💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 022
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 345
Кои вие, ти и Александър ли.
Ох бе Смайли, помислих че Чудомир се е регистрирал във форума и пише 😄
хахахаха с глас се смея 🤣🤣🤣

Като гледам, скоро и ние ще бръмнем. Уозкошотия! JoyJoyJoy
Снощи нали много хора писаха, отварям аз да пиша и гледам надолу се появило ново мнение, скролвам, стигам до името на Чудомир и викам - оо и тоз е дошъл ... 😁

# 346
  • Испания
Скрит текст:
Кои вие, ти и Александър ли.
Ох бе Смайли, помислих че Чудомир се е регистрирал във форума и пише 😄
хахахаха с глас се смея 🤣🤣🤣

Като гледам, скоро и ние ще бръмнем. Уозкошотия! JoyJoyJoy
Снощи нали много хора писаха, отварям аз да пиша и гледам надолу се появило ново мнение, скролвам, стигам до името на Чудомир и викам - оо и тоз е дошъл ... 😁

И като ти се разкри... Купон да става!

# 347
Гледайки данните в уикипедия, участниците далеч не се толкова възрастни, колкото си мислех...

# 348
  • Испания
Възрастта на участниците ги има във визитките на участниците в първия пост на всяка тема.

Искахте новини от Александър. Няма го, ама пише. Отваряй без притеснение! Нямай спойлери.

Скрит текст:
ahdimitrov

Какъв изпълнен и наситен с емоции ден беше отминалият! Последното ни събуждане край стопанството се усещаше от всички! Имаше някакъв различен нюанс във въздуха! Намерих една телеграма от космоса на масата и събрах племето за да видим какво вещае тя. Настана време за избор на капитан и верни на нашата традиция направихме Катя капитан! Детска радост и задоволство се четеше по цялото и лице и тя най-накрая ни поведе към бойното поле! Пристигаме и виждаме многокомпонентна игра, отново с елемент плуване! Ах....ужасът 😄 Разпределихме ролите и моят ред дойде! Грабнах малката шпертплатена
Скрит текст:
хуйня, която едвам побираше само топките ми
и започнах да греба върху нея, или така си мислех само..... Оказваше се, че стоя на едно място и ми е крайно неудобно върху този импровизиран борд и на половината път реших да плувам с него овързан около мене! Сложих пояса на кръстта, метнах се във водата, а нашите мъжаги ме изтеглиха като ракетна установка до брега! Със сетни сили се качих на дървената кула и от четвъртия път нахлузих пояса! В много оспорван двубой на милиметри изходът се реши между Миленския и Тошко, където фортуна беше на страната на ловците! Победа за тях, а ние се връщаме у дома!
..................

П.С.

Назрява бавно и методично една интересна тенденция на повече от няколко столетия измежду българското племе и тя е, че каквото видим или чуем да се взема за чиста монета, без оспорване! Проверка на фактите от моят мозък: Въртях на макарата успоредно с другите мъже, разплитах и координирах въжето на моите съплеменници всеки тур в, и обратно от водата и също така подавах пояса отдолу, докато съплеменниците ми мятаха и той падаше! Отделно разобличих Катя като мастър стратег! Това обаче няма значение, щом има наложена възбрана и задължително носене на маски! Така че нека задружно се наредим на опашка и да наплюем всичките грешници в унисон и да се ваксинираме в тяхна чест! Все пак сме безгрешни и безупречни! Това е правилното и обосновано решение! След това да го полеем задружно! Наздраве Българи! Началото на Март ще се видим на Шипка да го отпразнуваме[/i]✌️

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 09:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 349
  • Берлин
Сашко много низвергнат и накърнен. Милото момче...как пък никой не съзря уникалния му принос в играта. И значи, много сте лоши и несправедливи (следва емотиконът на ухилено до сълзи човече)

# 350
Според мен в Жътварите, всички знаят, че са двойка Вайс и Сюзан. Преди избора на капитан Влади вметна, какви са му подбудите за номинацията на Сюзън и усетих, че знае нещо, но не иска да го каже. Сигурно са си обещали.

# 351
Реално, в игри като тази си е предимство да си с човек по-малко (когато е отпаднал слаб играч). Ако Рибарите бяха без Алекс, Милен щеше да плува два пъти, докато пълния състав на Ловците трябваше да ползват всички и така със сигурност щяха да бият. Така и реално за жътварите беше предимство, че Вайс (очевидно добър издръжлив плувец) плува два пъти!

