💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 899
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами Сюзън се натиска да е капитан, а племето губи. Не искаха да пускат кокала и те да гонят другите. Е, сами са си виновни. Главната вина за напускането на Сюзън е именно Вайс и неговите игрички със самата Сюзън.

# 121
Нагъл Вайс и нагла Сюзън

# 122
Ваня отново е кацнала на високо.

# 123
  • Испания
Как Вайс не се почувства виновен, че загуби от Любомир, м? Пък и никой не му го припомни.

# 124
Ами Сюзън се натиска да е капитан, а племето губи. Не искаха да пускат кокала и те да гонят другите. Е, сами са си виновни. Главната вина за напускането на Сюзъ не именно Вайс и неговите игрички със самата Сюзън.
Точно!
Думите му даже бяха, че докато той е там ще се въртят със Сюзън за капитан. Ами ето, че си го получи! Не пуснаха кокала и се наложи другите сами да си го вземат.

# 125
Ивана и Джералдин - само пред камерата. Пред Вайс не смеят дума да обелят.

А и да не забравяме, че Джералдин получи най-голямото досега предимство в елиминационна игра. Защо когато Елена получи предимство пред Лазаринов примерно, на него не му метнаха едни 20 килограма отгоре да видим щеше ли да победи или не.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 21:17 от Telesilla

# 126
Ти имало и по голямо дъно за Вайс. Дано по скоро изчезне от това предаване

# 127
Благодаря за темата Simple Smile
Много се изкефих как се изсмя Любо на обидата на Вайс. Така ясно му показа, че вайсовото мнение не значи нищо за него! Нула.

# 128
Вайс с пръстче по редовете ли минаваше докато четеше, като първолаче, или така ми се е сторило?

# 129
  • Испания
Ти имало и по голямо дъно за Вайс. Дано по скоро изчезне от това предаване

За съжаление мисля, че ще го гледаме докрая.

# 130
Вайс е супер талантлив, успява да ме нервира до степен да ми се иска да му шибна един Joy

А и той, и Ивана са мега мазни, умря им коалицията и вече не смеят да се номинират Joy

Ох, тоя Николай -ако не я направим капитан, Катя ще избуши бушона още преди играта Joy

# 131
Абе, Ваня.. какъв е този разкрач?

# 132
За втори път забелязвам, че Катя е с различни обици.

# 133
  • Испания
Екатерина твърди, че не е част от племето. Какъв капитан, какви пет лева ще бъде?

# 134
Ваня може ли да стои със затворени крака?

Общи условия

Активация на акаунт