💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 700
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 930
  • до най-прекрасния мъж
Вчера видях Катя на влизане в столичен мол. Много добре изглеждаше сресана Laughing Без грим, стройна, стегната и все така с вдигната глава Yum Харизматична е иначе.
Аз мисля, че Катя страда от комплекс за малоценност спрямо сестра си. В много отношения в игрите е по-добра от Йоанна, но тя твърди, че Йоанна е по-добра във всичко от нея. Според мен това й е насаждано в семейството и ако го преодолее психологически, изобщо не изглежда лош човек. Всичките й психични проблеми идват от семейството и подкрепата към Йоанна и въздигането й на пиедестал. За мен Катя е много подтискана и затова сега си избива комлексите в игрите и то основно към хора, които играят по-зле от нея. Вероятно повтаря модел, в който е живяла.

# 931
  • Sofia
Неприятен за мен спойлер.

Скрит текст:
Вече съм сигурна съм, че Ловците се разпадат, защото това на снимката наистина е Симона в жълт екип. Ушите от снимката са нейните, а не на Ивана според мен.

Ами,
Скрит текст:
то, още вчера, като ги изкарахте тези фотоси от бъдещите игри, се видя, че това е Симона, а не Ивана. Simple Smile Аз, честно казано, няма да съжалявам, ако Ловците се разпаднат. Вече започнах да симпатизирам само на Ваня и Йоанна от това племе – останалите, начело с Тодор и Боби, яко взеха да ме дразнят.
Единствено остава да разгадаем мистерията защо Катя се беше спретнала в жълт екип. Grinning Или е някаква шега и няма общо с развоя на игрите, или Жътварите някак са я придърпали на определен етап от шоуто.

# 932
Вайс може и да е спечелил, че не го номинираха, но със сигурност загуби 30 или 100 гроша, ако беше отишъл

Не се ли разпада най-малобройното племе? Защо ловците?

Според мен ще има битка м/у трите племена и последните ще се разпаднат. Това го очаквам през новата седмица. В Петък, Ралица ще им каже от следващата седмица всичко ще е различно Grinning.

Това звездите ли ти го говорят;)))

# 933
Ще се радвам ако отпадне Сашко или Ивана. Може и двамата.
И Мира е безполезна, но ми е безразлична.

Снощи дали Ивана беше гримирала Дежералдин така безобразно?

# 934
Вайс може и да е спечелил, че не го номинираха, но със сигурност загуби 30 или 100 гроша, ако беше отишъл

Не се ли разпада най-малобройното племе? Защо ловците?

Според мен ще има битка м/у трите племена и последните ще се разпаднат. Това го очаквам през новата седмица. В Петък, Ралица ще им каже от следващата седмица всичко ще е различно Grinning.

Това звездите ли ти го говорят;)))

Сънувах го, беше като истинско Grinning

# 935
Вчера видях Катя на влизане в столичен мол. Много добре изглеждаше сресана Laughing Без грим, стройна, стегната и все така с вдигната глава Yum Харизматична е иначе.
Аз мисля, че Катя страда от комплекс за малоценност спрямо сестра си. В много отношения в игрите е по-добра от Йоанна, но тя твърди, че Йоанна е по-добра във всичко от нея. Според мен това й е насаждано в семейството и ако го преодолее психологически, изобщо не изглежда лош човек. Всичките й психични проблеми идват от семейството и подкрепата към Йоанна и въздигането й на пиедестал. За мен Катя е много подтискана и затова сега си избива комлексите в игрите и то основно към хора, които играят по-зле от нея. Вероятно повтаря модел, в който е живяла.
Не са комплекси. Катя си е шестволтова. Има типичното поведение на шизофреник. Тези хора в някои области на живота са гениални, това обяснява талантите и.И ме кефи как играе и искам да побеждава.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 14:47 от milanda

# 936
  • София
Скрит текст:

Ако може без епитети в темата като парцал, к*рва, цигане...Познавате ли хората, на които слагате такива епитети?
Присъединявам се към този апел, имаше и други коментари, придаващи качествата на отделен индивид на една цяла общност и оправдавайки дадено поведение с нечий произход, шеги за Осама бин Ладен - неща, които дори ми е неудобно да споменавам, но съм забелязала отдавна в темата.
Излишни са в XXI век.
Спам. Понеже това са И мои коментари държа да отбележа, че в този форум пишат хора с различни възгледи,  възприятия и темперамент. Не е времето и това начина да се превъзпитаваме.
Коментари на хора, които не ни допадат лесно могат да бъдат скролвани.
Държа на всеки един епитет, който съм поставила на Вайс и Сюзън. Не толерирам измами.
Мъж, който заплашва зад гърба друг мъж, че ще му роди две-три деца сам си написа характеристика, аз само и сложих основание. Благодаря.
Достатъчно дълго съм подминавала коментарите, просто се присъединих към вече изказано мнение. Смятам, че негативно мнение за конкретен участник може да се изкаже и без да се дискриминират цели общности, раси и прочее.

# 937
Катерина адски много ми прилича на Джон Деп в карибски пирати Simple Smile тя ми е много по-симпатична от сестра си.

хахах Smile Наистина прилича, особено като се сплете на плитки. Grinning

На тези игри, независимо силен или слаб играч пращате, всеки може да отпадне и племето им пак ще се разпадне.
Понеже Владислав и Любомир са в прекрасни отношения със своя пряк конкурент Вайс и искат да гарантират неговото оставане в играта, макар и като част от друго, обединено племе? Само че аргументите, които изпозлваха по време на последните номинации (за които се отнасят моите коментари днес) не бяха тези.

А, аз не им коментирам аргументациите изобщо. Няма смисъл. Никой не казва истинските си причини и мотиви, и това важи за всички. Веднъж така, веднъж иначе. Не знам защо на никой не му стиска да си каже направо. От друга страна никой не е длъжен да си разкрива картите.
Ако Любо и Влади реално искат да си разчистят силната конкуренция занапред, независимо от племената, би трябвало да номинират Вайс и да разчитат, че ще му се падне игра, която да го затрудни.

В този тип игри това е основната дилема - да номинираш слаби играчи, за да останат силните, заслужили такива или да номинираш силни, за да ти е по-лесно да побеждаваш слабите накрая, след като в крайна сметка всеки е влязъл за да спечели, а не да проявява благородство.
Първия начин за победа е по-достоен, но втория е по-разумен. ;р

# 938

Ама какъв комплекс за малоценност? Катя сподели, че е дете на студенти. Млади, вероятно и либерални родители отглеждащи Катя в началото на 90те. Разликата им с Йоанна е 7 години! Когато Йоаннка е тръгвала в първи клас, Катето е пушила тревица в двора на училището...Впоследствие разведени родители, когато тя е някъде в гимназиална възраст, щом има и 10-11 годишна сестра от втори брак на баща ѝ. Волна птица си е била Екатерина. И друго каза, че Йоанна си е от малка твърде сериозна, ученолюбива и целенасочена - винаги постигаща целите си.
Просто са различни характери, а "опознаването и сближаването" са си част от сценария за участие в Играта.

# 939
И аз ще се намеся в дискусията за Ивана.

Сами са си виновни, че Иванка удобно се скри зад гърбовете им и вместо паразита, си тръгна играч.
Вайс продължава да мишкува и да не номинира Иванка. Ако беше номинирал нея, щеше да се издигне в очите на съплеменниците си, а и на зрителя!
Ивана иска да продължи за сметка на другите, които със малко изключения са изключително силни участници.
Искам тя да си ходи преди Александър, просто защото е много подла. Чудя й се на наглостта, злобата, лицемерието и се чудех вчера дава ли си сметка, че отвращава хората с поведението си, а уж претендира да е "публична" личност, нали се развива в интернет. Яд ме е, че Сюзън отпадна, а Ивана благодарение на подмолно поведение остана, все пак Сюзън е по-силна от Ивана. Време й е да си ходи и силно се надявам точно тя да отпадне. Рядко се настройвам срещу някой в подобни формати, но нея като я гледам истински се дразня и изпитвам непоносимост само като я дадат да гледа лошо, боботи и да криви джуките.
Първо и много важно. Тази година социалната игра е затворена само в тяхното общество. При условие, че няма зрителски вот в края не ги интересува толкова много образа, който Продукцията им изгражда.
Чета,че Ивана паразитира. Не е точно така за мен лично.
Само тя и Ивайло са били на три битки за спасяване от елиминация. От всички участници това са двамата най-често номинирани играчи. Три номинации на пет съвета са 60% "успеваемост"  . В случая със Сюзън на четвъртия съвет -до тогава Ивана е била два пъти номинирана от три съвета ( 66% "успеваемост" ). И двата пъти се спасява от битка за елиминация. Логично беше Джери, Любо и Влади да опитат по друг начин да съборят задругата на Вайс и пренасочиха гласовете си от Ивана към Сюзън. За това пренасочване на гласове Ивана няма никаква заслуга. Сюзън излетя след две възможности за спасение. Значи не е била толкова силна.
Единствената голяма вина на Ивана за мен лично е на първия съвет. Тогава тя спаси Сюзън, която пряко носеше вина за поражението за сметка на Елена. Ако Елена не беше толкова неуверена в себе си може би щеше да се види как се справя с пъзелите. Аз лично имам усещането, че тя е била играча на този пост за Жътварите,а те го загубиха с много лека ръка. Отделно и играта между Лазаринов и Елена не беше ОК да бъде играна от играчи с различен пол ( и Продукцията според мен се погрижи Елена да отпадне).

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 15:06 от Bengun

# 940
  • Козлодуй
Довечера се надявам да се спасят Влади и Станимира, а утре ако може да си отиват и Ивана и Александър! Но т.к. не може и двамата наведнъж, който и да е ! Единият е много нагъл и голям интригант(Ивана), другият много слаб играч и няма какво повече да покаже - Александър.
+100 И аз искам Ивана да си ходи. Вчера как заплашваше, че ако се върне на тях няма да им се иска да останат - с една дума ако се върна ще ви стъжня живота - направо не повярвах на ушите си - такава наглост.
Дано само Александър да се мобилизира и да я отстрани особено ако има пъзел тя е аут Simple Smile

# 941
Здравейте,

От известно време ви чета, но реших вече и аз да се включа в коментарите.
Имам следното предположение за развоя на събитията на база 'изтеклата' информация, така че който не иска да се спойлва, нека да не ме чете Simple Smile
Та, какво смятам, че ще се случи: В петък един от Рибарите отпада (най-логично ми се струва да е Александър, тъй като го намирам за много слаб играч, но да видим) и така Рибарите остават 5, Жътварите също 5. Ловците са 6. Няма да отпадне жълт, защото така Жътварите трябва да ги разпаднат, а не вярвам това да стане (и според спойлерите - няма да стане). Тъй като вече не остана време и трябва някое от племената да се разцепи, в понеделник е възможно и логично да има битка, в която загубилият отбор ще се разпадне. Ловците ще загубят (дали защото наистина ще се издънят, или от продукцията ще побутнат другите племена, не знам) и ще се пръснат по другите племена - едната опция е трима да отидат при Жътвари и трима при Рибари, но бройката може да не е еднаква и племето, което спечели в понеделник, да има някакво предимство (дали първи да избират, или да вземат +1 човек). Така Симона ще отиде при Жътварите (заради снимката), Тодор също (заради картичката). Йоанна я виждам при Жътварите (за да не е при сестра си и да има драма), а Ваня - при Рибарите (виждам, че извън предаването Ваня и Катя са близки, може да са били заедно при Рибарите или заедно в общото племе по-нататък).
За по-нататък не знам. Почти съм сигурна, че до финала няма да стигне нито Йоанна, нито Катя. Моят фаворит е Ваня и смятам, че има шанс да бъде на финал.

# 942
  • На брега на реката
Верно бе, що не им дадат пъзел на всички и да им гледаме агонията. Joy

# 943
Не гледах епизода. От вас разбирам, че днес ще играят Ивана срещу Александър. Дано Александър спечели. Не че е нужен на рибарите, но Ивана не ми се гледа. Симона в пъти повече, но я спрягате напред във времето....много жалко

# 944
Не гледах епизода. От вас разбирам, че днес ще играят Ивана срещу Александър. Дано Александър спечели. Не че е нужен на рибарите, но Ивана не ми се гледа. Симона в пъти повече, но я спрягате напред във времето....много жалко
Ааа,не си разбрала както трябва😂.Ще играят Ивана,Александър,Станимира и Влади.Надяваме се утре да играят Ивана и Александър.

Общи условия

Активация на акаунт