Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 797
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 345
Либоф, бе, Дани, любов, сега нямало с кого една дума да си кажат, да споделят, да ги ожали човек. Много смешнички - лежат/седят и тъгуват, много трогателна гледка.

Ах, а Тонка в прощалната реч - така ѝ било мъчно, че няма да спят в новата хижа, в Едно ново легло. Joy
Веднага си го представих нагледно.

# 346
  • Другата България
Да ти кажа, и на мен малко на саботаж ми прилича.

# 347
  • Бургас
Чудя се дали не е сценарий скачането на Ангел срещу Ванчето? Дали не се е продал срещу порцион жили  Joy
Надя има такъв комплекс за недооцененост и такива болни лидерски амбиции, че тепърва ще провокира и саботира всеки фермер, който не я "цени" достатъчно...

# 348
Като нищо може и да саботират, но не вервам да е задълго.
А разбрахте ли - във фермата били останали хора, които не заслужават, а най-ценните кадри - Тонка и Жани - вън, щях да се разплача, чес'но.

# 349
  • Другата България
Чудя се дали не е сценарий скачането на Ангел срещу Ванчето? Дали не се е продал срещу порцион жили  Joy
Надя има такъв комплекс за недооцененост и такива болни лидерски амбиции, че тепърва ще провокира и саботира всеки фермер, който не я "цени" достатъчно...
Точно това мисля и аз за Надежда.

# 350
  • London
Като има замесени, пари, награда, няма приятелство, нито пък любов. Особено, ако в реала си гладен като куче ...Такива хора за 100 бона може и да те погребат жив.

# 351
  • София
А, това за Мария го написах в миналата тема още и аз.
Ама беше квалифицирано като "глупост". Сега половината тема и ферма вече смята същото.
То беше видно от километър.

Аз все още не го виждам това у Мария. За мен ѝ приписвате твърде много стратегическа мисъл, пък тя си е по-първична жената 😁

Все още ѝ симпатизирам аз, ще видим дали някои хора сте прави (гледах и гласуването в темата, все така Мария е най-малко антипатична 😁)

# 352
  • София
Хепи Ванче се чувства крайно самотна и нещастна, защото Петър не отговаря на чувствата и. Това я прави лабилна и психиката и се разклаща от най-малкото нещо.
Всъщност тя плаче, защото я е яд на Петър, тъй като е хлътнала по него и в нейните представи те вече са двойка с бъдеще.
Подкрепата на Поли за сметка на Калоян, съвсем не е случайна. По този начин тя отмъщава на Петър и изобщо- всичките и хаотични действия във фермата, са свързани единствено с него на тоя етап.
Тъжно е да гледаме една доста пораснала жена, която се държи като малко момиченце. Тъжно и жалко.

# 353
Аз за Марето съм на кантар - хем я виждам простодушна и първична, хем и нагаждачство усещам, не е като да няма.

А за Ванчето изобщо не вервам вече, че е била толкова хлътнала. Тя си му каза в прав текст на Пешко - да гласува за тях, та да направят пак женски дуел, та и тя да е застрашена от отпадане. Хич не е толкова влюбена и загубена. Пешко и Калчо сами си изгониха любимата.
Тежък ПМС кара Ванчето, вижда се от километри. Simple Smile

# 354
Уникално фермерско шоу, направено с невероятно чувство за хумор. Искам да коментирам сериозно, но няма как.
Да ядат двама човека салата от краставици. Недопустимо е това нещо! Леле майкооо ...
И Мара, нали си е първична, захапа въдицата. Ама и тя е една лопата. Гласува за Поли и после: " Хората нямат респект и нямат уважение към нея, разбираш ли?" Разбирам те, Маре, разбирам!
Не, че не си права, де. Половината Сезон мина, Мразовенска( ще стане най - мразената жена)сега се сетила да удря по масата. Късно е, либе, за китка.
Бившият цар Патаран и великият везир Цървулан, как не се удавиха в мъката си снощи?! Няма живот без Косъма!
Не издържах и се разплаках. Sleepy
Браво на гвардейчето! Събра сили и успя да се представи отново в добра светлина: "Почваме да чистим; Ванчето е проста, Стоян е мишок".
А, ти, Калоенич, к'во си?
Бих те нарекла числото което изразява "нищо'', знак за празно място.
Това е лош човек. Не е Анго.Hands Thumbsup Анго е мечокът Фози.
Завършвам с новина. Виждам зараждащо се ново трио. Дана и винаги двамата.
Скрит текст:
Какво ли прави Антония?Thinking

# 355
  • при късмета
Шкафчето още е влюбена и то много. Щом такива детски сценки му прави на Петър. Обаче Даяна малко я свали на земята явно, та поне за играта да помисли за себе си. Светна се, че можеше да е на мястото на половината мозък и продължава да е влюбена, но за играта не е загубена

# 356
Доста го преиграха Калоян и Петър, чак сълзи , чак нямаха желание да работят...Толкова ли се сближиха с кифлата, че чак толкова тежко го преживяват...нещо ми фалшивеят.
Може би използват момента, да саботират работата, щом не е на тяхното.
Тези сълзи са породени от страх. Силно се съмнявам, че Антония им е чак толкова важна. И преди го писах - въздух под налягане са. Големи претенции, закани и накрая едно голямо нищо. Simple Smile Типично за комплексарите.

# 357
Ох, бе, Дори Joy
Няколко пъти дадоха кадъра с Дана, застанала с кахърен поглед на прозореца зад двамата левенти, как точно подбра картинката с мъпетите. Joy
А Данчето това чакаше, милото, да си получи достъп до възлюбения, то А ясно, но няма нова тройка, не е същото, мъка... Sob

# 358
Завършвам с новина. Виждам зараждащо се ново трио. Дана и винаги двамата.
Скрит текст:

Ох, не мога 😂😂😂. Колко са сладки, особено Дана! 😂

# 359
  • Варна
Тъъййй, още на 6 септември го казах, че ще е хляб и зрелища, скандали и любов в изобилие. Ако няма камери, сто про ще се избият и при това всички ще участват в боя. Щом и Дая повиши глас и се зачерви като домат в яростта си, значи точката на кипене е достигната и от тук нататък манджата все ще е изкипяла, мирът няма да се върне, ще се увълчват един други все повече, много разнородни характери са събрани, като добавиш и пандемичната обстановка навън и проблемите произтичащи от нея, е го ти сеира. Срамота да се дърлят, като първобитни. Скоро очаквам да си крият паничките, като ядат, ужас. Само на игрите, обичаите и танците стават група и са благи и добри, пфффф.

Общи условия

Активация на акаунт