Перилни препарати и омекотители – 63

• 48 543
  • 773
  •   1
Отговори
# 630

В този ИМА кислородни избелители.
На този ариел който имам,купуван от К. в състава няма

Едва ли е, но да не е гел твоя?

# 631
  • Сливен
Това е моя

Понеже не пише,че е за цветно,приех че е за бяло.

# 632
  • София
Блестящи цветове горе в ляво говори, че е за цветно.

Геловете и капсулите Коколино добри ли са ?

Коколино за бяло пере прекрасно! Много съм доволна! Но е много неизгоден, защото пише 40 пранета, 20-ина лв., но дозировката е за 2-3 кг. пране... И отиват нещата на двойна цена.
За тъмни не пере. Ама изобщо! Ползвам го само за одеялата.
За цветно така и не заредиха да го пробвам.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 13:31 от Dicewithoutnumbers

# 633
Това е моя

Понеже не пише,че е за цветно,приех че е за бяло.

Съвсем ги изкилифериха тия надписи отпред, и картинки.

Ясно. Значи остава да гледаме състава отзад! Друг начин и общовалидно правило, очевидно нЕма!

Да върнем цветовете.Joy
На бялото как ще му го върнат, като няма кислор.изб....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Denk Mit добър прах за бяло ли е ? Гледам че в старите теми има много доволни но не знам дали сега е така добър .

# 635
Няма мирис много, ако не те бърка това. На някои им миришело на химия от него след изпиране. На мен по-скоро не.

# 636
Няма мирис много, ако не те бърка това. На някои им миришело на химия от него след изпиране. На мен по-скоро не.
Не не ме интересува много мириса . Просто ще слагам повече омекотител . А изпира ли петната ? Защото това ми е много важно .

# 637
  • София
Благодаря за разясненията!
Този Ариел за мен си е за цветни и според надписа и по картинката с дъгата и с този състав.

# 638
  • Варна
Пере си Денкмит и маха петна дори от кухненските ми ханкели. Нямам оплаквания от него. А за аромат...ами мирише на чисто. Не съм фен на омекотителите. Така или иначе от сушилната всичко излиза омекотено.

# 639
Денк Мит за бяло добър прах ли  е ?
Денкмита за бяло не ми допадна. Не переше добре.

# 640
Аз в началото бях много доволна от ДенкМит, но последните месеци не пере изобщо. Че децата са в петна постоянно - са, но преди се справяш, а сега не.

# 641
  • София
Мен покупките на сляпо явно ме привличат.... Готова бях да поръчам Шанел 5 на сляпо... Отказах се
Сега обаче по препоръка на продавачката в козметичен магазин ще взема Персил 10кг за 25 лв... Дадох капаро вече и се надявам да не се разочаровам!

# 642
Мен покупките на сляпо явно ме привличат.... Готова бях да поръчам Шанел 5 на сляпо... Отказах се
Сега обаче по препоръка на продавачката в козметичен магазин ще взема Персил 10кг за 25 лв... Дадох капаро вече и се надявам да не се разочаровам!
С Шанел и Персил никога не можеш да сбъркаш! Wink

# 643
  • Русе
Последно - има ли кислородни избелители в праха за бяло пране Персил или няма? Гледам, че в Метро 108 пранета е 30лв. Мисля да си взема и понеже ММ ще мине да го купи, и въобще няма да се съгласи да чете състав искам да знам предварително.

# 644
С Шанел и Персил никога не можеш да сбъркаш! Wink

Обаче с Шанел 5 на сляпо - смятай, че си сбъркала. Тест на кожа трябва! За Персила съм съгласна, но 10 кг за 25 лв. ми звучи нещо... не както трябва, да не е турски?

Общи условия

Активация на акаунт