💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 509
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Испания
Скрит текст:
Лазаринов и Боби не бяха стигнали до прозрението, че и е сестра, а точно Тодор, хех
Лошото е, че този разговор тези тримата го водят точно един епизод след разговора край огъня между Ралица и сестрите и ден преди явното вече преразпределение на племената.
Ако всичко е режисирано
Скрит текст:
, то давам оценка слаб 2. Защото за зрителите щеше да е много по-готино да видят едни шокирани съсетзатели, отколкото такива което вече на 90% знаят истината.

лелеле как псува Алекс. Ужас. Изключително грозно.
Май ще минавам към Мира. За първи път го чувам сега в промото. Бях ви чел, ама това е брутално бе. :о

Замени "ако" с "тъй като".

# 1 336
  • София
Ако си спомням добре, Александър се беше писал интелектуалец. Колко интелигентно и интелектуално псува...
Може и да греша, така ми се струва, /за интелектуалеца/

# 1 337
Доста тежка игра е това.

# 1 338
Поне играта е интересна.

# 1 339
  • София
Играта на Стоян и Юлиян, само пъзела е друг.

# 1 340
Оопс ами сега ако слабаците Сашо и Мира бият времето на непобедимия Юлиан...Trollface

# 1 341
  • София
Колко грозно псува този човек... 🤮
Човекът е циклофреник. От пълна флегматичност  рязко преминава в истерично-агресивни залпове.

# 1 342
  • София
Смайл ясно е че е режисиран сценария със сестрите. Имах предвид дали директно са им казали, че са сестри или леко са ги насочили за някаква връзка и са ги оставили сами да наредят пъзела.
Каквото и да е, все е тъпо и се изложиха на всички фронтове за мен.

# 1 343
  • Испания
Ако си спомням добре, Александър се беше писал интелектуалец. Колко интелигентно и интелектуално псува...
Може и да греша, така ми се струва, /за интелектуалеца/

Аз го определях като интелигентен, но някъде по пътя към интелигентността яко е кривнал вляво или вдясно. Съжалявам!

# 1 344
Ама че нагласена работа. 6см. срещу 10см, първи ред на пъзела нареден. Искам Сашо да отпадне ама не точно така!

# 1 345
Станимира не ми е любимка, но и стискам палци. Тоя Александър ми е изключително анти.

# 1 346
  • Испания
Ама че нагласена работа. 6см. срещу 10см, първи ред на пъзела нареден. Искам Сашо да отпадне ама не точно така!

Сефте!

# 1 347
  • София
Само привидно е играта на Юлиян и Стоян.
Там лодките бяха наистина лодки и гребяха много повече, а не тези сърф дъски. Меко казано е несериозно да се споменават тези двамата туристи редом до Стоян и Юлиян.

# 1 348
Ахахахаха .. току-що махна предпазителя на брадвата Simple Smile

# 1 349
Ахахахахаха деба "тъпата" брадва Trollface

Общи условия

Активация на акаунт