💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 60 996
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 360
Отделно наистина след като отпадне някой и на другия ден в предаванията изглежда, че предната вечер е станало това. Не е ли малко странно да лъжат така?
Ами всъщност е станало предната вечер. Последните думи на Сюзън и на всеки отпаднал ги гледат на следващата сутрин на лаптопа. Simple Smile

# 361
Dream team, Тошко е спортист, не се съмнявам във физическата му сила. Но един Тошко пролет не прави JoyJoyJoy
Жълтите едно, че са всички физически подготвени, освен Ивана, но и тя се справи много добре, второ, че са и много млади.
Възрастта е голям фактор, когато другите неща са наравно.

Аз пък ще кажа, че познавам хора /неактивни спортисти/ на възраст 50+, които могат да преплуват и да пробягат разстоянието много по-бързо от Александър, Ивана, Чудомир, Катя, Йоанна... Не е до възрастта

Сега погледнах и в уикипедия, племето на жътварите далеч не са най-младите с възраст 31, 28, 29...само жените са в диапазон 18-25, но те не са фактор.

# 362
В коя тема е писал Александър, да го прочета, любопитно ми е... Няма толкоа дразнещ персонаж тази година...  Започна тихо, интелигентно и добро и бързо бързо се разкри, че си е типичното варненско ...... Ако всяка териториална е свързана с плуване или плаване, рибарите ясно нямат шанс и продукцията откровено си спекулира с това.
 Иначе Милен и Тошко направиха много добро състезание накрая, евала, бяха на косъм от фото финиш. Другото зле е Чудото- само една сила и до там- няма мисъл, няма мозък, няма издържливост, няма плуване, нииищо, ниентееее

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 12:42 от Little Miss Ratatouille

# 363
Беше се изязявал в миналата тема.

# 364
Относно сестрите - не им симпатизирам /а така гласувах/, но искам да видя как ще ги разкрият пред другите и ще издържат ли натиска...
Александър и Чудомир снощи бяха зашеметяващи с това плуване;
Сюзън изгоря заради силния натиск на Вайс да я прави капитанка и да я налага на другите - според мен затова я номинираха; Ако си беше стоял мирно любимия й нямаше и да я закачат;
Разпадането на племената ще е интересно и го очаквам;

# 365
Големи сръдни с тези номинации и отпадания. Не само в този сезон и не само в това предаване. Тези хора сякаш сега се усещат, че е част от правилата на играта и въпросът не е дали, а кога ще те номинират.

# 366
  • София
А дали изобщо ще се стигне до разкриване на сестринската сага?
Ох,жътварите са ми толкова скучни и безлични.И каква пък толкова велика стратегия изградил Влади.В тази игра или плуваш,или не.Ивана ,въпреки възли и тактики щяха да я обесят.
Рибарите са ми симпатични само и единствено заради Николай,останалите ме дразнят в една или друга степен.
Съжалявам ,че така им предложиха на тепсия Милен-съсипаха индивидуалната му игра и ловците като племе.
Последните направо ме изненадаха с това начало с Ваня,която не е добър плувец.Цялата игра опираше не до възли,а до правилна подредба на постове.Можеха да започнат и да завършат с добър плувец,а Ваня да я пуснат срещу Ивана.но вероятно тя се е наложила да се пусне първа,с което загубиха психологическо предимство.а ако Ники не беше станал даутонист Simple Smile ,можеха и да загубят.

# 367
Друго ме замисли :нали лятото снимат и вече всички играчи са навън. Как опазват да не се разчуе развоя на играта?
Нали затова имат договори с големи неустойки.

# 368
Интересни два разговора край реката.
Катя и Мира мечтаят за амазонско царство и да гонят мъже. Започвайки с Александър.

Александър пита Николай кой е най-добрият стратег от всички участници и Николай изстрелва: Катя и Йоанна!
Хм, хм, да виждаш игрите и лъжите на Катя е ясно, но какво е видял в Йоанна, ако приемем, че се засичат само на терена?
Сашо макар и немощен в битките, направи много добър разбор на играчите и позна за "тактиката" на Катя.

# 369
Според мен племената изобщо не стоят само на териториите си и всичките моно(диа)лози на тема битово оцеляване са чиста режисура. Ивана със сресани и издухани коси, Станимира тоже, някои и с маникюри....Ай нема нужда.
Или пък ще ги държат гладни седмица дори?!
Та и си комуникират помежду си, не да не се знаят отблизо.

# 370
То се вижда, че си отстояват гладни доста, рибарите се смъкнаха на кг всичките. Съмнявам се, обаче, че им дават нещо все пак за ядене, колкото да имат някаква енергия и да не се изпонаразболят или припадат. И съвсем очевидно имат тоалетна и баня- жените по цяла седмица как не им се омазняват косите, чудо!

# 371
Та и си комуникират помежду си, не да не се знаят отблизо.

Мдам, или както в онази игра с дърпането на тежестта с въжета, когато оставиха Рибарите да гледат острани и да се учат на ум и разум. Кой знае за коя следваща игра са чакали или не са могли да ги извозят нанякъде, та са си отвисяли на полето и им измислиха причина.

# 372
Ясно, че се поопознават, интересно ми стана Йоанна собствения й отбор не я хваща, а на Николай нещо в нея му е направило впечатление.
Само Тодор проявява някакъв проблясък, че студентката умишлено го предизвиква и играе хитро. То не, че е трудно да се сетиш, тя някак изведнъж нахрабря и взе да се заяжда уж невинно.

# 373
  • Sunshine state
И на мен ми стана чудно това изказване на Николай по повод Йоанна. Чак пък толкова да му е направила впечатление?? Има нещо гнило тук. А на ная много й порасна работата.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 13:55 от Pupitka

# 374
Пълно е с "проблясъци но мисълта" ни в клин, ни в ръкав, за които да се чудим откъде са им хрумнали и защо сега. Рязко идват, така си и отиват Simple Smile Лазаринов никаква последователност не демонстрира за прозрението си относно грошовете. Вече не се натиска да ходи на елиминационни, не се и тръшкаше след последния съвет. Ей така ни го хвърлиха в пространството неговото изказване, явно да ръкопляскаме на умността му. Ама ние следим внимателно и навързваме, Тупарев. Както проследихме и несъстоятелността на поздрава към Влади от Вайс, след който последният отново се закани, че не си е разчистил сметките.   
Какви сметки бе, льольо, като никой не ви е длъжен да ви разчисти пътя към парите на теб и Сюзън?
Между другото, неприятно съм изненадана от подкрепата на Юлиян. Явно всичко почива на плиятелските начала, а не на афиширания спортен дух и феърплей. Всичко се оказа поза и фалш. Симпатизирах на Юлиян като спортист, но сега се питам що за спортист е той въобще?!?

Общи условия

Активация на акаунт