемлив и справедлив.
batigol - твоят най-реалистичен.
Аз от два дни насам го мисля същото,но ми стоеше толкова нагло абсурдно,че не смеех да го изпиша.
Има и трети,в който на база само на една игра,ловците остават трети и се разпадат.
Всички обаче са крайно несправедливи,защото това е племето с най-много победи,със само един отпаднал воин.Милен го броя ловец.
И какво? Защото има едни две сестри знамето на ловците ще отпадне.Червеният цвят на екипите ще се замени със син и жълт?
Все едно са били най-големите лузъри,а жътварите-както и да е,но рибарите-топ-племе?

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 13:48 от avicom

# 1 191
За Иванка си мислех - типично кифленските й маниери за привличане на  мъжко внимание и после да плете интриги и да манипулира, мисля са ясни на всички. Интересно ми е при евентуално сливане и преразпределение на племената, кой от мъжете Рибари или Ловци ще й се върже на номерата. Мисля си, че няма да може да пробие сред много от мъжете там, да не кажа при почти никой, а само с един Вайсчо зад гърба й няма да се получат нещата. Дори смятам, че и той може да се отдръпне като събере нови съюзници. То е явно, че сега си я котка по принуда, особено след отпадането на Сюзън.

# 1 192
  • Козлодуй
На играта през цялото време даваха другите участници, и по-рядко Ивана все си мисля, че е правила и други шмекерии които не са ни ги показали Simple Smile
Бих предпочела да дадат възможност на по-многобройните племена да изберат с гласуване член от най-малобройното - така ми се струва най-справедливо, но както и да ги обединят ще го приема  Simple Smile

# 1 193
Момчета,само вие ме разбирате Worried

Гуш

# 1 194
Ай честита победа на Ивана, дядо ѝ ще се гордее с нея!
Влади на майтап реши да обърне края на играта, но косматото зло, дудне ли дудне.

Ловците пък разпаднаха племената, взеха Катя, че чак място за спане не могат ѝ намерят Smiley
Екатерина е добила един мъжествен вид. Гледах мустак не е пуснала, нещо веждИте ли?

Алескандър и той се захлюпи в спалния чувал като Иво, предващава напускане тази поза...

# 1 195
Довечера стискам палци Мира да си ходи! Няма такова тъпо и мързеливо парче! 🤢🤮

# 1 196
Как и кога според вас ще се разкрие тайната за сестрите?

# 1 197
  • София
Да в спортно отношение, жените са с около 70% по-зле от мъжете, в 99% от спортове, с изключение на фините спортове, тип фигурно пързаляне и прочие.
За пъзела съм окей да дават на мъжете, но тогава и за жените да дават здрави дълги физически битки, плуване, сила, кардио и прочие, когато се изправят при мъжете, да е абсолютно random, да ама не. Те не само се съобразяват с жените, ами се съобразяват и на 100% индивидуално спрямо жените и техните възможности, които много ясно се вижда и не е честно ама изобщо.
Реално дали си мъж или жена не трябва да има значение, защото формата е 1. Това е положението. Водиш се за 1 играч и всичко трябва да е равно.
Поддържам изцяло мнението ти, освен в частта с пъзелите.
Наистина ли казваш, че мъжете /всички/ са са с по-малък умствен капацитет. Това е обидно за вас, да не кажа, че изобщо няма нищо общо с истината!
Според мен /не твърдя, че съм права/ във всяка игра, освен тежко физическо натоварване /и за мъже, и за жени/ непременно трябва да има и пъзел.
Аз лично със сигурност предпочитам да спечели силен, пъргав, но и умен играч, а не тъпак, който не излиза от залата. Достатъчно безмозъчни мускули в потник бродят в страната.

# 1 198
  • София
Подкрепям горното мнение. От личен опит - познавам мъж, който е цар на пъзелите, и жена, която не умее да ги подрежда, ама хич.
Та ми е смешно да се обобщава - мъжете това, а жените онова. То е до мозъчни гънки и до логика.
Играта довечера ще има да се сече с брадва - дават я за състезание между мъж и жена, т.е. абстрахират се от пола.
Ама на фона на вчерашната - за Ивана - изометрия, толкова си личи побутването на определени играчи, че нямам думи.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 14:24 от Sunny bunny

# 1 199
Не знам със сигурност, но подозирам, че е Лазарини - https://lazarini.eu/ . Поради тази причина го наричат така според мен, иначе му е бащино име, а не фамилия - Николай Лазаринов Лалев.

В сайта пише, че този бранд е на 25 години. Ако е същият значи Лазаринов с проходането си е регистрирал и фирма.

ПП: погледнах пак визитката и се оказа, че е на 23. Значи е планувал да прави бранд още преди той да е плануван.

ПП: Моя грешка. Пропуснал съм частта, че го е наследил от баща си.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 20:06 от Nikolay92

Общи условия

Активация на акаунт