💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 859
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 75
А какво се очаква от Александър, да продължи да пише и всеки отговор да е пллюене и хейт от "наша" страна.
На мен изтрещяването му ми беше смешно, по мек вариант на Екатеринините лигавщини.
Очаквам и Чудомир да изтрещи и накрая Доктора да ги успокои!

Друг е въпроса, че аз предпочитам участници да не се включват в дискусиите или да го правят анонимно. Да, проявяват смелост заставайки с името си, но се губи обективността от нас зрителите и коментиращите.

Ми понеже от екрана не стана ясно що така постъпи, може да се обоснове и да обясни. Ние пък може да го разберем.

# 76
  • София
Алекс с право се засега, защото някои му влизаха прекалено остро, все едно е някакъв престъпник.
А всъщност е един от читавите участници този сезон. И мен ме разочарова през последната си седмица, но продължавам да го харесвам. Ясно е, че не е топ претендент за нещо серизно във формата, но е позитивен и държи на племето си. А то покрай онази перманентно надрусаната Катя кой няма да изперка в един момент?
Ако Катя влезе да пише тук би трябвало да бъде разпната или изгорена жива, но силно се съмнявам, че ще стане така, напротив... Така че изобщо не съм изненадан, че Алекс спря да пише.

А днес очаквам поредна победа за Ловците. Натрупаха някои загуби, така че чисто статистически е време да покажат на останалите две племена, кой командва парада. Simple Smile

# 77
Време е Рибарите да видят що е то храна и да хапнат до пръсване Joy, какви ли ще са коментарите тогава. Ще бъдат много интересни в Резиденцията. Стига толкова Жътвари и Ловци да пълнят тумбаци и да пият бири.
Пък и ми е интересно дали тогава ще намерят нещо, за което да се скарат или наистина гладът и мизерията ги изнервят.
Яд ме е, че ще съкратят от времето на Игрите за сметка на Кошмарите. Черешката ми харесваше, ама тези Кошмари хич не ги гледам.

# 78
Кой ли ще е новият капитан на Жътварите? Grinning Дали ще направят Хлапето или ще е някой друг?

# 79
Интересно ако спечелят Рибарите, колко ли ще качат след една седмица в Резиденцията 😸

# 80
А какво се очаква от Александър, да продължи да пише и всеки отговор да е пллюене и хейт от "наша" страна.
На мен изтрещяването му ми беше смешно, по мек вариант на Екатеринините лигавщини.
Очаквам и Чудомир да изтрещи и накрая Доктора да ги успокои!

Друг е въпроса, че аз предпочитам участници да не се включват в дискусиите или да го правят анонимно. Да, проявяват смелост заставайки с името си, но се губи обективността от нас зрителите и коментиращите.

Ми понеже от екрана не стана ясно що така постъпи, може да се обоснове и да обясни. Ние пък може да го разберем.
Аз ще ти кажа защо. Защото е супер посредствен и лъсна, че нищо не може. Хем го няма във физическата част, хем в логическата. Ясно е, че е пълнеж... както и Чудомир.

# 81
Интересно ако спечелят Рибарите, колко ли ще качат след една седмица в Резиденцията 😸
Станимира ще е в Рая, заобиколена от толкова храна Grinning

# 82
Относно Алекс - странен ми е още от самото начало. И "странен" пиша само защото не мисля, че е лош човек, а и присъствието му във форума ми беше интересно. Признавам си обаче, че много пъти съм започвала да пиша коментари за него и съм ги изтривала, защото усетих, че въпреки че се правеше, че е много над много нещата и не знам си колко там психолози не успели да го пречупят, той е докачлив и с чувствително его.

Убедена съм също, че не само аз съм спестявала коментари заради присъствието му тук.

# 83
Абсолютно! Не ни трябва тук, да се съобразяваме с него, а някои направо си се подмазваха на "звездата". Дребнав се оказа, тънкообиден, не търпящ критика и възражения. Да не говорим за изказа, и то от човек, пишещ книга/и. Ако не стана ясно, не го харесвам Simple Smile Не че ми пречи, ако се появи да пише, но гледам да му прескача дълбокомъдрените съждения и напъните за оригиналност.

# 84
Стискам палци на рибите довечера да са на резиденцията. Имат вече по- голям шанс. Ще пада смях.
Искам Ивана и Вайс на реката до края на формата. Всъщност не до края, защото искам да си ходят и двамата по- бързо.

# 85
Съдейки по постовете на Чудомир, трябва да са рибарите днес Simple Smile Не го поствам като спойлер, защото все пак е само предположение Simple Smile

# 86
Аз пък разбирам защо Алекс направи каквото направи след пъзела с Катя. За протокола - не съм му фен, просто имам опит с енергийни вампири като нея и ми е ясно, че и железни нерви да имаш, успяват да ти ги изпилят рано или късно. Сравнително интелигентно избухване беше неговото, оттам и неразбрано - ако се беше разпсувал като някои от другите участници, вероятно щеше да е по-разбираем.

# 87
Абсолютно! Не ни трябва тук, да се съобразяваме с него, а някои направо си се подмазваха на "звездата". Дребнав се оказа, тънкообиден, не търпящ критика и възражения. Да не говорим за изказа, и то от човек, пишещ книга/и. Ако не стана ясно, не го харесвам Simple Smile Не че ми пречи, ако се появи да пише, но гледам да му прескача дълбокомъдрените съждения и напъните за оригиналност.

Не се притеснявай, става ясно че не го харесваш. Аз пък, не възприемам нечии напъни за оригиналност за критика. На моменти от постовете си бликаха  обиди и невъздържаност. Но човек няма как да се погледне  от страни.

# 88
Какъв енергиен вампир? То се виждаше, че Александър само пречеше. Щом и другите го казаха. Той просто усети, че цяла седмица беше тотално дъно, пък и точно в седмицата, която беше капитан и трябваше да се изкара жертва на обстоятелствата, вместо да си признае, че е некадърник.
Чудумир по същия начин. Егати резила беше, щом чак Ивана го мина на плуване и вкара топката в коша преди него. Изложи се и той тотално и започна да се заяжда.
Николай може да ми е адски противен селянин, но е факт, че много се раздава в игрите. Той има най-голямо право да държи сметка, и въпреки това нищо не каза, а тия двамата вместо да се заровят в пясъка от срам, продължиха да наглеят.

# 89
Какъв енергиен вампир? То се виждаше, че Александър само пречеше. Щом и другите го казаха. Той просто усети, че цяла седмица беше тотално дъно, пък и точно в седмицата, която беше капитан и трябваше да се изкара жертва на обстоятелствата, вместо да си признае, че е некадърник.
Чудумир по същия начин. Егати резила беше, щом чак Ивана го мина на плуване и вкара топката в коша преди него. Изложи се и той тотално и започна да се заяжда.
Николай може да ми е адски противен селянин, но е факт, че много се раздава в игрите. Той има най-голямо право да държи сметка, и въпреки това нищо не каза, а тия двамата вместо да се заровят в пясъка от срам, продължиха да наглеят.
+1
И точно Екатерина и Николай влачат племето напред. Другите се почесват, или пречат.

Общи условия

Активация на акаунт