💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 301
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Испания
Престрелка между Екатерина и Симона.

Тия па що?

Нали Симона каза, че ако вземат Екатерина в тяхното племе, тя няма да спи с психопат в една стая, защото може да я заколи, докато спи. Йоанна спи с Ваня в резиденцията.

Екатерина реагира в инстаграм на момента, след това Симона ѝ отговори.

# 1 126
  • earth
Понеже тези сетри ми станаха толкова неприятни, нека да ви разкажа колко са (не)умни студентите от Йейлския универстит. Аз съм завършил един то тези, Бръшляновите, преподавал съм в такъв, а и повечето ми колеги са ги завършили.  

Необходимо условие за прием е разбира се добър (но не задалжително отличен) успех от гимназията и добри тестове (SAT, ACT). Но такива кандидати има стотици хиляди, ако не милиони. Трябва да се оличат по други признаци. Нaпоследък най-важните такива критерии са:

- Расова/етническа принадлежност, с огромно преимущество за тъмнокожи или мацинстава, без да се гледа социално-икономическата им принадлежност.

- "Трудности" (adverstity) преодоляни от кандидатите и описани в техните есета. Разбира се, тук се преувеличава на воля, дори фантазира.

- Активизъм - политически, екологически е т.н.

Нашата Йоана е явно по третия признак, а може и с помощта и на втория.

И един друг интересен факт. Йоана на 100% има финсова помощ и тя е по нужда а не успех (такива в Ivy League университетe няма). При изчислението на нейният резмер се счита, че 50% от доходите на студента могат да се използват за плащане на таксата. Т.е. ако Йоана спечели наградата, 50% от нея на практика ще отиде в Йейл под формата на намалена стипендия. + 10% данък, остават само 40хил лв. Толкова може да изкара по време на един летен стаж в САЩ.

# 1 127
Може ли някой да пусне снимки с дължината на въжетата,  че и там нещо ме гложди?

# 1 128
  • Sofia
Защо никой не направи забележка на тъпата Иванка, или за псевдо примадони правилата не важат?
Скрит текст:

Защото не само нейните крака са извън очертанията. Всъщност тя не направи нищо, което да не е по правилата. Аз също не я харесвам и се надявах да отиде на елиминационен дуел иначе.

Скрит текст:

Не коментирам краката, чудя се, как "милата" тя не се обеси на тези въжета. 😂

# 1 129
На мен пък Ивана ми харесва. Има наистина много хубава коса, както сама казва, глези я с маски. Браво на жътварите! Влади за нищо не излъга и ми се издигна отново в очите

# 1 130
  • Испания
Може ли някой да пусне снимки с дължината на въжетата,  че и там нещо ме гложди?

Тук въжетата зад Димо - тези, които ще държи Станимира - изглеждат по-къси, но това зависи от ъгъла, под който снима камерата.

# 1 131
Съвсем очевидно е, че според това, кой се надяват/искат да продължи се подготвят и игрите в голяма степен.
Йоанна, когато отиде на номинации и хоп пъзелче за финал, за да може сторито със сестра и да продължи. Като нищо може и да подготвят даден участник за играта, като го пуснат да тренира на нея. И това естествено се прави скрито покрито.
Значи или да правят само женско и само мъжко предаване или да спрат с глупостите. Всеки път като има жена слагат игри в тяхна полза, за да изравняват силите, ама това грам не е честно. Реално разлика между мъже и жени не трябва да се прави.
Как пък на това недоразумение ще му дават все такива удобни игри? Това си беше начертано женска игра, за хора с нисък ръст и ниско тегло.
Влади дори не можеше да си изпъне ръцете и трябваше да се навежда, като най-нормалното нещо беше да крампира в определени зони и това е напълно нормално.
Да не говорим, че Ивана нон-стоп си подпираше въжето на нея, а това реално не трябва да е позволено, защото целта е да се държат само с ръцете. Съвсем очевидно я бутат за да прави интриги, същата работа както със сестрите и всяка отборна игра накрая с пъзели за да ги изкарат "великаните". Не виждам какво спортно има в това да редиш пъзели и каква воля се изисква там ....
Да не забравяме, че Ивана на предишни игри гледаше да преписва на пъзели от други и пак си разминаваше, а Тодор го дисквалифицраха, за нещо което другия отбор правеше много преди Ловците.
Предаването е 80% биг брадър с написан сценарии и предварително избран победител, 10% игри и 10% шанс.
Водещата пък съвсем очевидно изкарва жените като едва ли не супер жени, а Ивана тича по-зле и от Инвалид, кое и е невероятното, че и давате начертана статична игра, предварително предначертана за нея ?
Като правите нещата уж "безпристрастно", защо не дадохте физическа игра? Значи мъжете могат да ходят на женски игри, ама за жените не може подобен тип игри на номинации/елиминации ? Да кажем с носене на тежест, за истинска издръжливост, сила и кардио примерно.

# 1 132
Благодаря, тук уж с еднаква дължина ми се виждат, пък после червеният сектор на едни беше около колената на други около кръста.🙄🤔
Нещо не е както трябва, но не мога да разбера какво.Нямам нерви обаче да то гледам пак

# 1 133
И аз исках Ивана да падне, ама ей на, ще си я гледаме още, че даже и със самочувствие на победител Close

# 1 134
Гледам ИВ и когато чуя Йоана да говори, превключвам на друг канал. Не ми се е случвало досега. Това превземане, гърчене, глезене, отвратително ми е. Жалко, хареса ми миналата година предаването. Близначките се караха с Юлиян, беше понякога доста досадно, но пък такива им бяха взаимоотношенията, играеха и се раздаваха. Жалко. Дано не гледаме двете откачалки до края.

# 1 135
  • София
Скрит текст:
Ех, този Владислав и неговото възпитание - цял епизод не спря да дудне...
Казва истината, за мен това не е дуднене, а факти.
И все я казва в отсъствието на тези, за които говори - отново факти.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 00:39 от La Vikinga

# 1 136
Скрит текст:
[/quote]
Ванче, спри се!!!😄😄😄😄

# 1 137
  • София
Благодаря, тук уж с еднаква дължина ми се виждат, пък после червеният сектор на едни беше около колената на други около кръста.🙄🤔
Нещо не е както трябва, но не мога да разбера какво.Нямам нерви обаче да то гледам пак
Участниците са с различна височина, затова на по-ниските е по-лесно, не трябва толкова да се навеждат, но в случая и мъжете не бяха супер високи. На Милен примерно щеше да му е много сложно.

А това, че ги подготвят участниците не го вярвам. Че нали ако тази игра те подготвят, а друга не, ще решиш, че са подготвили, опонент и  няма да имаш мотивация. Никой, не иска да гледа демотивирани участници.
Вярвам обаче, че може и тази година да се преиграват игри.

# 1 138
  • Sofia
Скрит текст:
[/quote]
Да не гледаме различни предавания?

# 1 139
  • София

Дължината на въжетата, определено беше съобразена с височината на Ивана, за да не трябва да стои наведена.

И ОЩЕ ЕДИН
Игри на волята: България (22.10.2020)
Сезон 2 Епизод 35

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 01:11 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт