Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 712
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Много ясно, че е заради дупарата - няма нужда от повече доказателства
Според мен, Митака подкрепи То заради търга. Когато беше фермер, Тони посочи Шестака за най - работен и се изказа доста ласкателно за него. Не виждам друга причина за подкрепата на Митко.

В играта няма да се включа, защото не съм схемаджийка, а и интуицията днес ме предава. А това не се е случвало никога досега в моя живот. Innocent
Но предложение за анкета ще дам -
С кой от мъжете искате да сте ратай?
И понеже не съм лицемерка ще ви кажа за кой ще гласувам - Анго.
Сетих се за още една анкета:
Коя от жените бихте искали да ви гримира?
Тук вече няма да си  издам  гласуването Close

# 121
Благодаря за темата!
Залагам на Пешко или Смешко Grinning

+1

# 122
  • Варна
Мисля, че Тони ще гласува емоционално и ще предложи Калоян или Петър. /По-скоро Калоян, Петър каза, че не иска да е фермер./

# 123
Ох бе, сега пък Смешко. Satisfied

Dorina_10, всъщност даваш много добра идея за два, че и три въпроса в анкета, тъй като стана ясно тегавото пускане на нова след определени дни. Браво за проявената не/здрава мисъл Wink

# 124
Благодаря за темата!
Залагам на Пешко или Смешко Grinning

+1
+1 и от мен.

# 125
Ако няма подсказка от продукцията, Тоца не можа да посочи други освен смешко и пешко.
Значи стана
+100, както се казва.
Даже предпочитам намесата на дългият пръст  на И &А иначе всичко е много предвидимо.
Но...пък ако е един от фвамата тежко ще се сгромоляса след пакостите на Бай Анго❤️, режисиран от А и И.

# 126
Май повечето сме за Пешко или Смешко Grinning
А за анкета аз бих предложила кой според вас ще спечели Фермата с максимум 3 опций за посочване към края на предаването такава анкета малко ми се обезсмисля, но сега определено би ми било интересно да видя кой как се възприема от нас Simple Smile

# 127
Май повечето сме за Пешко или Смешко Grinning
А за анкета аз бих предложила кой според вас ще спечели Фермата с максимум 3 опций за посочване към края на предаването такава анкета малко ми се обезсмисля, но сега определено би ми било интересно да видя кой как се възприема от нас Simple Smile

Мария, Борислав, Даяна и Петър/Данчо ги виждам финалисти.
Надя и Мария виждам отпаднала, ако Даяна вземе имунитет и двете се изправят по между си.
Калоян и Петър, единия ще отнесе рязко негатива. И да ти се изредят Кустев, Ангел или някой др. шанса да се запазят 2- мата е минимален, даже фантастичен. Петър ще се спаси, сигурен съм на 100%.

# 128
  • Асеновград
Момичета , чак сега изгледах дуела. ЕЕЕЕ няма такъв кеф , хахах не че много харесвам Поли фон дьо тена , но Тоца едвам е трая. Сега и събраха ,,пръснатият панаир,, и от вкъщи да гледа играта.
Ангел взе отново да ме изнервя с тези постоянни тъпотии , все пак голям човек е....ще видим как ще продължи.
Сельо и Петьо , ще ближат рани....
Много ми хареса този дуел.....
За сега харесвам Кустев , че Ангел малко прекалява и нещо не ми харесват тези детинщини.

# 129
  • Варна/Амстердам
Тази сутрин гостуваха на Антония в дома й и тя каза, че се занимава с рециклиран дизайн, което намирам за хубаво. Аз самата се интересувам от рециклиране и екология, така че я поздравявам затова. Абстрахирам се от участието й в предаването в случая.
Иначе са ми много смешни, когато кажат, че са навън от два дни. Всеизвестен факт е, че епизодите се излъчват с повече от месец разлика. 😂 Ние сме по-наясно от тях май. 😂

# 130
  • out of space
Тази сутрин гостуваха на Антония в дома й и тя каза, че се занимава с рециклиран дизайн, което намирам за хубаво. Аз самата се интересувам от рециклиране и екология, така че я поздравявам затова. Абстрахирам се от участието й в предаването в случая.

Гледах, отчайващо бездарна е.

# 131
  • Варна/Амстердам
Важното е, че се занимава с нещо полезно и дава живот на по-стари предмети. Иначе и на мен не ми допада много стила й. Картините са една идея по-интересни.

# 132
  • London
Дайте линк да й видя творчеството. На мен пък може и да ми допадне, не се знае.

# 133
# 134
  • София
Тъкмо го гледах и аз видеото, били минали 2 дни... Много се дразня като се държат с нас като с малоумни.

Общи условия

Активация на акаунт