Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 686
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 135
Масичката, футьолчиту и картината са покъртителни. Даже и племенниците, в периодът им от детската градина биха се справили в пъти по-добре от творкинята. Явно важното е да си вярваш...Че освен красива, умна, мила, на всичкото отгоре си и талантлива.

# 136
  • София
Според мен Косъма няма капацитета да погледне и един ход напред, така че ще посочи Калоян или Петър, по-скоро Калоян. Но не бих заложил на това, защото коефициентът ще е някъде към 1.50 срещу 2.20 за Мария/Митко, а обикновено коефициентите в диапазона 1.50/1.60 трудно излизат. Да видим, ще е интересно. Simple Smile

Колкото до анкета, мисля че е крайно време след като се видя кого харесваме и не харесваме да се пусне и такава за това кои смятаме, че ще са финалисти. Първо финалисти, има време за краен победител. То глаусвайки за финалисти (мъже/жени) ще се види и кои са ни като цяло фаворитите. Simple Smile

# 137
  • Асеновград
Тази сутрин гостуваха на Антония в дома й и тя каза, че се занимава с рециклиран дизайн, което намирам за хубаво. Аз самата се интересувам от рециклиране и екология, така че я поздравявам затова. Абстрахирам се от участието й в предаването в случая.

Гледах, отчайващо бездарна е.

+1 направо ужас , тази не е наред.

# 138
Ай, фотьойлът е ужасен на Тонка, все едно на някого са му рязали вените на него, страшно изкуство, много съм впечатлена. А, и масата от палети, много творческо.... не'ам думи.

# 139
Цитат
Петър и Калоян ще останат мои приятели занапред в живота. Аз държа на тях и ги ценя като хора, имат уникални качества. И да, само приятели ще бъдем", категорична е Тони.
Това е отговорът, според мен, за това кой ще посочи за фермер.
Иначе да се радва на изтичащите мигове слава, защото още утре ще е забравена.
Особено след предстоящата дилема на Шкафчето,https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-edna-ljubo … surov-kartof.html

# 140
Аййй, фотьойла да беше оставила фризьорчето да го изхвърли.Smiley Но тя с тези дейности се занимава в свободното си време! Wink

# 141
Масичката, футьолчиту и картината са покъртителни. Даже и племенниците, в периодът им от детската градина биха се справили в пъти по-добре от творкинята. Явно важното е да си вярваш...Че освен красива, умна, мила, на всичкото отгоре си и талантлива.

Във визитката и показаха различни картини. Момичето има талант...

# 142
  • София
Благодаря за темата.
Присъединявам се към мненията, че Антония няма мозък, така че ще посочи Калоян или Петър за фермер.

# 143
За рециклираното изкуство , не знам но лично на мен картините й ми допадат.Може би зашото самата аз не съм особено творческа личност ..и не съм голям критерии.

# 144

Във визитката и показаха различни картини. Момичето има талант...
Ама разбира се...
Коментирах тази на стената, понеже тя ми въздейства малко по-силно, отколкото напръсканите с лъскав лак за коса увехнАли рози. Не знам защо толкова много е направила. Явно този уникаУен шедьовър е най-търсен.

# 145
Аз съм на работа и не успявям да смогна да наваксам 🤣
Продукцията не подшушва нищо при предложението за фермер, което се прави след дуела веднага.

Аз продължавам да смятам, че няма да са Петър и Калоян, дори и доводите ви да ми се струват правдоподобни.

# 146
Цитат
Момичето има талант...
За такъв талант в моето детство наказваха. Особено след като изрисувах стените с черен флумастер и реставрирах покривката на масата със сок от вишни.
За едни беля, за други арт- изкуство.

# 147
И аз да заложа: Тонка Косъма ще избере Калоян/ Петър за фермер. Не ми се вярва да протече някаква друга мисъл при нея.

# 148
Не вярвам,че Тоца ще направи не емоционален, а обмислен избор - залагам за тарикатите.
Аз казах вече, но все пак
+1
+1

# 149
И аз съм за "Вашата финална четворка" като следваща анкета.
Четири възможности за избор - две жени и двама мъже, всички фермери участват в анкетата.

Общи условия

Активация на акаунт