💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 120
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 765
Джери има хубаво дупе. Някои хора могат само да сънуват да имат такова.

Е, тя и Ваня сигурно има хубава ... , ама така се измества фокусът Joy Joy Joy

# 766
  • Бургас
Джери има хубаво дупе. Някои хора могат само да сънуват да имат такова.

И това е подходящият формат да ни го демонстрира?

# 767
Влади и Ивана на номинациия Grinning

# 768
Джери е малка, но това не е оправдание за липсата и' на характер. Ивана казва нещо и тя само Да! Да!, като кученцата с клатеща се глава по колите. Любо и Влади винаги са я подкрепяли, а тя така да заговорничи зад гърба им. Ако искаш да си с всички, значи не си с никого. Ивана защо така се е хванала за Влади, сигурно го иска, но той не поддава Stuck Out Tongue Winking Eye Влади беше супер тази седмица и нямат никакъв довод срещу него. Обаче на...
Миличкият ми Heart Eyes

# 769
  • София
Всеки път като я загледам Ивана като говори ми се струва, че има някакви филъри в устните и около устните, защото почти няма мимика там, мускулите не трепват.
Хиалуронът не се разгражда напълно до всяко подновяване, част от него мигрира в останалата част на лицето и често създава оцветяване около устните.

# 770
  • Испания
Вярвам, че Вайс иска да отиде на елиминации, защото мисли, че ще се върне и не разбирам защо Любомир се опитва да го откаже, когато могат да идат двамата. Безумно е.

Най-логично беше, а сега Вайс /за да си отмъсти/ и Ивана ще изпратят Владислав.

Никой от жътварите не ми е симпатичен, но много сериозно смятам, че няма тяхното племе да се разпадне.

# 771
  • София
Влади и Ивана на номинациия Grinning
Защо Ивана след като други двама са виновни за настоящата загуба на Жътварите?
И Вайс и Любомир имат 100% шанс да елимират и Александър и Станимира, тук със сигурност стратегията на Ваня за номинации би проработила.

# 772
Дупара на Джери е топ.
За мен сега е ок да са на елиминации Вайс и Любо примерно , срещу Сашинката и Мира тъпото не знам какво трябва да направят ..за да не ги бият.
Ивана да не си пада по Влади😁😁

# 773
Никаква логика в номинациите до тук.
О, има логика, и двата гласа за Влади са само поради лична неприязън. Нито Ивана, нито Вайс се преструват, че мислят за племето, просто искат да разкарат Влади. Но на тях двамата капацитетът им е толкова - мислят само за собственото си оцеляване и щом са лично засегнати да си отмъстят.

# 774
  • Испания
Владислав за Ивана: "Нейните игри са повече извън арената, отколкото на нея".

Как лъже Ивана! Допреди малко убеждаваше Джералдин.

# 775
  • Бургас
Яко са ги гримирали за съвета 😂

# 776
Вайс предния път на играта за предимството с любо  не се бил наместил както трябва. Сега пък имал сила мноооого още ама на, тя торбицата сама се изтърколила. На игрите за издръжливост си трябва здрава психика. На мен ми се стори че се беше предал от рано. Абе мн тъпо парче

# 777
Браво на Джери, все пак си ползва мозъка Grinning

# 778
Яко са ги гримирали за съвета 😂

Ивана е добре, но Джери изглежда по-възрастна така.

# 779
  • София
Поредното падение на Любомир, дано се разпаднат, тогава. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт