Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 679
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 180
Ама те, предполагам, се хранят с прибори. А облизването на чиниите, допускам, че го правят, за да не иде фира малкото, останало по чинията. Joy
Йогата ядеше с ръце - по индийски маниер, това вече ми е гадничко за гледане, но - щом му харесва, негова работа. Simple Smile

# 181
Харесвам Боби, но са го дали няколко пъти само. Умишлено някои хора не ги показват и така си остават симпатични за нас 😄.
Така, че не ми е фаворит за финал.

Много е спокоен човека и си върши работата, за това и не влиза толкова в кадър. Предаването набляга на интриги и скандали. Тези персонажи са интересни. Боби най-много да го гледаме, как си кове по цял ден или да реди теракот Grinning

# 182
  • Варна
Дава ми се, че до финала ще издрапат - Геле, Мария, Надя и Боби.

# 183
Ама те, предполагам, се хранят с прибори. А облизването на чиниите, допускам, че ги правят да не иде фира малкото, останало по чинията. Joy
Йогата ядеше с ръце - по индийски маниер, това вече ми е гадничко за гледане, но - щом му харесва, негова работа. Simple Smile

Може облизването да е с цел миене Grinning

# 184
Еее, кофти ми стана за Ванчето . Дана да не злорадства много . Помня, че ревеше в едно друго предаване, когато не я избраха за фермерска невеста .

# 185

Много добър завършек за такова предаване. Геле си мисля, че ще отпадне пети или шести. Надя преди него си мисля. В дирекна елиминация с Мария.

Еее, кофти ми стана за Ванчето . Дана да не злорадства много . Помня, че ревеше в едно друго предаване, когато не я избраха за фермерска невеста .

Във "Фермер търси жена", тя е по земеделски предавания. Да и взема животни и ниви, ме съмнява и ден да остане. Хубаво е във Ферма, но да не бараш нищо Grinning

# 186
На шега, на  майтап, май вярно  ти се дава!
Ами, ако е  истина ?! Thinking

# 187
Масичката, футьолчиту и картината са покъртителни. Даже и племенниците, в периодът им от детската градина биха се справили в пъти по-добре от творкинята. Явно важното е да си вярваш...Че освен красива, умна, мила, на всичкото отгоре си и талантлива.

Тя казва ли някъде, че е талантлива? 🤔 Аз все чувам, че нарича това нейно хоби и се надява  хората все пак да го оценят и това да се превърне в нейна работа.

# 188
Същата прогноза за финална четворка направих преди известно време. Но с вероятност и Кустев да присъства - на мястото на Боби.

А Антония учи дизайн в НБУ, та май не е точно хоби.. творчеството ѝ...

# 189

На мен ми се дава Кустев, Петър, Мария и Ваня/Надя, ама дали или...Simple Smile

# 190
В първия сезон имаше един участник Георги, който беше близък с Мария и Альона. Когато отпадна, посочи за фермер Димитър.
Учудих се от избора и му писах във фейса. Питах го защо е решил така. Той ми отговори, че не е искал никоя от тях да му си сърди, че не я е избрал.
Та, може и сега Тони да избере друг човек, различен от Петър и Калоян.
Моето мнение е, че ще посочи Петър.

# 191
  • Sofia
Аз гледах интервюто с Антония и се учудих много когато каза, че родителите и са я накарали да влезе във Фермата. Трудно ми е да си го представя освен ако не е било някакво ежедневно мрънкане как не е щастлива и прави едно и също всеки ден.

# 192
  cat lady Thinking И при теб,  май  има "информационни сигнали" !

# 193
Аз гледах интервюто с Антония и се учудих много когато каза, че родителите и са я накарали да влезе във Фермата. Трудно ми е да си го представя освен ако не е било някакво ежедневно мрънкане как не е щастлива и прави едно и също всеки ден.

Не е толкова чудно, ще добие популярност девойката. А родителите ѝ са търговци и са наясно, че без реклама трудно се пробива.
 Пък може да излезе велик дизайнер (на фотьойли) от нея, знае ли човек. Че май за плеймейтските работи е позакъсняла, поне така разправят по-млади и запознати съфорумци, аз не ги чаткам тия неща. Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 20:25 от Ендорфинче

# 194
  • Варна

Ако се сбъдне прогнозата ми (което е малко вероятно де, ама да има), ще съм да победи този който се представи най добре на финала. Не мога да дам превес на никой, защото тъкмо си харесам и хързууул го дават в негативна ситуация и ми спихва ентусиазмът.
Знам кои не искам на финал - Пешко секса, Калчо, Дана, Шкафче, Поли.

Общи условия

Активация на акаунт