# 352
Вайс, Сюзън и Иванка продължават с простотиите.
Влади бил лицемер! И защо?!?!? Защото я бил номинирал, ама представяте ли си, как така ще посмее да номинира Сюзън!!! Явно са си мислели, че те двамата са свещените крави на племето и никой никога няма да ги номинира!  Всички останали са били номинирани до сега, всички минаха през битки, ама само Сюзън не била заслужавала. А по-големи лицемери от тях има ли?!? Не видях публично да признаят, че са приятели от преди, освен ако е останало скрито от нас. Вайс реве все едно Влади й е отнел живота или честта и продължава да се заканва, че ще мъсти...
А Иванка с напомпаните джуки пак се опита да захапе Влади на вечеря - "... като имаш стратегии ги казвай, ама само ако стават... хи-хи-хи...".

Катя се взе вече много насериозно, май наистина се мисли за Екатерина Велика... По въпроса за сестрите - нито една от двете. Но мисля, че преди тях трябва да отпаднат Иванка, Сашо, Мира, Симона...

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 10:33 от sea_shell

# 353
Александър тотално е изгубил връзка с реалността. Вчерашната игра беше поредната, в която се изложи.

# 354
Александър оценява представянето си като много добро, на макарата, на хвърлянето на поясите, е, сега, плуването не му се получило, но пък много добре играл... Да се смееш ли, да плачеш ли. И ако го изпратят на елиминации, не се притеснява за себе си, притеснява се, че жените ще чистят мъже.
Как пък може да нямаш грам самооценка и къде си тръгнал без никакви качества - той си мисли, че е на пионерски лагер горкия.
Този опит за коалиция с Николай беше глупав и жалък, в игрите го няма никакъв, в реалността - съвсем.
Жалка гледка, като започнеш от изгорялото на потник, та приключиш с посвещенията към мама. Пффф! Още от момента, когато трепереше върху гредата и Тодор се пусна нарочно, а той посвети своята "победа" на майка си, ей така, най-нагло пред всички, дори и пред самия Тодор, който може би още щеше да си виси там, ако не беше се пуснал, си изградих едно мнение, което все повече ми се затвърждава и дори уникалните му прояеи въе форума на бг мама не успяха да променят.
П. С. Тези негови писания, публикуващи се в скрит текст, дори не ги поглеждам Simple Smile

# 355

Друго ме замисли :нали лятото снимат и вече всички играчи са навън. Как опазват да не се разчуе развоя на играта?

Отделно наистина след като отпадне някой и на другия ден в предаванията изглежда, че предната вечер е станало това. Не е ли малко странно да лъжат така?

+1 и аз си задавам този въпрос

# 356
На Сашето и Чудото не им трябва Игри ня волята, трябва им казарма .

# 357
Сашко много низвергнат и накърнен. Милото момче...как пък никой не съзря уникалния му принос в играта. И значи, много сте лоши и несправедливи (следва емотиконът на ухилено до сълзи човече)
Ааапсолютно, аз ще пусна и една сълза.
Каквото и да се напише, ще е слабо, след изпълнените с проникновение мъдри слова на Александър, сигурно звездите му говорят. 🌞💫🎏🏆

# 358
Според мен в Жътварите, всички знаят, че са двойка Вайс и Сюзан. Преди избора на капитан Влади вметна, какви са му подбудите за номинацията на Сюзън и усетих, че знае нещо, но не иска да го каже. Сигурно са си обещали.

Принципно може и да не се водят официално двойка, за да са си по-близки в определени аспекти. Това няма как да го знаем, защото не са пред камерите нон стоп. Интересно ми е дали и как Вайс ще тръгне да отмъщава на племето си за загубата на Сюзън.

# 359
Сюзън с това обръщение сериозно ми падна в очите. Досега повечето отпаднали се стараеха да мотивират отбора, тя направи точно обратното и допълнително настрои Вайс срещу другите. 2 месеца там не е посмяла да им каже някои неща в очите, ама на клипче няма проблем да ги каже. Все едно те са ѝ виновни, че е паднала. После кой бил лицемер.

От Джерито най-накрая чух някакво смислено изречение - че Вайс само с нейните номинации няма проблем - то можело и да мисли това момиче, хич не ѝ личеше.

Общи условия

Активация на акаунт