Перилни препарати и омекотители – 63

• 48 545
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моят е 7,5кг за 50 пранета, НО за 4-5кг дозата е 200мл, а за 6-8кг (каквато ми е пералнята) 300мл (грамовете не играят роля тук Wink ).  Ще го ползвам на половин зареждане евентуално, защото и без това най-често пускам по половин пералня. Лошото е, че за цветно имам предостатъчно прах, а първосигнално виждайки зелен пакет (цветните ивици горе ги няма при мен), предположих че е за бяло и въпреки че беше нежелан подарък, реших че ще ми е от полза... Кой да се сети за Гугъл, хич ме няма Grinning Grinning Grinning  Дано поне пере сносно!
Благодаря момичета  :*
На твоя пише ли, че е за цветно (цветните букви над марката)? Щото ако не пише, може и да е универсален или за бяло.

# 616
  • оттам, откъдето започва България
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ , някой път ще пробвам както казваш. Мен все ме е страх да не останат следи по цветните дрехи и затова предварително го разтварям.

bradata, мисля и друг път съм го писала, че няма значение за колко кг е пералнята. Моята е 8 кг, но едва поема 4-5 кг пране (винаги го тегля). От натъпкване на прането според мен смисъл няма. Така че щом переш половин пералня, т.е. 2-2,5 кг пране, 200 мл прах ще бъдат много, а 300 мл прекалено. (според мен).

Ако можеш качи снимка на праха ти, че може да те подведем с информацията.

# 617
Бих посъветвала да видиш отзад състава му - дали има избелители на кислородна основа. И от там да разбереш какъв е.
Виж на немски как се изписват.

С планина отпред е за бяло. Беше поне де. Та на прима виста си помислих че е с избелители.

Най-сигурно е отзад да видиш. Или снимай задната страна.

# 618
  • Пловдив
Ще помогнете ли с превод какъв е този Ариел, дето ми го харизаха, че бил много изгоден... Че е типичният препълни-чекмедже е ясно (дори не знам как би се побрало препоръчаното количество в предвиденото отделение Grinning ), ама за бяло, цветно, "универсален"...?  Rolling Eyes
Скрит текст:

bradata,аз знам турски език-renklilerе özel-специално за цветни,Arıel temizliği-чистотата на Ариел,dev ekonomi-много голяма икономия.Ако покажете указанието за дозиране,ще Ви го преведа.

# 619
Геловете и капсулите Коколино добри ли са ?

# 620
Кой прах е по добър за цветно ?  Персил или Ариел ?

# 621
За цветно персил. За бяло ариел.

# 622
  • Сливен
Ариела за бяло е без кислородни избелители

# 623
От кога?

# 624
  • София
момичета възможно ли е да се изпере боа зя обувки от шушлякова материя? изпрано в пералня с прах за пране - няма резултат, със вениш също

# 625
  • Майнатаун
Кои прахове са с кислородни избелители? Омо и Персил за бяло?

# 626
  • София
Е, много хубаво! Защо така масово изкарват избелителите от състава? И от детския Персил ги бяха махнали по спомен.

# 627
  • Сливен
На този ариел който имам,купуван от К. в състава няма

# 628
Денк Мит за бяло добър прах ли  е ? А има ли Персил който да е за бяло но да не е бебешки ?

# 629
Денк Мит за бяло добър прах ли  е ? А има ли Персил който да е за бяло но да не е бебешки ?
Има.

Общи условия

Активация на акаунт