💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 310
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 110
Иванка много удобно си беше подпраля въжето на рамото...

# 1 111
  • IT
Ивана си се беше опряла на въжето от всякъде. Дано Мира победи контраажурно

# 1 112
Само Ивана, оле,оле, оле TrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 113
  • София
Сестринската драма и използването на сестрите от Тупарев, по никакъв начин не само не ме занимава, но дори ми е досадно. Това обаче,  не може да ми повлияе, за да не видя, че Екатерина е добър и всеотдаен в игрите състезател! И не само аз го оценявам!
Точно така, както оценяваме играта на  Вайс и Тодор - неприятни, но добри в игрите!

# 1 114
  • Sofia
Защо никой не направи забележка на тъпата Иванка, или за псевдо примадони правилата не важат?
Скрит текст:

# 1 115
Всъщност Ивана и Вайс правят Влади герой в момента. Въпреки, че аз го харесвам от началото (споменах ли униформените  Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye), справя се във всяка битка, но някак оставаше в миманса, не като един Юлиян например да блесне, тази седмица обаче беше неговата.
Аз се опитвах да не гледам към Ивана по време на играта, но сега във фейсбук групата се върти кадър, в който се е облегнала с цяло тяло на въжето, което е показателно и дотук с поздравленията ми към нея...вземам си ги.
Утре ми е безинтересно, но все пак бих искала Мира да продължи.
Алекс защо така изчатка? Изглеждаше хрисим, възпитан, спокоен и някак му прощавах недотам добрите физически качества. В един момент обаче тотално се промени и въобще не мога да приема, че Катя е причината. Никой не може да изкара неща от теб, ако ти не го носиш, а и Катя ли се оказва най-емоционално интелигентната, та да разкрива истински характери и да сваля маски.

# 1 116
Колкото симпатизирам  на Мира за детското в нея и пълната и наивност, толкова си викам- бегай от адвокат дето не знае какво е цилиндър...

# 1 117
Катето и аз я харесвам как ги "катализира" в племето, на никого не остава длъжна, умна е, в игрите се раздава, и е много откровена. Не ми харесва, че се е вкарала във филма със сестра си, ако беше сама щеше да ми е фаворит от жените.
Мисля, че спешно трябва да си открадне пенсета или най- мслко от продукцията да й подарят. Днес в един момент не я познах.
В същия дух - поръчвам и сутиен за Ивана.

# 1 118
Мисля, че спешно трябва да си открадне пенсета или най- мслко от продукцията да й подарят. Днес в един момент не я познах.
Еми тя си открадна вече.. Grinning Едва ли е била за еднократна употреба, но ..

# 1 119
Колкото симпатизирам  на Мира за детското в нея и пълната и наивност, толкова си викам- бегай от адвокат дето не знае какво е цилиндър...
Хаахаха, тя още не е станала адвокат, може и да не иска да става. Все още е студентка по право. Може съдия да стане..
Ей, няма оттърване от мадам Иванка.

# 1 120
Еееей браво на Николай Hands Clap Току-що видях историята с простреляното куче. Гоуем Никоуай. Hands Clap

# 1 121
  • Испания
Престрелка между Екатерина и Симона.

# 1 122
Катето и аз я харесвам как ги "катализира" в племето, на никого не остава длъжна, умна е, в игрите се раздава, и е много откровена. Не ми харесва, че се е вкарала във филма със сестра си, ако беше сама щеше да ми е фаворит от жените.
В същия дух - поръчвам и сутиен за Ивана.

Към твоя лист нека добавя - гащи за Джери.

# 1 123
Защо никой не направи забележка на тъпата Иванка, или за псевдо примадони правилата не важат?
Скрит текст:

Защото не само нейните крака са извън очертанията. Всъщност тя не направи нищо, което да не е по правилата. Аз също не я харесвам и се надявах да отиде на елиминационен дуел иначе.

Скрит текст:

# 1 124
Престрелка между Екатерина и Симона.

Тия па що?

Общи условия

Активация на акаунт