Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 693
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 105
ХАЙДЕ и ние да  изиграем една игра.

Делим се на две групи - едната ПРЕДПОЛАГА,че Тонка  ще  избере някой различен  от Калоян и Пешко.
А , другата  група  Предполага именно тях.

Групата, която спечели,  измисля анкетата за другата седмица, като  бонус.

Започвам първа - мисля,  че ще избере различен от двамата  тарикати.
Вие сте !

# 106
Не вярвам,че Тоца ще направи не емоционален, а обмислен избор - залагам за тарикатите.

# 107
Нека, който мисли като теб, добавя ПЛЮС 1.
А, който мисли като мен - там да се тагва например!

Или както Ви харесва!

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 14:37 от *Godiva*

# 108
Аз си казах. Един от двамата, ако много ѝ е харесало фермерството на Петър може отново него да посочи. С тази страстна прегръдка на изпроводяк...Wink

# 109
Ооо,:smile: ще ги броим накрая!
Хайде давайте !:smiley:

# 110
Не вярвам,че Тоца ще направи не емоционален, а обмислен избор - залагам за тарикатите.

И аз така мисля. Пък и девойчето "Завет" им остави на двамата левенти - да побъркат всички останали, иначе казано - по нейния изискан начин - да им пръснат панаира и/или екстеншъна. Joy

А за да е приятно в темата, някои хора трябва да се научат да приемат и чуждото мнение, не е нужно да се съгласяват с него, просто да го приемат. Не е нужно някой да сочи с пръст друг/и и да им вменява вина, че не мислят като него. Още по-малко пък е необходимо някому да знае кой какво мисли за другите списващи тук. Всеки може да си мисли за съфорумците Каквото  Си ще, но не е нужно им го навира в очите, защото си е негов проблем.

# 111
  • при късмета
Аз казах вече, но все пак
+1

# 112
Хит ще бъде ако Тоца посочи бай "Честито на следващия фермер" като кандидат.

# 113
Благодаря за темата!
Залагам на Пешко или Смешко Grinning

# 114
И аз съм +1 за Пешо-Черния и Калчо-ЧервениЙо. Да номинира Ангел за фермер, според мен едва ли би се сетила.

# 115
  • София
И аз не очаквам стратегическа мисла от Косъма, та залагам на Калоян/Петър да са нейния избор.

# 116
  • out of space
Гласувах за Калоян и Кустев. Първия прекали, вторият ми е мега противен- освен това има една издайническа черта на физиономията, която показва, че е много жесток човек.

Много харесвам Петър и Данчо. Първият си е мъжкар, секси и доста интелегентен. Вторият е мил, а разни годеници хич не ме интересуват, още повече, че не познавам "горката" девойка, която вероятно хич не е горка...

# 117
Ей,браво на Вас - имате моя ПОЗДРАВ (чрез лайк), задето сте готини и навити да играете !:hugs:

# 118
# 119
Залагам на Смешко.

Общи условия

Активация на акаунт