💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 036
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 330
Много неприятно да им дават на битки за територия винаги игри свързани с плуване. Знаят, че рибарите са слаби в това.

Друго ме замисли :нали лятото снимат и вече всички играчи са навън. Как опазват да не се разчуе развоя на играта?

Отделно наистина след като отпадне някой и на другия ден в предаванията изглежда, че предната вечер е станало това. Не е ли малко странно да лъжат така?

# 331
  • София
Епична битка! Влиза Ники, плува здраво, но пусти понтон, не го сложили на правилното място. После е Чудото. Той има мускули на културист, но днес ги е забравил в стопанството. Надеждата ми е в Алекс- той тръгва, като една полякиня на Златни пясъци се хвърля да плува, мята ръце и крака, радва се на водата, прави тен и накрая ползва водните атракции на курорта- дърпат го с дъската. Ехааа супер е на море!
Този пост искрено ме разсмя. SmileSmileSmile

# 332
Dream team, Тошко е спортист, не се съмнявам във физическата му сила. Но един Тошко пролет не прави JoyJoyJoy
Жълтите едно, че са всички физически подготвени, освен Ивана, но и тя се справи много добре, второ, че са и много млади.
Възрастта е голям фактор, когато другите неща са наравно.

# 333
И още нещо да отбележа - от Рибарите само Милен плува и тегли борда. Защо още втория играч ( Екатерина, капитан на отбора ) не направи примка и не плува теглейки дъската нямам обяснение. Петима минаха по много по-бавния възможен начин по трасето. Катето се провали като капитан и стратег в тази битка за мен лично.

# 334
Е не могат да плуват, никаква стратегия няма да им помогне.

# 335
Мда, въпреки, че и аз се зачудих защо и рибарите не си направиха примка, то реално щеше да е все тая, просто защото не могат да плуват и това е.
Призовавам Алекс да пропише пак тук Grinning Голяма тъпотия. Би се в гърдите тук като се обясняваше на въпросите защо е влязъл, бил поел риск, от който доста се страхували, само той имал смелост не знам си какво.. Ми то хубаво ама поне да не беше гола вода.
Уф, пак ме е яд за тези уиби, така се надявах да са на резиденцията. Иначе финалът между Тодор и Милен беше много добър.

# 336
Аз пък си мисля, че можеше и да им помогне примката. Между Тодор и Милен беше въпрос на секунди. Всеки един от тях ако беше бил малко по-бърз, някои и други 20 сек. в повече можеше да са достатъчни, че Милен да си вкара рингчето.
Аз загубих надежда, че те ще я видят тая резиденция. Те вече дрехите ще са им с 2 номера по-големи сигурно, няма да могат и да се издокарат като хората. ;р

# 337
Скрит текст:
И още нещо да отбележа - от Рибарите само Милен плува и тегли борда. Защо още втория играч ( Екатерина, капитан на отбора ) не направи примка и не плува теглейки дъската нямам обяснение. Петима минаха по много по-бавния възможен начин по трасето. Катето се провали като капитан и стратег в тази битка за мен лично.

Е не могат да плуват, никаква стратегия няма да им помогне.
Мда, въпреки, че и аз се зачудих защо и рибарите не си направиха примка, то реално щеше да е все тая, просто защото не могат да плуват и това е.
Според мен и Катя, а и останалите можеха и щяха да са само маааалко по-бързи плувайки ( с теглене на борда ) и това щеше да е достатъчно да не са на реката. Така че според мен точно грешната стратегия ги прати там, не толкова неумението им във водата.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 02:51 от Bengun

# 338
Катя и Куршумчето са най-добрите стратези според веУикия мисУител. Всичко друго е виновно, даже Оня горе, който се *** с тях, само не и стратегията.

# 339
  • Sunshine state
Много сте писали, не мога да изчета всичко. Заслужено Рибарите са пак на реката, не умеят да плуват хич. Исках Ловците в резиденцията, ама то не може всимко, та съм доволна и на това.Вайс изобщо няма да го коментирам, лайно и половина. 🙄🤦🏼♀
Ивана взе да се усеща и да св мазни на Влади и Любо. 😁

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 03:10 от Pupitka

# 340
Според мен и Катя, а и останалите можеха и щяха да са само маааалко по-бързи плувайки ( с теглене на борда ) и това щеше да е достатъчно да не са на реката. Така че според мен точно грешната стратегия ги прати там, не толкова неумението им във водата.
Да, но ако ловците не се бяха обатачили на два пъти с въжето, уибите пак нямаха шанс,  дори и с правилна стратегия. Така, че - слаби са си и това е Grinning

# 341
Катето:
-- Най-обичам ей така - селски истории!

# 342
  • София
Знаете, че съм по статистиката, та се поразрових и си прегледах записките, понеже то стана истинска легенда как видите ли Жътварите били непобедими без пъзели. ''Една лъжа, повторена сто пъти, става истина" знаете я тази приказка. Ами не е баш така, малко си е на кантар.
Значи само в 1 териториална битка от общо 3 с пъзели (ама истински пъзели, логически задачи, а не топчета мопчета), Жътварите са имали аванс преди решителния пъзел и 2 провала и преди последния сегмент.
При елиминационните битки обаче е по-сериозно положението. От общо 5 проведени игри в които е имало решаващ пъзел в последната фаза на играта, цели 3 пъти са имали аванс преди последния елемент, а в 2 случая са изоставали и преди пъзела. Т.е. сумарно погледнато от 8 игри с пъзел в края, резултатът е 4 на 4!
То легендата тръгна най-вече от тяхното постоянно вайкане вътре в племето като си споделят след битка.
И напълно логично е да имат предимство в чисто силовите битки, защото са най-младото племе така да се каже. Племето с най-ниската средна възраст.

Другата легенда, че са най-добри на плуване е напълно вярна обаче.
До тум е имало 3 битки с основен и решителен елемент от плуване, като Жътварите имат 2 победи и 1 загуба.

# 343
Тъй като " се движа" по-бавно, влизам в темите по - късничко,  гледам и епизодите на запис,затова едва сега - благодаря за новата тема!
Отново  СУПЕР оформление ! МНОГО духовито и  оригинално !
Сърдечен поздрав Flowers Hibiscus
Аз, започнах  да се вълнувам от сестрите (почти
без да усетя , как и кога) . Даже КАТЕТО, будеше в началото  само непоносимост, докато сега вече й състрадавам, радвам й се на спортните и готварско - социални умения....Като шаранче "ме уловиха" и се  зарибих....Да, интересува ме как ще завъртят отношенията между  сестрите .
Определено и двете наблюдавам. Така и гласувах.
Чак на финал , не ги виждам,  но дотогава, бих ги наблюдавала.
УИБАУИТЕ  пак скъсаха фитила на Никиту:smile:

# 344
Александър оценява представянето си като много добро, на макарата, на хвърлянето на поясите, е, сега, плуването не му се получило, но пък много добре играл... Да се смееш ли, да плачеш ли. И ако го изпратят на елиминации, не се притеснява за себе си, притеснява се, че жените ще чистят мъже.
Как пък може да нямаш грам самооценка и къде си тръгнал без никакви качества - той си мисли, че е на пионерски лагер горкия.
Този опит за коалиция с Николай беше глупав и жалък, в игрите го няма никакъв, в реалността - съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт