💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 676
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Бранда сигурно е на баща му.

# 1 201
Откога да си собственик на нещо означава да си го създал? Наследил е бизнеса на родителите си.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1201984843507308& … d=823911537981309

# 1 202
  • Sunshine state
За псувните на Алекс - отдавна забелязах, че е изплискал легена. Имаше една игра, при която като загуби, започна да се удря, да нарежда.. Абе от тия прикритите психопати. Доста странно през цялото време да си хрисим и да проповядваш мир и любов и изведнъж едни каруцарски и цветущи слова, присъщи за Тошко, примерно. 🤣 И оня Пламен, който си тръгна посрамен, беше същият. Уж пазят поведение, а в един момент.. 😳

# 1 203
За псувните на Алекс - отдавна забелязах, че е изплискал легена. Имаше една игра, при която като загуби, започна да се удря, да нарежда.. Абе от тия прикритите психопати. Доста странно през цялото време да си хрисим и да проповядваш мир и любов и изведнъж едни каруцарски и цветущи слова, присъщи за Тошко, примерно. 🤣 И оня Пламен, който си тръгна посрамен, беше същият. Уж пазят поведение, а в един момент.. 😳

Пламен си тръгна по съвсем друга причина Innocent

# 1 204
  • Sunshine state
На нас ни се представи като здравословни причини, ама аз не мисля така.

# 1 205
От визитката на Лазаринов https://www.facebook.com/igrinavoliata/posts/1201984843507308/

Креативният, различен и взискателен перфекционист Лазаринов обича спорта. От десет години тренира тенис на корт, фен е на сноуборда и на екстремните дисциплини. Наследник на известен български моден бранд,  той се гордее със знанията и мисленето си

# 1 206

Пламен си тръгна по съвсем друга причина Innocent

По каква

# 1 207

По-скоро говореше за бъдещи 'здравословни' проблеми които го чакаха след неговото изказване. Бургас винаги ще помни Blush

# 1 208
Влади попита дали може въжето да се държи пред тялото. Водещата си замълча. Сега се чудим - можеше ли всеки да увие около себе си въжето, така че да запази баланса, или въжетата трябваше до се държат до тялото?
Защо Ралица не даде отговор?

Ивана победи с измама и с подкрепата за продуцентите. Тя толково си може - да шмекерува, да преписва и да прехвърля вината да отборните загуби върху другите.

# 1 209
  • Sunshine state

По-скоро говореше за бъдещи 'здравословни' проблеми които го чакаха след неговото изказване. Бургас винаги ще помни Blush
Не схващам?

# 1 210
Като гледам, Алекс ще сече с розова брадвичка, нали играта е gender-neutral Smile

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 15:41 от Telesilla

# 1 211
и ще има съчки събирааам...

# 1 212
  • София
А дали Ники най-после ще стане помощник?
В уики пише Пламен -напуснал доброволно,а за Мая и Иван-здравословни проблеми.
Какво я мислите толкова Ивана.Много им дреме на продуцентите за нея.Важно беше да не отпадне жътвар,защото остават четирима и няма как да си развият сценария,защото трябваше да ги разпаднат тях.
И като знаят колко може Ивана,дадоха такава игра,нямаше никакви правила относно баланса и изобщо всячески се постараха тя да не отиде на дуела.
На мен ми направи впечатление,че Милен бил изхейтил Йо пред рибарите.Колко неща не ни показват.
Симона пък обяви Катя за психопат.Кога успя да изгради тази представа.До този момент като се споменеше името й,беше че е добър играч.Както и кои бяха от рибарите определиха двете сестри за най-добри стратези.
На тези неща трябваше да се наблегне определено повече,а не да ми рецитират пред камера по опорни точки.

# 1 213
  • Испания
Усетила е Ивана всенародната лИбоФ.

Снощи в стори обясняваше, че благодари на тези, които я харесват, и не обръща внимание на тези, които не я харесват. След това "размисли" и каза, че ще блокира тези, които я критикуват, защото носят лоша енергия.

Днес отговаря на въпрос: какви са отношенията ѝ с Владислав? Владислав, явно, бил се обидил след снощния епизод, но тя не се отказва от думите си. Само съжалява, ако той ѝ е обиден. Все пак там са били изолирани и обстоятелствата били различни. Плюс това показвали само 20% от това, което се случва. Та се надявала след време на Владислав да му мине.

И всичко това гарнирано с конското ѝ цвилене, което би трябвало да се приеме за смях.

# 1 214
  • Sunshine state
Ивана е много ниска топка за Влади и заяждането й е на ниво 3ти клас. Трябва да я номинират до дупка и да се маха. Иначе само й придават важност, която тя няма, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт