💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 821
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Снощи дали Ивана беше гримирала Дежералдин така безобразно?

Някой беше пуснал линк за предаване по руска телевизия с Ивана, в което с едно друго момиче се гримираха взаимно като гейши. Резултатът накрая беше, че Ивана изглеждаше като гейша, а другото момиче, гримирано от Ивана като клоун.

Всяка трябваше да даде оценка на другата за грима. Момичето даде на Ивана 5/10, а Ивана ѝ даде 3/10.

Rolling Eyes

# 946
Някой беше пуснал линк за предаване по руска телевизия с Ивана, в което с едно друго момиче се гримираха взаимно като гейши. Резултатът накрая беше, че Ивана изглеждаше като гейша, а другото момиче, гримирано от Ивана като клоун.
...

И като клоун обаче другото момиче е по-красиво от гейшата Ивана

# 947
  • Бургас
Не гледах епизода. От вас разбирам, че днес ще играят Ивана срещу Александър. Дано Александър спечели. Не че е нужен на рибарите, но Ивана не ми се гледа. Симона в пъти повече, но я спрягате напред във времето....много жалко
Ааа,не си разбрала както трябва😂.Ще играят Ивана,Александър,Станимира и Влади.Надяваме се утре да играят Ивана и Александър.

и ако играта е за сила и Ивана победи Сандю, ще е комедийно шоу
забелязахте ли че Ивана доста често споменава / измиват си ръцете с мен /
оня другия правилно и каза, нейните игри не са на терена

при сливане на отборите Влади е там, а Ивана е няма

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 16:10 от musicdoubl3

# 948
Пропуснала съм ако сте коментирали, тук понеже са строени удобно, като гледам, Любомир е с най-хармонично тяло:

# 949
  • Испания
Ивана и Вайс - лика-прилика.

Толкова за грамотността на Вайс. Кой се опитваше да ме убеди, че той си пишел постовете и бил изключително грамотен?

Оказва се, че още една участничка неслучайно е попаднала във формата. Симона и Ева все качват в стори чалга. Сега се загледах в едно на Ева. Ами тя е участвала в клип на Джена /според надписа на клипа/.

Потърсих инфо. Клипът е от 2019, т. е. пак имаме нечие протеже.

Поредните излияния на Сюзън.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 16:51 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 950
Пропуснала съм ако сте коментирали, тук понеже са строени удобно, като гледам, Любомир е с най-хармонично тяло:

Преглеждайки някои от спойлерите, аз също забелязах това. Вайс, Тодор и Боби са силни определено, но за мен са прекалено набити. Влади някакъв мъничък ми се струва, особено застанал до Любо и Вайс, а Лазаринов по-добре да не го коментирам.

# 951
Мда, и аз не харесвам такива баджаци😸
А Боби има някаква странна фигура, не си личи добре тук.

# 952
  • Испания
Мда, и аз не харесвам такива баджаци😸
А Боби има някаква странна фигура, не си личи добре тук.

# 953
Оценявам усилията на Боби, но за мен лично резултата от тях е изключително грозен Simple Smile

# 954
И криви и късички 😎 🥴

# 955
  • София
Довечера пак игра-баланс.Мира е наядена,както казва Катето-дайте й една игра да стои,че да спечели.
Ивана също е разбрала,както вчера се изрази,че това й се удава.
Скрит текст:
Аз мисля,че точно с нея е този кадър,защото зад нея има зелено съоръжение,дано,дано!
Алекс изобщо не го виждам в тази игра.Така че -прогноза спасяват се Влади и Мира.
От цялото каре аз най-харесвам Ивана.Отдавна съм претръпнала от джуки,сиси и прочие корекции.Тя си играе играта,както може,в никакъв случай не е в извънредна тежест за племето си.Отстоява си нейната философия,има реална представа колко я бива.
Влади не ми харесва.То цялото им племе е едно мълчаливо и скучно.Цели епизоди са ги пропускали.Хубаво-възпитан е,умее да се контролира,но не е изключителен в игрите.
Ето ловците вчера въртяха само три имена ,него го пропуснаха.

# 956
Тази вечер, кои си мислите, че ще са спасените? Аз смятам: Ивана и Алекс, обосновка: Захвата на двамата е много прибран, докато при Мира е на една страна, а на Влади е широк, което му позволява олюляване в двете посоки (базата ми е промото).

# 957
  • Испания
И ако този коментар е на нормален човек...

# 958
  • София
Общо победи
Териториални битки:
1. Ловци – 4
2. Жътвари – 3
3. Рибари – 0
=
Елиминационни битки:
1. Ловци - 8
2. Жътвари – 3
3. Рибари – 3
=
Битки между трите племена:
Ловци - 9 победи (14 играни битки) / 4 втори места ; 1 трето място
Жътвари - 4 победи  (14 играни битки) / 6 втори ; 4 трети места
Рибари - 1 победа (14 играни битки) / 4 втори места ; 9 трети места

В допълнение, само един Ловец си тръгна след битка на Арената и това бе Ева.
Жътварите изгубиха Елена, Митко и Сюзън и на два пъти пращаха по двама свои състезатели на Арената?!
Рибарите загубиха Иво и Христа.
И Ловците в нито един етап от своето съществуване като племе не са оставали 5 човека.

* Това са фактите, а с факти не се спори.

И на фона на всичко това недоумявам как усилено продължава да се пише за някакво скандално разфмормироване на Ловците?! Не съм глупав, ясно е защо, защото се коментират спойлери. То върху спойлери е много лено да се дават прогнози... Така и баба знае.
Аз спойлери никога не чета и винаги се опитвам да прогнозирам само върху видяното от екрана, а не върху прочетеното наготово. И не искам да повярвам в тях и продължавам да недоумявам как е възможно това. Единствената причина поради която Ловците могат да се разпаднат е Тупарев и ко. Никаква друга!
Веднага се сещам за съдбата на най-великото племе в историята, Таяк. Ако и тук повторят сценария падението ще е огромно. Но от пишман сеирджии провалили дори и клюкарника, Биг Брадър, какво друго може да се очаква?
Откъде-накъде след толкова седмици на Арената и толкова победи (вижте пак статистиката) всичко ще се решава в една битка? В една битка да се заложи картата на цяло племе, което е мачкало месец и половина е жалко и несправедливо, защото в една битка винаги всичко може да се обърка и една таква игра няма да е меродавна за абсолютно нищо.
Но горните факти, г-н Тупарев остават в историята и нито един жалко скапълен пасквил, а.к.а. жълт сценарий няма да ги промени!

# 959
  • София
И миналата година най-силните се разформирована, така че не е толкова странно.
Аз и преди съм казвала, че ме дразни това, че продукцията хваща и нарочно събира на едно, място спортисти, за да бият вечно и хората да им, се възхищават. За мен не е честно това, защото на един Николай например му, намаляват шансовете в играта да оцелее. Спряваше се добре в игрите, но изнемощя вече и ако това продължи, лесно, ще го бутнат. Интересно ми е, ако беше в племе, което се храни, как щеше да е.

Тъпо е така, събрали неудачници на едно място за сеира и да ги гледаме как гладуват. Ако отборите бяха равностойни в началото, щеше да е по-яко.

Общи условия

Активация на акаунт