Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 725
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 480
Ааа, нйее! Той навънКа на такива момичета не обръща внимание. Преглът, подсмрък Kissing Heart

# 481
Офф, тая Ванче е егати мрънкалото.
Трудно ще завърти мъж ако е такова поведението и. И това Хепи ми е чудно откъде е дошло.

# 482
  • София
Стоян, доста грозни думи към Шкафче...ахх Кустев, как го уцели още от началото, а така се смях за приближените, сини очи на Стоян 😁

# 483
JoyВанчето сега ще се представи най-зле...Joy

# 484
Уф, тая умира да иде ратай с Пешо.
Обаче на Пешо не му стана особено приятно че Ванчето ще е с него в обора.

# 485
Оф, Надя е много подло същество.

# 486
Ванче умира от кеф, че ще е с Петър.
Той пък обратното, хич не я иска. Joy

# 487
Айдееееееееее, секс!!! Joy

Любов ратайска в плевня,
двама сред животните сами.
Ваня от щастие ще ревне,
а Калоянчо страда отстрани.

# 488
Стоян, доста грозни думи към Шкафче...ахх Кустев, как го уцели още от началото, а така се смях за приближените, сини очи на Стоян 😁
Стоян все ме кара да се сещам за онзи филм "Експериментът" и героя на чернокожия актьор. Как един на вид миролюбив, набожен, потискан човечец може да разкрие една доста грозна страна на характера си. Е, не чак в такъв мащаб при Стоян, но...зависи от обстоятелствата.

# 489
Поли е много дразнеща като фермер. Пази боже сляпо да прогледа. Стана и тя много важна и навири носа. Адски е неприятна.

# 490
Ох, чак аз се зарадвах...Heart Eyes

# 491
Ванчето...ми не се учудвам, че е сама..
Всеки си е луд посвоему, но тя е инфантилна

# 492
  • София
Инфантилна, лигава, изобщо не се учудвам, че е сама. Достойна конкуренция на Дана и Даяна

# 493
Откъде ги изкопаха тия женоря, бе. Като не работи Поли, мързелива била. Като работи - подигравки, че се била разработила. Какво значение има, че не е сервирала изискана закуска, нали си е направила труда да им приготви нещо. Неблагодарници.

Въпреки че не я понасям, се зарадвах на Надя, че бойкотира ранното ставане. Така де, няма лошо да работи жената, но как пък една сутрин никой не стана по-рано да я отмени.

Дребнав избор на Поли, обаче двойно му го върна на Хитър Петър, не стига, че ратай, ами и със Ванчето. Честита да му е.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 21:17 от Дидичка

# 494
  • London
Хепи Ванче май е в спектъра. Заради това е и сама.Нормален човек трудно го понася това. Препоръчвам й да се диагностицира и ще започне да разбира по-добре себе си.

Общи условия

Активация на акаунт