Перилни препарати и омекотители – 63

• 48 534
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Последно - има ли кислородни избелители в праха за бяло пране Персил или няма? Гледам, че в Метро 108 пранета е 30лв. Мисля да си взема и понеже ММ ще мине да го купи, и въобще няма да се съгласи да чете състав искам да знам предварително.

Последно, слагаш очилата и четеш отзад какво и дали има.
Grinning

# 646
Вчера и аз си взех кутия Ариел за бяло от Кауфланд. Ами да - отзад не пише за избелители. Жалко, пак ще го ползвам за бяло, но няма да повторя повече.
То пък късмет, как не заговорите по-рано и да разбера...

# 647
  • Русе
Последно - има ли кислородни избелители в праха за бяло пране Персил или няма? Гледам, че в Метро 108 пранета е 30лв. Мисля да си взема и понеже ММ ще мине да го купи, и въобще няма да се съгласи да чете състав искам да знам предварително.

Последно, слагаш очилата и четеш отзад какво и дали има.
Grinning
Е! Писах, че няма да го купувам аз. Мъж нали си пращала да ти пазарува? Grinning
Скрит текст:
Преди малко, докато беше в Лидл за пиле и скаморца два пъти ми звъня. Първо да пита какво трябваше да купи и после  - къде била скаморцата Expressionless А Лидл е неговата територия за пазаруване. Аз там ходя по-рядко.
Явно ще трябва да го карам да ми снима и да ми го изпрати, за да го погледна аз. Ама, няма да го предупреждавам предварително, че ще взема да го откажа да минава през Метро като знае, че ако не ми хареса състава няма да купи Joy

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 12:57 от viki_1974

# 648
  • Пловдив
Здравейте! Много отдавна не съм писала и чела темата, може би защото се презапасих с много препарати и не исках да се изкушавам, докато не ги изразходя.
Последната комбинация, която ми харесва като аромат, е прах Персил + омекотител Сано. Обаче ароматът е убийствено силен, затова се старая да намаля количеството на омекотителя. Simple Smile

Имам въпрос -  имам хубави хавлиени кърпи, които обаче след като се изперат няколко пъти стават супер груби. Преди бяха мекички, а сега са като шкурка. Има ли вариант да станат отново меки? Може би трябва да сменя и самите кърпи (да сменя материята имам предвид, защото те не са стари и захабени, но може би памукът става груб след много пране).
Ще бъда благодарна за съвети, насоки и предложения.

# 649
  • Пловдив
Взех ДМ-ския прах за бяло. Пише си, че има избелители...нямам уау впечатления, ама ще го пробвам пак.

# 650
Здравейте! Много отдавна не съм писала и чела темата, може би защото се презапасих с много препарати и не исках да се изкушавам, докато не ги изразходя.
Последната комбинация, която ми харесва като аромат, е прах Персил + омекотител Сано. Обаче ароматът е убийствено силен, затова се старая да намаля количеството на омекотителя. Simple Smile

Имам въпрос -  имам хубави хавлиени кърпи, които обаче след като се изперат няколко пъти стават супер груби. Преди бяха мекички, а сега са като шкурка. Има ли вариант да станат отново меки? Може би трябва да сменя и самите кърпи (да сменя материята имам предвид, защото те не са стари и захабени, но може би памукът става груб след много пране).
На колко градуса переш кърпите ? Ако имаш сушилня ги сложи вътре на най висока степен на програма памук .

# 651
  • Пловдив
Пера понякога на 40,понякога на 60-зависи с какво друго съм ги сложила в пералнята.
За жалост нямам все още сушилня, но съм в процес на събиране на мнения за такава.

# 652
  • София
От моите опити да направя кърпите пухкави като по хотелите - прахове, омекотители, различни програми на пране... нищо не помогна. Само сушилнята.

Miss M, дай да го видим тоз Ариел за бяло от Кауфланд, моля!

# 653
Скрит текст:

# 654
Може ли да споделиш кой цвят и под каква форма е персила , откъде го купуваш , понеже е различен явно и кой цвят на Саното ?

# 655
  • София
Скрит текст:

Ама това не е Ариел за бяло?! Най-малкото има надпис за блестящи цветове и нарисувана цветна дъга. Може би етикета в магазина е бил объркан.

# 656
  • София
Моят Ариел за бяло е с кислородни избелители. Купуван е от Била преди седмица.
Скрит текст:

# 657
  • София
Точно, хубаво, че кутията е същата за да се види разликата.

# 658
  • София
Хавлиените кърпи се втвърдяват от недобро изплакване, по-точно от остатъци перилен препарат. Решението е - нови и пране с повече вода.

# 659
  • оттам, откъдето започва България
Вчера и аз си взех кутия Ариел за бяло от Кауфланд. Ами да - отзад не пише за избелители. Жалко, пак ще го ползвам за бяло, но няма да повторя повече.
То пък късмет, как не заговорите по-рано и да разбера...

Явно си купила за цветно пране. Ако не си отворила кутията може да го смениш с Ариел за бяло пране.

Общи условия

Активация на акаунт