💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 019
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Germany
На мен от промото ми се наби в очи на Джери голото д*пе само. Ужас! Такава заголена каква воля, какви игри. Не ми се връзва нещо.
🤣 Викаш, който ходи с голо дупИ няма воля

# 1 486
Дяволо, за съжаление, това е нивото. Ниска култура имаме като народ.
Но наистина тук в темата срещам предимно точни коментари и това ми вдъхва надежда! Flowers Hibiscus

# 1 487
На мен от промото ми се наби в очи на Джери голото д*пе само. Ужас! Такава заголена каква воля, какви игри. Не ми се връзва нещо.
🤣 Викаш, който ходи с голо дупИ няма воля
Викам, че е за друг формат Blush

# 1 488
Аз нямам нищо против голото дупе на Джери Grinning  ама и не ми прави чак такова впечатление. В инстаграм само такива снимки си качват.

# 1 489
Скрит текст:
Скрит текст:
tag

# 1 490
Никого не оправдавам, най- малко Сашето, но само на мен ли се случва като трябва да се мобилизирам бързо, защото няма кой друг, да помогне да си говоря, а понякога казвам и “лоши думи”, които при никакви други обстоятелства не употребявам? Така се самонахъсвам и толкова? На никого не съм споделяла. Два пъти ми се е случвало да закъсам с колата и то с малко дете с мен- беше ми неудобно от него като се слушах, но се измъкнахме? Това прави ли ме луда? Или невъзпитана?

# 1 491
Аз нямам нищо против голото дупе на Джери Grinning  ама и не ми прави чак такова впечатление. В инстаграм само такива снимки си качват.

Оставаше и да имаш против Joy А иначе в инстаграм със сигурност има по-забележителни дупета. Stuck Out Tongue

# 1 492
  • София
lordhera,
Много хубав коментар, дълъг и точен, както обичам, хаха.
Освен да ти кажа, +1 друго не остава. Мне, имаш +111 Simple Smile

# 1 493
Ами .. още един съсипан от Тупарев формат ако сте прави за Ловците.
Аз лично не съм за тях, но съм за справедливост. А когато племе, загубило само един член се разпада е всичко друго, но не и справедливо. Аз гледам почти от началото с нагласата за шоу, не за състезание, но такива действия продължват да ме дразнят много силно.

За какво играха до момента? Обезсмисля се изцяло първата част на формата ако всичко се решава само от една игра. А най-лошото е, че от Продукцията вероятно освен удобно подбрана игра ще използват и играч ( Йо вероятно )за да постигнат целта си. Предполагам с идеята глупавите зрители да хейтят играча, а не продуцента.

Поне моите фаворити във формата са персонални.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 23:33 от Bengun

# 1 494
Толкова грозни псувни от така "възвишения" и уравновесен до момента Александър, пардон - нарекъл се Левски...Направо гавра с Левски и Ботев, ама това е друга тема. Той сам се хвалеше колко е културен и спокоен, че и морал четеше в темата...Думи нямам.

# 1 495
lordhera,
Много хубав коментар, дълъг и точен, както обичам, хаха.
Освен да ти кажа, +1 друго не остава. Мне, имаш +111 Simple Smile
Още от първи сезон сме на 1 мнение, така че винаги сме се разбирали. Юлиян е истинският победител на с1 !!! :Д
Нямаше да гледам втори сезон, но пак заради жената го загледах. :Д Но реално го гледам кажи-речи за сеир.
Тоя сезон няма толкова комплексни участници, а и игрите са кажи-речи на 80% същите или леко променени, което само говори за ниското качество. Не можаха 1 игри ли да измислят? Толкова ли е трудно ? Какво са правили през цялото време? Не трябваше повтаряща игра да има ....
Гледам съм и оригинала и там игрите са брутални, многокомпонентни и всичко е брутално и няма тоя мъж, оная жена.
От истинското шоу:
https://www.youtube.com/watch?v=TLc6jX1VSAU
На едно от шоутата, какви участници има:
https://www.youtube.com/watch?v=K8wrtGsZow0
Жените там са някакви супер надъхани, очевидно можещи и грам не са дават.
За това какво да кажем?
https://www.youtube.com/watch?v=OLWjZ7b6b_A
Жената на хват тип набиране и държане издържа повече от някои от мъжете .... На уреди за кофички същи. Това реално е за издръжливост.
А тия нашите ни залъгват с Ивана, Йоанна, Катя и Станимира .....

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 23:36 от lordhera

# 1 496
  • София
Мен друго ми е странно.
Ок, ясно е, че продукцията иска да провали силното племе, за да стане по-интересно. А и като се замисли човек, Жътварите и Рибарите не са племена, там не могат да се търпят едни други. Не че Ловците са цъфнали, но определено са най-задружни, а тези, които не пеят в общия хор според мен биха защитили цветовете на племето си (без кукуто Йоанна естествено по обясними причини) и щяха да гонят останалите. Докато сега ще настанат съвсем нови лагери и врътки и всичко ще е отворено. Но за мен това е най-вече голямо побутване към Жътварите, защото ще разтурят племето душманин, а именно Ловците. Майната му на феърплея...
Както и да е, друго ми е питането. Как ще се получи на Арената обаче? Допускате ли цялата игра да е пародия и директно да са казали на Ловците да не си дават много зор или да грешат, за да загубят??? Както е в реалния спорт, когато някой решава да продаде мача и симулира. Има го във всеки един спорт.
Защото рискът да не се получи желания резултат от Тупарев е много голям все пак. Или пък в хода на играта си измислят някакви прични да се преиграва и преиграва, но не ни се показва всичко това при финалния монтаж и се играе докато не загуби този който трябва?
Много ми е странно, но уви, никога няма да разберем на 100% цялата истина. Simple Smile

# 1 497
  • Испания
Толкова грозни псувни от така "възвишения" и уравновесен до момента Александър, пардон - нарекъл се Левски...Направо гавра с Левски и Ботев, ама това е друга тема. Той сам се хвалеше колко е културен и спокоен, че и морал четеше в темата...Думи нямам.

Не се е нарекъл Левски. Николай започна да му вика Ботев и той на Николай - Левски.

Дяволо, никой не е венчан за никого в този формат. Всеки влиза сам и излиза сам. Наградата е индивидуална, а не отборна.

Втори сезон гледаме все пак.

# 1 498
Много от нас в крива ситуация си викаме “Каква съм кокошка с брошка“ , но едва ли са много тия, дето се шамарят сами себе си и се самопсуват....Аз поне “на живо“ не познавам такива психари. Определено Александър се нуждае от специализирана помощ. И колкото и да е шашава Катя, тя просто няма капацитета да го докара до това ниво. Тоя човек си е обременен още преди предаването.

# 1 499
За мен лично няма нищо ненормално в това, че сам се е псувал, странното е, че този тип псувни са в абсолютен контражур с поведението му когато не е под напрежение. Най спокойния възвишен тип и изведнъж това?

Иначе за днес браво мога да му кажа. Наистина обърна тази несправедлива игра

Общи условия

Активация на акаунт