Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 560
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Гледах Антония тази сутрин. Снимаха в дома й. Показаха творчеството й. Не е моето. Шир потреба някаква, банално.

# 61
Дамата, която се включи от 4ти сезон, може ли да каже писмата, които пишат отпадналите, сега видеата как се процедира. Колко време им се дава да обмислят това което ще кажат/пишат, видно не е след двубоя, предполагам на другия ден. Има ли намеса дори и минимална в решенията им за избор на фермер?

# 62
Хексе, ето я дотук анкетата:

# 63
Благодарим за темата *Godiva*.

След рекапитулацията на Антония от тройната (четворната) коалиция съм в очакване на избора на нов фермер.
Посочения от Антония смятам, че ще е Калоян. При избора за фермер,  хората които подкепиха Поли на дуела смятам, че ще я подкрепят отново. Не защото я харесват, а знаят, че при още една седмица на Калоян, Петър ще му е дясната ръка и това вече не им се нрави. При избора на Поли за ратай си мисля, че ще изгорят Дана и Петър. Според мен е по-добре да иде Калоян за ратай и дуел. През тази седмица е възможно от продукцията да ги насочат и за избор на мъж за дуел, което си мисля, че е в мислите и на Поли. Калоян, ако иде на арената ще избере Стоян, шанс има срещу него и Митко, като първи дуелист. Даже и за чичо Митко се съмнявам, ако му забие Алманаха за 5 точки и си взема още някоя битка е адиос. При избора на мъжа за дуелист се надявам Кустев, да каже да си изберат равностоен противник пред останалите, да ги подтикне за избор на равностоен такъв. Нека видим, колко е мъж Калоян и ако е дуелист дали ще посмее да викне Ангел, както обеща на Антония. За Петър съм убеден, че ще избере най-лесния противник във всички случаи.

# 64
Дотегна таз Антониева хубост.
В началото на темата има снимка на Тони като ратай. Няма инстаграм филтри, няма фотошоп и всякакви други разкрасителни екстри, чиста натурална снимка, така както реално изглежда. Ми не е умопомрачителна 28 годишна красавица, ако ще и 100 грозни и незавиждащи жени да го пишат.
Има интересни черти, с грим е трепач, но всяка жена с грим може да постигне интересна визия, ей на Дана, която пък с определена прическа ми прилича да не пиша на каква.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 11:24 от Cafelate

# 65
За мен в предаването Антония и Даяна са най-симпатични. Обаче Антония изглежда по-възрастна, това го наблюдавам масово в младите хора, малко са тези, които си изглеждат на годините/младеят. Хубавенска хич не ми е хубава, противно на фамилията ѝ. Толкова много кит и накрая пак не е красива, еми..а колко е флегматична, аз съм нервак и бавните ме изкарват извън кожата ми.
За Ангел съм много раздвоена, в един момент ме кефи, в следващия ме дразни. Селски тарикат е той, скатавка, такива хора не обичам. Когато говори сам пред камерата, има тъжно изражение, някак ми става жал за него.

# 66
Дотегна таз Антониева хубост.
В началото на темата има снимка на Тони като ратай. Няма инстаграм филтри, няма фотошоп и всякакви други разкрасителни екстри, чиста натурална снимка, така като реално изглежда. Ми не е умопомрачителна 28 годишна красавица, ако ще и 100 грозни и незавиждащи жени да го пишат.
Има интересни черти, с грим е трепач, но всяка жена с грим може да постигне интересна визия, ей на Дана, която пък с определена прическа ми прилича да не пиша на каква.

На Дана само погледа и ми стига, да бягам надалече. Поглед, като на психопат. На Антония само сините и очи ми харесват. От 6 - те участнички, не мога да събера съвкупност от качества за едно нормално момиче. Явно имам големи претенции или селекцията е слаба. В миналите сезони имаше даже типажи с такива.

# 67
  • Бургас
YuliyanRS силно се надявам да се окажеш права!
Имам обаче известни съмнения, че това няма да стане.

Предвид всеобщото виждане за "коефициента на полезна дейност" Satisfied
на Поли, не смятам, че биха я подкрепили много от участниците.
Силно се надявам Антония да е успяла да поразмърда половината си
мозъчна клетка и да предложи жена за претендент, но това е твърде
нереалистично, тъй че тази седмица пак ще си имаме ПепитУ и КалоянчУ...
Тъй като все пак трябва да "пръскат панаира" на останалите.. Rolling Eyes

# 68
Ехее, аз докато изчета старата тема, и тя тагадък-тагадък се скрила в храстите. Благодаря ви за новата Simple Smile
Мистириъз, добре дошла Simple Smile

# 69
  • при късмета

Ако избора е м/у Калоян/Петър и Поли ще изберат Поли. По-скоро няма да изберат никого от двамата. А и ще са наясно, че ще зависи кой ще ѝ е помощник, а и двамата да не са от най-оправните, то работата сама си върви, както се видя през фермерството на половината мозък. Само трябва да разпредели задачите по същия начин и спрямо това, какво ще имат като работа.
А, фермера тази седмица ще има извънредна задача, да следи Ангел какви ги върши и поне забележки да прави, че да няма глоби

# 70

Ако избере жена, това най вероятно е Мария. Мария си мисля, че ще ги обедини, ако не прати Петър или Калоян за ратаи, ще и донесе само минуси. Всички от другата страна ще я нарочат за черната овца. А в обществото също няма да си спести лошите думи. Ако е малко по умна от останалите, ще си изиграе картите, като прати от двете страни по човек за ратаи. Тя мисля, че може и женски дуел да направи.

# 71
  • На морето!
Антония е идеална за немски филми за възрастни. Млада баварка, с лунички, честни сини очи и сочно предимство излиза да издои кравата и хоп, един напет гвардеец я среща в обора. Чуден сюжет, идеални актьори.
Не е лошо момичето, малко по-голямо ѝ е самочувствието като за жена, която мама и татко все още отглеждат като бебе, но иначе бива. Дано успее сама да постигне повече от това да бъде лъскав сателит на успели хора.

Аз залагам фермер Поли, която ще избере за помощник сивия кардинал Надя.
Скрит текст:
Но като се има предвид, че и на
Скрит текст:
Скрит текст:
Дая
ѝ е време да излиза според спойлерите, може и да е фермер мъж.

# 72
  • Другата България
Привет, мушмуроци! Hug
Сърдечни благодарности на авторката за прекрасно оформената както винаги тема и за труда, който е положила! Kissing Heart
Надявам се да има много хумор, сатира и забава и в нея, миролюбив тон, избягване на лични квалификации и размахване на задокеански пръстчета /защото следваща стъпка ще е модератор, това е обществен форум, а не домашния хол, в който всичко ти е позволено, вкл. и хокането на домашните любимци/. Вече писах веднъж - ако не можеш да се държиш възпитано на обществено място, защото ти липсват определени качества, то си стой вкъщи, когато си сред хора, трябва да се съобразяваш с тях и най-вече - с правилата. В случая - форумните.

За довечера вече писах - предполагам Тонка ще посочи Калоян. Който ще изгуби от Поли, която ще има вице Боби/Кустев/Данчо.
Ратаи Калоян/Петър и Дана/Мария.

За анкетата - Румената буза, идилеца и чичака от Мелник. Той /третият/ ми е неприятен от ден първи, все още не знам точно защо, най-вече защо, но след тези двамата като че ли най-много той няма да ми липсва.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 12:00 от Merri_An

# 73
  • София
Някой спомена по-горе, че Петър не умее добре да се аргументира, абсолютно съм съгласна. Например, изборът му да прати хора, които не са били на търг досега, много грешно го формулира, въпреки че идеята му беше добра и аз този жест го харесах и разбрах. Просто иначе трябваше да го представи, а не на "ротационен принцип".

# 74
  • Mediterraneo
Смятам, че двата грама мозък ще оправдаят тежестта си и Тоца няма да посочи Калоян или Петър.

Общи условия

Активация на акаунт