💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 038
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 300
Вайс е поздравил Владислав. Вижте!

Абе каквото трябва излъчиха.
Сега каквото, както и да търкаш отгоре, "кафявичкото"все ще се вижда..
Пусто, пропуснах капитанския съвет на жътварите.
Може ли някой, ако ще и в спойлер, да ми разкаже? Благодаря!

# 301
Хареса ми Николай как от самоует видя на Алекс жалкия опит за спасение.

Днес играта си беше на жътварите. Ловците и да не се бяха забавили с въжето и с Боби пак щяха да са 2ри.
Да видим утре ще има ли изненади от продукцията Simple Smile 

Рогатия Овен (Николай) от километри надушва опитите за спасение на раздвоения Близнак (Александър) Grinning.

# 302
Скрит текст:
Вайс е поздравил Владислав. Вижте!

Абе каквото трябва излъчиха.
Сега каквото както и да търкаш отгоре, "кафявичкото"все ще се вижда..
Пусто пропуснах капитанскя съвет на жътварите.
Може ли някой, ако ще и в спойлер, да ми разкаже? Благодаря!

Вайс първи предложи Любомир за капитан, а след това всички се съгласиха с неговото мнение.

Останах с впечатлението, че Джералдин остана малко разочарована от това развитие.

# 303
  • Варна
Епична битка! Влиза Ники, плува здраво, но пусти понтон, не го сложили на правилното място. После е Чудото. Той има мускули на културист, но днес ги е забравил в стопанството. Надеждата ми е в Алекс- той тръгва, като една полякиня на Златни пясъци се хвърля да плува, мята ръце и крака, радва се на водата, прави тен и накрая ползва водните атракции на курорта- дърпат го с дъската. Ехааа супер е на море!
Трагедия в жълтия отбор обаче. Победители, ама на Вайс му липсва Сузито. Цели два дни е без нея. Неее, те не са двойка!

# 304
  • Испания
Вайс побърза да предложи Любомир според мен, та Любомир да не предложи Владислав и другите да гласуват за него.

# 305
Миналата година намразих битката със стената. Гадно ми беше за гледане как се мъчеха на нея. Амелия направо беше тъжна картинка. Ана Мария ме беше впечатлила тогава. Погледнах с други очи на нея - за кратко. А Роберта ги отвя и оттам тръгна ореола и на най-силната жена.

# 306
  • Sofia
Вайс побърза да предложи Любомир според мен, та Любомир да не предложи Владислав и другите да гласуват за него.
Прави се на хитра сврака Вайсчо, но и на него ще му дойде времето.

# 307
Епична битка! Влиза Ники, плува здраво, но пусти понтон, не го сложили на правилното място. После е Чудото. Той има мускули на културист, но днес ги е забравил в стопанството. Надеждата ми е в Алекс- той тръгва, като една полякиня на Златни пясъци се хвърля да плува, мята ръце и крака, радва се на водата, прави тен и накрая ползва водните атракции на курорта- дърпат го с дъската. Ехааа супер е на море!
Трагедия в жълтия отбор обаче. Победители, ама на Вайс му липсва Сузито. Цели два дни е без нея. Неее, те не са двойка!

# 308
  • Испания
Скрит текст:
Прави се на хитра сврака Вайсчо, но и на него ще му дойде времето.

Дано!

# 309
Да, дано поне стената да е по-ниска. Ще видим утре има ли някакви подобрения или само са я направили и хлъзгава за капак.
Вярно, че имаше и със слама една безобразна игра. Още не е късно и нея да я направят, като гледам не им пука особено за играчите.

Горкия Милен и него го застигна проклятието на Рибарите ;р

Айде да видим сега дали ще дочака Джери капитанство, след като нейние приятели взеха властта или пак ще си остане излъгано овчарче.

# 310
  • Испания

Ами, то един Милен пролет не прави!

# 311
  • Берлин
Купонът в темата е по-як от шоуто.
Чакам утре Сашко с вплетени глухарчета в косата, пардон, брадата, да понесе беличкото си безполезно телце към битката.
Майтапът настрана, дано са взели мерки за безопасността на играчите.  Вярно е, че остават много играчи, а малко време, ама все пак...дано не ги разхвърлят по травматологиите

# 312
Видя се, че Милен е по-добър плувец от Тошко. Grinning Което можеше да се очаква, имайки предвид разликата в ръста им и още повече в дължината на ръцете им.

# 313
Ама той бил на 39 Александър. Не му личат, но определено има нещо сбъркано в него. Почвам малко като Христа, ама не случайно е още ерген и то на тези години.

# 314

Ами, то един Милен пролет не прави!
Така е да.
Перфектен Милен в тази игра - тръгна след Тодор и успя да навакса изоставането.
За цялата игра MVP е Вайс без грам съмнение.

Общи условия

Активация на акаунт