💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 038
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 285
Аз, ако бях на мястото на Александър, щях да забраня на всички роднини и близки да гледат предаването. Такова падение, че направо е.....
Жалка пародия на мъж е този.

# 286
  • Sofia
Ее, това е гадно. Не ми се гледат такива отчаяни опити. Изложил си се, изложил си се, ами приеми си последствията.

Утре битката ще е от любимите ми с много компоненти, ако няма и пъзел Joy
Аз пък много се надявам да има пъзел. Не може да си тъп, като галош и почти толкова умен, и да печелиш! Не става само с мускули, трябва и акъл! Ако днес имаше пъзел, Иванушка-глупака щеше да види резиденция през крив макарон.

# 287
Миналата година в тази игра също нямаше пъзел.
И също се зачитаха поясите, закачени само на страничното въже.

Много ме е яд за Милен. След удваниците Александър и Чудомир, той остана да спасява племето на конец и не се получи.
В тази игра ли миналата година се скара Стоян на Юлиян, защото не играл честно?

# 288
  • Испания

В тази игра ли миналата година се скара Стоян на Юлиян, защото не играл честно?

Да. Беше за качването на кулата.

# 289
О, нееее... Утре ще е най-омразната ми игра от миналия сезон! Сума народ се размаза на нея, никакво обезопасяване и мисъл за здравето на играчите нямаше. Сега като гледам пак е същото Expressionless

# 290
Станимира - "Сашето е добре момче, но също както съм казвала преди, има нещо психопатско в него". Саше, чу ли това?

То това е ясно още от първата седмица някъде. Определено е странен.

Не разбирам какво е това желание да останат възможно най-дълго на всяка цена. То по-добре да си тръгнеш в началото и до финала да се ти забравили името, отколкото да стигнеш до финала и да те помнят като следващата Ана-Мария.

Като говоря за забравени участници - съобщили ли са официално нещо за Мая. Да не я върнат в 3-ти сезон?

# 291
О, нееее... Утре ще е най-омразната ми игра от миналия сезон! Сума народ се размаза на нея, никакво обезопасяване и мисъл за здравето на играчите нямаше. Сега като гледам пак е същото Expressionless
И даже ми се видя допълнителен компонент - платформата, от която скачат е хлъзгава.  Може би са намалили височината на преградата или разстоянието до нея.

# 292
Онази, в която скачаха в някакво сено беше най-гадната. Заради нея май двама бяха напуснали и като гледам тази година май няма да я повтарят.

# 293
  • Испания
Любомир как се е изтипосал.

# 294
  • I want it all and I want it now.
Как е името на Лазаринов? 😉

# 295
Как е името на Лазаринов? 😉
Николай

Не съм сигурен дали заради бранда му обикновено му казват Лазаринов или заради еднаквите имена. От време на време като са само ловците съм чувал да го наричат Ники.

И аз по едно време работех с един адаш и се обръщаха към мен с фамилно име и в един момент се оказа, че някои не знаеха как се казвам. Grinning

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 22:58 от Nikolay92

# 296
  • Бургас
аз си мисля за тази игра, и много искам да видя как ще се представят
https://www.vbox7.com/play:c67f65aa08&start=249

# 297
Хареса ми Николай как от самоует видя на Алекс жалкия опит за спасение.

Днес играта си беше на жътварите. Ловците и да не се бяха забавили с въжето и с Боби пак щяха да са 2ри.
Да видим утре ще има ли изненади от продукцията Simple Smile 

# 298
Най-доброто решение, което може да направиш е, като си слаб да искаш да идеш на елиминация. Ако се върнеш, малко ще ти се вдигне самочувствието и ще имаш шанс да се докажеш отново, ако отпаднеш значи не си готов за играта. Така поне ще оставиш възможност на по-добрите от теб да се борят и да стигнат по напред.

# 299
Стената миналата година беше Женска Капитанска битка.
Една от силните изяви на АнаМария, която успя да се набере и качи няколко пъти на стената, но не успя да скочи от другата страна. Роберта след смяна на Венцилава беше безапелационна.

Тази година тази игра е само част от играта за спасяване от номинации. За точно този елемент ето какво мисля за играчите от сезон две.
От жените имам съмнения за възможностите на Станимира,Ивана и Симона за преодоляването и. От мъжете само Алекс мисля, че не може да се справи.

Общи условия

Активация на акаунт